Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Τις μέτρησα πρόσφαταποσες χωρες τυπε?
γιατί με ρώτησε ο γυιός μου.
Με την Μαλαισία φέτος που πόσταρα "ανταπόκριση" σύνολο 74.
Τις μέτρησα πρόσφαταποσες χωρες τυπε?
πολυ καλο....Τις μέτρησα πρόσφατα
Ελλαδα εχεις παει παντου τυπε....?Τις μέτρησα πρόσφατα
πολυ καλο....
Ελλαδα εχεις παει παντου τυπε....?
14??? τα εχανες ε? (κρυβε λογια)...Το πρώτο μου διαβατήριο !!
Σε παιδική βέβαια ηλικία.
Ακολούθησαν άλλα 14 !!
Απλα πιστευω οτι εχει τοσες ομορφιες ο τοπος μας απ ακρη σε ακρη, που καλο θα ηταν να τις γνωρισουμε πριν αρχισουμε ταξιδια εξω.....Το παντού είναι λίγο αόριστο.
Εχω ταξιδέψει όμως πολύ και στην Ελλάδα.
14??? τα εχανες ε? (κρυβε λογια)...
οχι ντοντι...αυτην την μαλακια εκανα και εγω και αρχισα να ταξιδευω αργα εξω....Απλα πιστευω οτι εχει τοσες ομορφιες ο τοπος μας απ ακρη σε ακρη, που καλο θα ηταν να τις γνωρισουμε πριν αρχισουμε ταξιδια εξω.....
φανταζομαι λογω δουλειας ε τα πιο πολλα ε?Τελείωναν οι σελίδες από βίζες και σφραγίδες εισόδου εξόδου
Πολύ παλιά προσέθεταν σελίδες στα διαβατήρια. Από ένα σημείο και έπειτα απλά τα άλλαζες.
Απλα πιστευω οτι εχει τοσες ομορφιες ο τοπος μας απ ακρη σε ακρη, που καλο θα ηταν να τις γνωρισουμε πριν αρχισουμε ταξιδια εξω.....
φανταζομαι λογω δουλειας ε τα πιο πολλα ε?
οχι ντοντι...αυτην την μαλακια εκανα και εγω και αρχισα να ταξιδευω αργα εξω....
αλλο το ενα και αλλο το αλλο....
μου λειπει απο ελλαδα δεν εχω παει πουθενα στης σποραδες γμτ
Μπορείς να κάνεις και τα δυο παράλληλα.
Επίσης το εσωτερικό γίνεται ακόμα πιο "ευχάριστο" όταν φέρνεις κατ'επιλογήν "επίλεκτα" μέλη του εξωτερικού για να το δεις μαζί τους
εχω παει και βαριομουνα τα σκ που εσκαγε ολη η πλεμπα απο σαλονικη...Χαλκιδική να πας θείο...
Την έχω γυρίσει 3 φορές φίλε !! Σε διαφορετικές εποχές !!Χαλκιδική να πας θείο...
πληροφοριες απο Χελ αναφερουν οτι μετακινιοσουν μεοχι ντοντι...αυτην την μαλακια εκανα και εγω και αρχισα να ταξιδευω αργα εξω....
αλλο το ενα και αλλο το αλλο....
μου λειπει απο ελλαδα δεν εχω παει πουθενα στης σποραδες γμτ
δεν αντεξες τον ανταγωνισμο τυπε :S :S :Sεχω παει και βαριομουνα τα σκ που εσκαγε ολη η πλεμπα απο σαλονικη...
πληροφοριες απο Χελ αναφερουν οτι μετακινιοσουν με
Ωτο στοπ κ εμενες σε παγκακια τυπε..... :S
ουστ απο εδω ρε κοπριτες...χαλαμε το νημα του παιδιουδεν αντεξες τον ανταγωνισμο τυπε :S :S :S
συγνωμη κ αποχωρω......ουστ απο εδω ρε κοπριτες...χαλαμε το νημα του παιδιου