Νέα

Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 541K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αν σε εσένα δεν αρέσει το κυνήγι, είναι δικαίωμά σου, αφού άλλοι κάνουν για σένα τη βρώμικη δουλειά εκτρέφοντας ζώα ώστε να έχεις το κρέας τους. Το να νομίζεις ότι οι άνθρωποι που επιβίωσαν εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσαν να το έχουν κάνει χωρίς αυτό, είναι παραπληροφόρηση. Ναι, είμαστε η αποτελεσματικότερη φονική μηχανή που γέννησε αυτός ο πλανήτης. Γι αυτό και επιβιώσαμε. Σε βάρος όλων των άλλων μορφών ζωής. Και για αυτό οι άλλοι θηρευτές είναι κλεισμένοι σε κλουβιά για να διασκεδάζουμε και δεν μας κυνηγούν. Αποδειχτήκαμε καλύτερη στη μάχη της επιβίωσης 

Παρεξήγησες αυτό που έγραψα και δεν πρόσεξες καλά την φωτογραφία !!

Η εικόνα δείχνει από τη μια μεριά μια "απολίτιστη" ιθαγενή να θηλάζει ένα μικρό ζώο θεωρώντας το "ισοδύναμο" με το παιδί της σε μια αποθέωση ανθρωπιάς.

Η άλλη δείχνει ενα καραμαλάκα ( κατά την ταπεινή μου άποψη ) να δολοφονεί με μια αξίνα ενα μωρό φώκια προκειμένου να πουλήσει τη γούνα του σε κάποιες μαλακοκάργιες που μοστράρουν σε πολυτελή σαλώνια !!

Πολλά ζώα χρειάζεται να σκοτώσουν για να τραφούν. Δεν αμφισβητώ τη διαδικασία του κυνηγιού.

Ομως στη ζούγκλα κανείς δεν σκοτώνει αν δεν πεινάει !! Εν αντιθέσει με τις "πολιτισμένρς" ανθρώπινες κοινωνίες !!

Για αυτό και μου αρέσουν οι ζούγκλες !!

Με μια λογική προέκταση και το site μια ζούγκλα είναι !! Και είναι ένας από τους λόγους που γράφω εδώ !! :grin: :grin: :hi: :hi:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.045
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στον Mindreader.....δεν γνωριζομαστε αλλα Μπραβο.....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.814
Πόντοι
5.506
Δεν ξέρω αν η Γέφυρα Ρίο-Αντίριο είναι μια Ελληνική επιτυχία..
Υποθέτω πως κατασκευάστηκε από κάποια ξένη εταιρία η οποία πιθανώς να πήρε το έργο με μίζες σε κάποιο στημένο διαγωνισμό και χρησιμοποίησε εισαγόμενα υλικά ως επι τω πλείστων απο τα οποία πάλι θα έβγαλαν κάποιοι το "κάτι τοις" τους και μεγάλο αριθμό αλλοδαπών εργαζόμενων που είναι και επιτυχία δική τους!
Η χρηματαδότηση πιθανώς έγινε από ..δανεικά τα οποία τώρα ξεπληρώνουμε με τεράστια επιτόκια... 

*Αυτά είναι υποθέσεις σύμφωνα με το τι ίσχυε εκείνα τα χρόνια με τα κρατικά έργα... 
ετσι ειναι ακριβως....
ειναι ενα θαυμασιο εργο που ειμαστε τυχεροι που την εχουμε αλλα ελληνικη επιτυχια ειναι οτι την χρυσοπληρωσαμε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η Ελλάδα όταν θέλει μπορεί και πετυχαίνει !! :hi:
Υποθέτω πως κατασκευάστηκε από κάποια ξένη εταιρία η οποία πιθανώς να πήρε το έργο με μίζες σε κάποιο στημένο διαγωνισμό και χρησιμοποίησε εισαγόμενα υλικά ως επι τω πλείστων απο τα οποία πάλι θα έβγαλαν κάποιοι το "κάτι τοις" τους και μεγάλο αριθμό αλλοδαπών εργαζόμενων που είναι και επιτυχία δική τους!
Η χρηματαδότηση πιθανώς έγινε από ..δανεικά τα οποία τώρα ξεπληρώνουμε με τεράστια επιτόκια... 

*Αυτά είναι υποθέσεις σύμφωνα με το τι ίσχυε εκείνα τα χρόνια με τα κρατικά έργα... 

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Μια και τυχαίνει να ξέρω !!

Η γέφυρα κατασκευάστηκε από την γαλλική Vinci και 4 ελληνικές κατασκευαστικές ολοι μαζί σε ένα consortium!!

Στοίχισε 650 περίπου εκατομμύρια και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαική τράπεζα επενδύσεων.

Δεν εχω τεχνογνωσία για να πω ήταν σαν έργο υπερτιμολογημένο η όχι.

Επίσης δεν έχω αμφιβολίες περί του αν παίζουν μίζες η όχι σε τέτοιου μεγέθους έργα.

Ομως αυτές  παίζουν παντού  Σε όλο το κόσμο.Δεν είναι ελληνικό "ιδίωμα" !!
Απλά περιορίζονται στους πολιτικάντηδες και στα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη.

Στην ελλάδα αντίθετα ζητάνε μίζες ακόμα και οι γραμματείς !!  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Παρεξήγησες αυτό που έγραψα και δεν πρόσεξες καλά την φωτογραφία !!
Η εικόνα δείχνει από τη μια μεριά μια "απολίτιστη" ιθαγενή να θηλάζει ένα μικρό ζώο θεωρώντας το "ισοδύναμο" με το παιδί της σε μια αποθέωση ανθρωπιάς.
Η άλλη δείχνει ενα καραμαλάκα ( κατά την ταπεινή μου άποψη ) να δολοφονεί με μια αξίνα ενα μωρό φώκια προκειμένου να πουλήσει τη γούνα του σε κάποιες μαλακοκάργιες που μοστράρουν σε πολυτελή σαλώνια !!
Πολλά ζώα χρειάζεται να σκοτώσουν για να τραφούν. Δεν αμφισβητώ τη διαδικασία του κυνηγιού.
Ομως στη ζούγκλα κανείς δεν σκοτώνει αν δεν πεινάει !! Εν αντιθέσει με τις "πολιτισμένρς" ανθρώπινες κοινωνίες !!
Για αυτό και μου αρέσουν οι ζούγκλες !!
Με μια λογική προέκταση και το site μια ζούγκλα είναι !! Και είναι ένας από τους λόγους που γράφω εδώ !! :grin: :grin: :hi: :hi:

Ο άνθρωπος που σκοτώνει τη φώκια με το ρόπαλο για να μην της χαλάσει τη γούνα είναι κυνηγός και σκοπεύει στο χρηματικό της αντίτιμο, ώστε να αγοράσει όσα πράγματα καλύπτουν τις φυσικές ή συναισθηματικές του ανάγκες, το χρήμα όλοι κυνηγάμε. Ήρθε η ώρα να σου χαλάσω τη θεωρία σου ότι τα ζώα σκοτώνουν μόνο για να φάνε. Όλοι οι κυνηγοί είναι σαδιστές, αρχικά αναφέρω το βασανιστήριο που κάνει ο καλοθρεμμένος κυρίαρχος αρσενικός γάτος με τον πόντικα που συνέλαβε για να διασκεδάσει. Προφανώς δεν το έχεις δει. Είμαι μάρτυρας να μου τον φέρνει, ολοζώντανο μπροστά μου με περηφάνεια. οοο καλός Νταρτανιάν, του χαϊδεύω το κεφάλι. Να τον αφήνει κάτω και να του γυρνάει την πλάτη. Να τρέχει ο φουκαράς, να τον γραπώνει, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ και να τον ξαναφήνει. Και πάλι, μεταβολή, και πάλι ελπίδα, και πάλι απόπειρα διαφυγής, και πάλι σύλληψη. Μέχρι που να βαρεθεί (σπάνια) και να τον σκοτώσει. Συνήθως πέθαινε από ανακοπή. Κοίτα στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετά βίντεο με γάτες να βασανίζουν τα ποντίκια. Δεν μιλάω για την εκπαίδευση που κάνουν στα γατάκια τους. Μιλάω για βασανιστήριο ως μέσο ψυχαγωγίας. Σε επίρρωση επισυνάπτω φωτογραφία Όρκας να παίζει τένις με ΖΩΝΤΑΝΗ φώκια μέχρι που να γίνει πολτός

Συνημμένα

• whales-play-with-food.jpg
    whales-play-with-food.jpg
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 23

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456
Ο άνθρωπος που σκοτώνει τη φώκια με το ρόπαλο για να μην της χαλάσει τη γούνα είναι κυνηγός και σκοπεύει στο χρηματικό της αντίτιμο, ώστε να αγοράσει όσα πράγματα καλύπτουν τις φυσικές ή συναισθηματικές του ανάγκες, το χρήμα όλοι κυνηγάμε. Ήρθε η ώρα να σου χαλάσω τη θεωρία σου ότι τα ζώα σκοτώνουν μόνο για να φάνε. Όλοι οι κυνηγοί είναι σαδιστές, αρχικά αναφέρω το βασανιστήριο που κάνει ο καλοθρεμμένος κυρίαρχος αρσενικός γάτος με τον πόντικα που συνέλαβε για να διασκεδάσει. Προφανώς δεν το έχεις δει. Είμαι μάρτυρας να μου τον φέρνει, ολοζώντανο μπροστά μου με περηφάνεια. οοο καλός Νταρτανιάν, του χαϊδεύω το κεφάλι. Να τον αφήνει κάτω και να του γυρνάει την πλάτη. Να τρέχει ο φουκαράς, να τον γραπώνει, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ και να τον ξαναφήνει. Και πάλι, μεταβολή, και πάλι ελπίδα, και πάλι απόπειρα διαφυγής, και πάλι σύλληψη. Μέχρι που να βαρεθεί (σπάνια) και να τον σκοτώσει. Συνήθως πέθαινε από ανακοπή. Κοίτα στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετά βίντεο με γάτες να βασανίζουν τα ποντίκια. Δεν μιλάω για την εκπαίδευση που κάνουν στα γατάκια τους. Μιλάω για βασανιστήριο ως μέσο ψυχαγωγίας. Σε επίρρωση επισυνάπτω φωτογραφία Όρκας να παίζει τένις με ΖΩΝΤΑΝΗ φώκια μέχρι που να γίνει πολτός

Αναφέρεις δυο παραδείγματα μέσα στα χιλιάδες είδη που είναι η μικρή και σπάνια εξαίρεση στον κανόνα οτι τα ζώα δεν σκοτώνουν για την πλάκα τους όπως ο άνθρωπος. Επίσης σ αυτές τις δυο εξαιρέσεις που αναφέρεις, της γάτας και της όρκας, μόνο ένα είδος σκοτώνουν με αυτόν τον τρόπο, όταν ο άνθρωπος τον χρησιμοποιεί για όλα τα είδη ανεξαιρέτως πάνω στη γη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.289
Πόντοι
3.656
Αναφέρεις δυο παραδείγματα μέσα στα χιλιάδες είδη που είναι η μικρή και σπάνια εξαίρεση στον κανόνα οτι τα ζώα δεν σκοτώνουν για την πλάκα τους όπως ο άνθρωπος. Επίσης σ αυτές τις δυο εξαιρέσεις που αναφέρεις, της γάτας και της όρκας, μόνο ένα είδος σκοτώνουν με αυτόν τον τρόπο, όταν ο άνθρωπος τον χρησιμοποιεί για όλα τα είδη ανεξαιρέτως πάνω στη γη.

Αφού υπάρχει το Google, κάνε πρώρα μια έρευνα, πριν γράψει αυτό που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι συμβαίνει. Όσο για τη γάτα
Μια νέα έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Σκοτ Λος του Ινστιτούτου Βιολογίας Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον, αποκάλυψε ότι οι γάτες είναι φονικές μηχανές που εξοντώνουν όχι εκατομμύρια, αλλά δισεκατομμύρια ζωάκια κάθε χρόνο.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Nature Communications"και οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι μόνο στις ΗΠΑ, οι γάτες που ζουν στα σπίτια, αλλά και εκείνες που ζουν αδέσποτες στο δρόμο, εξολοθρεύουν το χρόνο: από 1,4 μέχρι 3,7 δισεκατομμύρια πουλιά και από 6,9 μέχρι 20,7 δισεκατομμύρια ποντίκια, αρουραίους και άλλα μικρά θηλαστικά. Οι τεράστιοι αυτοί αριθμοί προέκυψαν από ένα μαθηματικό μοντέλο που χρησιμοποίησαν οι ερευνητές.
Η νέα έρευνα αυτή κατατάσσει την λατρεμένη γατούλα στην πρώτη θέση των ζωντανών φονικών μηχανών. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους υπολογισμούς, μια και μόνο γάτα που κυκλοφορεί αδέσποτη, ή θα βγει από το σπίτι θα σκοτώσει τον χρόνο, από 30 μέχρι 47 πουλιά και από 177 μέχρι και 300 θηλαστικά.  πηγή

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο άνθρωπος που σκοτώνει τη φώκια με το ρόπαλο για να μην της χαλάσει τη γούνα είναι κυνηγός και σκοπεύει στο χρηματικό της αντίτιμο, ώστε να αγοράσει όσα πράγματα καλύπτουν τις φυσικές ή συναισθηματικές του ανάγκες, το χρήμα όλοι κυνηγάμε. Ήρθε η ώρα να σου χαλάσω τη θεωρία σου ότι τα ζώα σκοτώνουν μόνο για να φάνε. Όλοι οι κυνηγοί είναι σαδιστές, αρχικά αναφέρω το βασανιστήριο που κάνει ο καλοθρεμμένος κυρίαρχος αρσενικός γάτος με τον πόντικα που συνέλαβε για να διασκεδάσει. Προφανώς δεν το έχεις δει. Είμαι μάρτυρας να μου τον φέρνει, ολοζώντανο μπροστά μου με περηφάνεια. οοο καλός Νταρτανιάν, του χαϊδεύω το κεφάλι. Να τον αφήνει κάτω και να του γυρνάει την πλάτη. Να τρέχει ο φουκαράς, να :grin: τον γραπώνει, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ και να τον ξαναφήνει. Και πάλι, μεταβολή, και πάλι ελπίδα, και πάλι απόπειρα διαφυγής, και πάλι σύλληψη. Μέχρι που να βαρεθεί (σπάνια) και να τον σκοτώσει. Συνήθως πέθαινε από ανακοπή. Κοίτα στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετά βίντεο με γάτες να βασανίζουν τα ποντίκια. Δεν μιλάω για την εκπαίδευση που κάνουν στα γατάκια τους. Μιλάω για βασανιστήριο ως μέσο ψυχαγωγίας. Σε επίρρωση επισυνάπτω φωτογραφία Όρκας να παίζει τένις με ΖΩΝΤΑΝΗ φώκια μέχρι που να γίνει πολτός

Φίλε είναι φανερό ότι ο δολόφόνος μωρών φώκιας έχει ιδιαίτερες συναισθηματικές ανάγκες να καλύψει !! :grin: :grin:

Οποιος σκοτώνει ανυοεράσπιστα μωρά που δεν έχουν ελπίδα διαφυγής, δεν είναι κυνηγός !! Δολοφόνος ειναι !!!

Οσο για το παράδειγμα που ανέφερες με τον γάτο !! Υπάρχουν στη φύση και εξαιρέσεις !!! Δεν αντιλέγω !! Ομως ο κανόνας καθορίζεται απο τη πελιοψηφία των περιπτώσεων και όχι απο τις εξαιρέσεις όπως αυτή που ανεφερες !!

Και ο κανόνας έιναι ότι στη φύση κανείς δεν σκοτώνει όταν δεν πεινάει ( πλην εξαιρέσων )!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.023
Πόντοι
6.256

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.021
Πόντοι
19.795
Εχετε σκεφτει με ποση αρνητικη ενεργεια επιβαρυνεσθε οταν σκοτωνετε ακομη και ενα κουνουπι;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο mind ειναι και γαμώ τα άτομα, τον έχει γνωρίσει φίλος σε αμαρτωλά στέκια της ταιλάνδης ( που αλλού )
:hi: :hi:
Μην αποπροσανατολίζεις το thread !!! :grin: :grin:

Αυτό είναι δική μου δουλειά !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 20180719_183228.jpg
    20180719_183228.jpg
    350,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 20180719_162421.jpg
    20180719_162421.jpg
    357,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 20180721_163910.jpg
    20180721_163910.jpg
    398,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 20180721_182940.jpg
    20180721_182940.jpg
    186,8 KB · Εμφανίσεις: 33

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.021
Πόντοι
19.795
Αυτο ειναι το Ταυλανδη. Μια εικονα 1000  :takethis: λεξεις :grin: :kneel: :hi:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606
Θεωρίες συνωμοσίας...
...εν μέσω δημοψηφισμάτων, Βουλής και ρεσιτάλ.

Εξήντα χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος,
[move]σαράντα χρόνια Γιάννος Παπαντωνίου[/move]
χιλιάδες χρόνια Μακεδονία

Ε ρε φίλε και να ήμουνα συνωμοσιολόγος! Να ήμουνα απ’ αυτά τα γατιά που κοιτάνε τον ουρανό, κοιτάνε τις πλάκες στο πεζοδρόμιο, κοιτάνε τους ιστούς της αράχνης στα δέντρα και ανακαλύπτουν όλα τα σενάρια τα μυστικά του Σόρος, του Ρότσιλντ, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, των Σοφών της Σιών, των Επτά Σοφών της Αρχαιότητος, της Σοφίας της γειτόνισσάς μου που δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω στην πολυκατοικία. Θα είχα φτιάξει ρε φίλε ένα στόρι μούρλια, κάτω θα πέφτανε τα κυρίζια, μυρωδιά θα παίρνανε και θα λιποθυμάγανε, στα πόδια θα τους έφτανε το αίμα να γίνουν μπλε. Πρωτοσέλιδο θα με κάνανε, πρώτη είδηση στα ραδιόφωνα, πρώτη μούρη στον Χατζηνικολάου.

Και το σπάω σε πενηνταράκια για όλα τα φρόνιμα παιδάκια. Κάθομαι σήμερα το πρωί στην κομπιούτα και διαβάζω στην έγκυρη ιστοσελίδα lawnadorder.gr:

Ο Γιάννος Παπαντωνίου μαζί με τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου περνάει στις 27 Σεπτεμβρίου την πόρτα του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ με τη ζημία για το ελληνικό δημόσιο να ανέρχεται στα 400 εκατ. ευρώ.

Τρείς μέρες αργότερα κυρίες και κύριοι διεξάγεται στα Σκόπια το δημοψήφισμα για το αν γουστάρουν οι Σκοπιανοί τη συμφωνία των Πρεσπών και θέλουν να τους λένε Βορειομακεδόνες ή δεν γουστάρουν και θέλουν να μείνουν Μακεδόνες σκέτο, όπως τους αναγνωρίζουν τώρα εννιά στις δέκα χώρες της υφηλίου. Κι έχει αρχίσει ήδη ο καυγάς, διότι έχουν πέσει και κάργα ρούβλια στη μέση, απ’ αυτά που κατά λάθος πιτσικάρουν απ’ την καρότσα του φορτηγού και τρέχει ο κοσμάκης να τα μαζέψει.

Και την ίδια μέρα με το δημοψήφισμα, τι παίζει παρακαλώ; Παίζει η μεγάλη συναυλία του Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο για τα εξήντα χρόνια της καλλιτεχνικής του παρουσίας. Όπου και στο Μέγαρο θα εμφανιζόταν ο Τόλης, αλλά αρνήθηκαν τα κουμμούνια να του παραχωρήσουν την αίθουσα και θα τον δούμε μόνο κάτω απ’ την Ακρόπολη. Μωρέ νεκρούς θα αναστήσει ο άρχοντας!

Δεν ξέρω μόνο αν θα αναστήσει την πολιτική καριέρα του Παπαντωνίου, η οποία φέτος κλείνει σαράντα χρόνια. Από τότε που δραστηριοποιείτο στο αλησμόνητο ΚΚΕ Εσωτερικού και θέλει ο μύθος να διάβασε μια δημοσίευσή του επιστημονική ο Αντρέας Παπανδρέου και να τον κάλεσε για ένα ποτάκι. Κι από εκεί, από το ουισκάκι το σκατς, μας κατσικώθηκε ο Γιάννος και διέπρεψε στο σβέρκο μας. Για να φτάσει τώρα να κρέμεται από την ευεργεσία του Βαγγέλη του Βενιζέλου που έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Μπας και αποφύγει τα πιο δυσάρεστα…

Διότι αν η υπό διερεύνηση παθητική δωροδοκία του Παπαντωνίου έλαβε χώρα κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων του, θεωρείται παραγεγραμμένη και η ανάκριση θα σταματήσει ως προς αυτή. Αν, πάλι, η ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος τελέστηκε επ’ αφορμής της υπουργικής ιδιότητάς του, το αδίκημα παραμένει «ενεργό» και έτσι οι δικογραφίες θα πρέπει να επιστρέψουν στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης για να ελεγχθούν περαιτέρω. Αυτά θα τσεκάρει η Βουλή από σήμερα κι αν ο Γιάννος δεν έστειλε ένα καράβι γλυκά στον Μπένυ θα είναι πολύ άδικος. Και μερικές γλαδιόλες ίσως, απ’ αυτές που κάποτε κάνανε τα μάτια του Τόλη να δακρύζουν. Πασπαλισμένες με πάπρικα σκοπιανή, ακόμη καλύτερα!

Υ.Γ.: ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;

Συνημμένα

• usynomvoskopoulos-papantoniou.jpg
    usynomvoskopoulos-papantoniou.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 19

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν σε εσένα δεν αρέσει το κυνήγι, είναι δικαίωμά σου, αφού άλλοι κάνουν για σένα τη βρώμικη δουλειά εκτρέφοντας ζώα ώστε να έχεις το κρέας τους. Το να νομίζεις ότι οι άνθρωποι που επιβίωσαν εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσαν να το έχουν κάνει χωρίς αυτό, είναι παραπληροφόρηση. Ναι, είμαστε η αποτελεσματικότερη φονική μηχανή που γέννησε αυτός ο πλανήτης. Γι αυτό και επιβιώσαμε. Σε βάρος όλων των άλλων μορφών ζωής. Και για αυτό οι άλλοι θηρευτές είναι κλεισμένοι σε κλουβιά για να διασκεδάζουμε και δεν μας κυνηγούν. Αποδειχτήκαμε καλύτερη στη μάχη της επιβίωσης 
Κρέας απο μωρό φώκιας;Μόνο για το τρίχωμα τους τα σκοτώνουν έτσι βάναυσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom