ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.735
- Πόντοι
- 3.656
Για όσους μου έστειλαν μυνήματα για αυτό μου το post, να διευκρινίσω τι εννοώ !!
Ο Φλώρος ( η φλωρός )εκφράζει ΑΚΡΙΒΩΣ το όνειρο του εγχώριου ψευτονεοφιλελέ αγύρτη !!
Δηλαδή μασάμε το χρήμα του λαού, κλέβουμε το κράτος, κάνουμε μεγάλη ζωή και αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και πάμε φυλακή βάζουμε τα τσογλάνια του συστήματος να μας βγάλουν έξω.
Οι ρόλοι των τσογλανιών φαίνονται στις φωτογραφίες.
Τα πιο τραγικά εκ των τσογλανίων είναι τα αριστερά εξ' αυτών διότι απ' ότι αρχικά τουλάχιστον φαίνεται ( και μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου ) αμεσο συμφέρον από την εξέλιξη δεν είχαν. Μέσα από την άγνοια και τη βλακεία τους έφτιαξαν το νομοθετικό περιβάλλον οπου το γαμημένο παράσιτο την έβγαλε καθαρή.
Το 'χουμε;
Κάτι κατάλαβες λάθος. Αποφυλακίστηκε όχι από την Κυβέρνηση, αλλά επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ βεβαίωσαν ότι έχει αναπηρία πάνω από 65% και ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ δέχτηκαν αυτές τις βεβαιώσεις. Και έχω την αμυδρή εντύπωση ότι αυτοί οι Γιατροί και οι Δικαστές δεν τοποθετήθηκαν τώρα πρόσφατα (ώστε να είναι Κυβερνητικοί) αλλά βρίσκονται εδώ και δεκαετίες στις θέσεις αυτές. Αν τώρα έχεις στοιχεία που να καταρρίπτουν την υπόθεσή μου, παρουσίασέ τα