You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 538K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
και ολες αυτες οι φωτογραφιες εχουν σχεση με το τι ειναι το ελλαντα;
Η πλειοψηφια των φωτογραφιων εχει σχεση με την Ελλαδα.
Εχεις ομως δικιο.Ποσταρω βεβαια και καποιες "ασχετες" με τη θεματολογια του thread για χιουμοριστικους λογους.
metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
Συγνώμη ρε φίλε, αλλά η περίπτωση να είναι βλάκας και να κάηκε με το νερό του θερμοσίφωνα, δεν σου περνάει από το μυαλό??Πάλι ψέμματα είπε:
Δεν μπορεί να πάθει κανείς τόσο σοβαρό έγκαυμα (από ζεστό νερό ξενοδοχείου) εκτός αν:
1) Πάνω του πέσει όχι του ζεστό νερό του... ηλιακού, αλλά λάδι από το ρουξούνι εκροής της φριτέζας.
2) Κάποιος του έχει καρφώσει τα πόδια στο έδαφος και δεν μπορεί να τα απομακρύνει (πράμα που γίνεται ενστικτωδώς) αμέσως.
Αν ήταν έτσι (οι πελάτες των ξενοδοχείων να ζεματίζονται από το ζεστό νερό) θα υπήρχαν πολλά τέτοια θύματα, και κάποιες καταγγελίες θα εμφανιζόντουσαν. Ο κίνδυνος ζεματίσματος δεν είναι αποδεκτό να υπάρχει στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες, και δεν υπάρχει.
Επομένως κάτι άλλο έχει συμβεί που ο ψευταράς αυτός δεν θέλει να το αποκαλύψει.
Αλλά εκτός από ψευταράς είναι και γελοίος, τόσο, ώστε να βγαίνει δημοσίως και σε επίσημες εκδηλώσεις με τα πόδια του σε έκθεση.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Συγνώμη ρε φίλε, αλλά η περίπτωση να είναι βλάκας και να κάηκε με το νερό του θερμοσίφωνα, δεν σου περνάει από το μυαλό??
Στα ξενοδοχεία οι βρύσες των δωματίων δεν βγάζουν 95C νερό, βγάζουν βία 50. Αυτό για λόγους οικονομίας.
Με 45 και 50C δεν παθαίνεις έγκαυμα (τόσο που να πρέπει να κυκλοφορείς με σαγιονάρα αν είσαι υπουργός), εκτός κι αν αφήσεις τα πόδια σου στους 50 για κανα δεκάλεπτο (που δεν αντέχεται).
Κάτι άλλο έχει συμβεί, και απλώς δεν θέλει να το πει.
Δικαίωμα του βέβαια, αλλά από έναν τέτοιο τύπο, μετά τα τόσα ψέμματα και παραμύθια που έχει ξεστομίσει, δεν μου κάνει καμία εντύπωση να κρύβει κάτι σαν κι αυτό.
Και βλάκας δεν είναι. Δεν φτάνεις να γίνεις υπουργός (έστω και του τσίπρα) αν είσαι βλάκας. Κομπλεξικός, είναι (απόδειξη το στήσιμο στις μύτες για να δείχνει ψηλότερος), αλλά δε μπορώ να συνδέσω τις δυο περιπτώσεις.
Απλώς δεν τον πιστεύω, Ο,ΤΙ κι αν πει.
Είναι εξ ορισμού ψέμματα. Γιατί είναι ανερυθρίαστος ψεύτης.
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
και ολες αυτες οι φωτογραφιες εχουν σχεση με το τι ειναι το ελλαντα;
Αδερφε σορρυ , αλλα μιλαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ θρεντ ολου του μπου (το οποιο συντηρει η καβλα του φιλου που διαβαζει το μυαλο (Mindreader) )
metalfun
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 16
Επέτρεψε μου, στο τελευταίο να έχω αντίρρηση. Φίλος μου που τον ήξερε από τα φοιτητικά χρόνια, μου είπε ότι κατέβηκε με αυτοκίνητο κατά λάθος την Ακαδημίας, και είπε στους συνεπιβάτες του, "κοιτάξτε τους μαλάκες, πάνε ανάποδα". Μην κοιτάς πως δείχουν μπροστά τη κάμερα. Στην πραγματικότητα θα αναρωτιέσαι πως δεν τους τρέχουν οι μύξες από τη μύτη!!!Στα ξενοδοχεία οι βρύσες των δωματίων δεν βγάζουν 95C νερό, βγάζουν βία 50. Αυτό για λόγους οικονομίας.
Με 45 και 50C δεν παθαίνεις έγκαυμα (τόσο που να πρέπει να κυκλοφορείς με σαγιονάρα αν είσαι υπουργός), εκτός κι αν αφήσεις τα πόδια σου στους 50 για κανα δεκάλεπτο (που δεν αντέχεται).
Κάτι άλλο έχει συμβεί, και απλώς δεν θέλει να το πει.
Δικαίωμα του βέβαια, αλλά από έναν τέτοιο τύπο, μετά τα τόσα ψέμματα και παραμύθια που έχει ξεστομίσει, δεν μου κάνει καμία εντύπωση να κρύβει κάτι σαν κι αυτό.
Και βλάκας δεν είναι. Δεν φτάνεις να γίνεις υπουργός (έστω και του τσίπρα) αν είσαι βλάκας. Κομπλεξικός, είναι (απόδειξη το στήσιμο στις μύτες για να δείχνει ψηλότερος), αλλά δε μπορώ να συνδέσω τις δυο περιπτώσεις.
Απλώς δεν τον πιστεύω, Ο,ΤΙ κι αν πει.
Είναι εξ ορισμού ψέμματα. Γιατί είναι ανερυθρίαστος ψεύτης.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Επέτρεψε μου, στο τελευταίο να έχω αντίρρηση. Φίλος μου που τον ήξερε από τα φοιτητικά χρόνια, μου είπε ότι κατέβηκε με αυτοκίνητο κατά λάθος την Ακαδημίας, και είπε στους συνεπιβάτες του, "κοιτάξτε τους μαλάκες, πάνε ανάποδα". Μην κοιτάς πως δείχουν μπροστά τη κάμερα. Στην πραγματικότητα θα αναρωτιέσαι πως δεν τους τρέχουν οι μύξες από τη μύτη!!!
Σου επιτρέπω τα πάντα (ποιος είμαι άλλωστε εγώ που θα σου απαγορέψω κάτι?) αλλά μπορώ κι εγώ να σου πω ότι έχω τέκνο που τον είχε καθηγητή εκεί που σπούδαζε (Πανεπιστήμιο Θράκης) και έτσι, εκτός από την "κοινή" εικόνα που έχουμε (όλοι μας) από τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, έχω και πρόσθετη πληροφόρηση, από τις αίθουσες του Πανεπιστημίου. Και την όλη του εικόνα και συμπεριφορά εκεί.
Βλάκας δεν είναι.
Καθήκι και ψεύτης είναι, αυτό που λένε οι αμερικάνοι "δεν θα αγόραζα αμάξι απ' αυτόν".
Όσο για το περιστατικό στην Ακαδημίας που είπες (δεν το αμφισβητώ), κουμπώνει μια χαρά με την προσωπικότητα του: Έκανε τη μαλακία του ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ (γιατί τον βόλευε, γιατί βιαζόταν, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον γράψουν, δεν ξέρω γιατί), και έπρεπε να πει εξυπναδίτσα για να "καλυφτεί" απέναντι σ' αυτούς που κουβάλαγε. Ε, αυτό σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή.
Είναι ο τύπος που δείχνει ο Αρκάς σ'΄αυτό το σκίτσο. Ο αριστερά στην εικόνα.
Συνημμένα
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αδερφε σορρυ , αλλα μιλαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ θρεντ ολου του μπου (το οποιο συντηρει η καβλα του φιλου που διαβαζει το μυαλο (Mindreader) )
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Τα σεβη μου
Παρόμοια θέματα