Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
(Ο Αλφα-Βητας προσφερει μαζι με τη σαλατα,δωρεαν και ...το αντιστοιχο κρεας...!)
:S
https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/145/6656300/091000/o/660/0/vasilopoulos_salad_in.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φίλε δεν αντιλήφθηκες το δαιμόνιο marketing !!! ;D
Πρόκειται για promotion. ;D
Ενας στους 1000 βατράχους οταν τον φιλήσουν οι ελληνίδες γίνεται πρίγκηπας. ;D
Οταν αποκαλυφθεί το "μυστικό" οι ελλεηνίδες αγάμητες θα κάνουν ουρές που ούτε στο λανσάριμα του νέου iphone δεν έχουμε δεί. ;D ;D
Έγραψες!
Φίλε δεν αντιλήφθηκες το δαιμόνιο marketing !!!
Πρόκειται για promotion.
Ενας στους 1000 βατράχους οταν τον φιλήσουν οι ελληνίδες γίνεται πρίγκηπας.
Οταν αποκαλυφθεί το "μυστικό" οι ελλεηνίδες αγάμητες θα κάνουν ουρές που ούτε στο λανσάριμα του νέου iphone δεν έχουμε δεί.
Μη ζηλεύεις "μουσεία" σαν και εμένα φίλε.
Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για γυναίκες και ταξίδια και στον απόλυτο κορεσμό του από αυτά.
Και που "ξύνει" την υπαρξιακή του φαγούρα "διαβάζοντας" μυαλά και παγώνοντας όμορφες εικόνες σε ηλεκτρονικές μνήμες.
Αν έχεις νειάτα τα έχεις όλα Απλά δεν το ξέρεις !!!
Δυστυχως (ή ευτυχως) , το επιπεδο "νειατα" το τερματισα εδω και καιρο.Βεβαια αισθανομαι , και ειμαι , μια χαρα παρ' οτι εχω περασει τα πρωτα ηντα εδω και 3 χρονια.Απλα υπαρχουν εμπειριες που εζησα , κι αλλες που δεν εζησα.Αυτες τις τελευταιες ζηλευω (και εσενα κατ' επεκταση , γιατι φαινεται οτι εσυ τις εζησες).Να σαι καλα , και μακαρι ολοι οι ¨κωλογεροι" να ηταν οσο γεματος εισαι εσυ.
Καλη ιδεα...Θα ειναι ο πριγκηπας ο γυιος του ΒΑΣΙΛΟ-πουλου..!