sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Η προώθηση της και καλά "προοδευτικότητας" ξεκινάει απο ψηλά και κλιμακώνεται αργά !!
Οποιαδήποτε ομοιοτητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική !!!
Το ερώτημα για να απαντηθεί θέλει τουλάχιστον ψυχιατρική ανάλυση του ατόμου.Έχω μια τεράστια απορία, ακούω σκέψεις τόσο από σένα όσο και από οποιονδήποτε άλλο μπορεί να απαντήσει. Ο Τζέισον - Αντιγόνη που είναι πήχτρα στην τρίχα και φοράει φόρεμα, είναι θελκτικό σεξουαλικά ον και για ποια άτομα; Ομοφυλόφιλους άντρες; Στρέιτ άντρες; Ομοφυλόφιλες γυναίκες; Δεν μπορώ να σκεφτώ, η εικόνα είναι έξω από οτιδήποτε μπορώ να φανταστώ
Το ερώτημα για να απαντηθεί θέλει τουλάχιστον ψυχιατρική ανάλυση του ατόμου.
Για να απαντήσω πιο απλουστευμένα, το άτομο αυτό, εμφανώς ψυχολογικά άρρωστο, είναι μια attention whore που κάποιοι εκμεταλεύονται επικοινωνιακά για να προωθήσουν την ατζέντα τους...
Έχω την εντύπωση ότι σαν γυναίκα εγκλωβισμένη σε αντρικό σώμα σίγουρα θα ήθελε να απαλλαγεί από την τρίχα αλλά αυτό θα ήταν συνηθισμένο σαν εικόνα και δεν θα εξυπηρετούσε το σκοπό που θέλουν και ούτε θα μάζευε τόση προσοχή επάνω του.
Πιστεύω ότι είναι καλό να θυμόμαστε !!
Ηταν 10 Ιουνίου τότε στη κατοχή στο Δίστομο !!
Εγώ τουλάχιστον δεν ξεχνάω !!
Και όποτε στο εξωτερικό που έζησα πολλά χρόνια μου το "επαιζε" γερμανός "ανώτερος" λόγω εθνικότητας τον έκανα και το βούλωνε !!
Θυμίζοντάς του απλά ότι για θυριωδίες οπως η συγκεκριμένη υπεύθυνος ήταν ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΕΞΕΛΕΞΑΝ !!