sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Κατ' αρχάς μιλάμε για νοητική υπεροχή !!!
Είμαι έξυπνος και το ξέρω !!
Μόνο που στη στρατηγική λίγο πάσχει μια και η βασίλισσα μπαίνει στο χρώμα της !!
ΥΓ:Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το αν πρόκειται για κολάζ η οχι μια και παραείναι μαλακας για να μην έχει καταλάβει το λάθος.
Απο γοητεία και εκκεντρικότητα όμως ο Γιάνης ( με ένα ν ) σκίζει !!
Μόνο τα γυαλιά χαλάνε εδώ το ριζοσπαστικό ασυμβίβαστο στυλ.
Δεν είχα ""συλλάβει" το συγκεκριμένο επικοινωνιακό "τέχνασμα" !!!Υπάρχει και η σημειολογία του σώβρακου.
Το φοράει από έξω για να δείξει οτι δεν του το πήρανε.
Οχι σαν τους άλλους...
Κατ' αρχάς μιλάμε για νοητική υπεροχή !!!
Είμαι έξυπνος και το ξέρω !!
Μόνο που στη στρατηγική λίγο πάσχει μια και η βασίλισσα μπαίνει στο χρώμα της !!
ΥΓ:Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το αν πρόκειται για κολάζ η οχι μια και παραείναι μαλακας για να μην έχει καταλάβει το λάθος.
Για οσους δεν βλέπουν καλά !!
σοφα λογιαΟ κύριος Ιβάν αρχικά έκανε πράγματα πρωτοποριακά στον ΠΑΟΚ.
Ξεπλήρωσε το τεράστιο χρέος του ΠΑΟΚ.
Εκανε μεταγραφές και δυνάμωσε την ομάδα.
Και αυτόν που βάζει το χέρι στη τσέπη προσωπικά τον σέβομαι.
Ομως ο άνθρωπος μοιάζει με την αγελάδα που ενώ παράγει γάλα στο τέλος κλωτσάει τον κουβά και χύνει το γάλα.
Και είναι πραγματικά κρίμα οταν μια κερκίδα με βεβαρημένο παρελθόν φέρεται άψογα να φέρεται σαν ακραιφνής ανεγκέφαλος χουλιγκάνος η διοίκηση.
Κρίμα και πάλι !!
σοφα λογια
Το αν ηταν η όχι off side η φαση του γκολ η οχι λίγη σημασία έχει.
Ουτως η άλλως όταν βλέπεις ειδικούς διαιτητές να έχουν διισταμενες απόψεις με την ευκολία της αργής κίνησης του βίντεο στη διάθεσή τους καταλαβαίνεις οτι η φάση είναι οριακή.
Το θέμα δεν είναι λοιπόν η φάση. Το θέμα είναι η νοοτροπία.
Προσωπική μου άποψη. Πρέπει η δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της.
Πρέπει το ποδόσφαιρο να καθαρίσει από τα απόβλητα της κοινωνίας.
Πάνω από όλα πρέπει να δωθεί μηνυμα στη κοινωνία οτι η περίοδος της ατιμωρησίας των ψευτόμαγκων εχει περάσει !!
Αν βέβαια πέρασε !!