jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Τεχνολογια και παραδοση σε αγαστή συνεργασία !!
κ αρρωστια θα ελεγα
Τεχνολογια και παραδοση σε αγαστή συνεργασία !!
κ αρρωστια θα ελεγα
Ποσο νανοι φαινονται οι σημερινοι πολιτικαντηδες μπροστα σε πραγματικους ΑΝΤΡΕΣ και πραγματικους ΗΓΕΤΕΣ ??!! Με κεφαλαια οπως τους αξιζει !!!
Τι διαολο εγινε και καταντησαμε σημερα ετσι ??
ΥΓ. Το εγραφο ειναι αυθεντικό.
Άκουσε για πούτζον και αμέσως πήρε θέση.Μου αρεσει ομως η επιβεβαιωση απο τη γυναικα Ιστορικο !!
Μου έδωσε έμπνευση για την υπογραφή μου!Απευθύνεται προς τους πολιτικούς και τους προδότες !Και κάποια δικά μου θέματα στον περίγυρο!Με τους τελευταίους έχω ξεκινήσει...
Ποσο νανοι φαινονται οι σημερινοι πολιτικαντηδες μπροστα σε πραγματικους ΑΝΤΡΕΣ και πραγματικους ΗΓΕΤΕΣ ??!! Με κεφαλαια οπως τους αξιζει !!!
Τι διαολο εγινε και καταντησαμε σημερα ετσι ??
ΥΓ. Το εγραφο ειναι αυθεντικό.
Βάλε και τους αριστερούς Μουσουλμανολάγνους μέσα στο διάλογο που λες(υπάρχουν και σοβαρότεροι αριστεροί που τους σέβομαι κι ας μην συμφωνώ)!Είναι το ίδιο φαιδροί με τους εχθρούς...Πράγματι τρομερές βρισιές!
Αυτό είναι δείγμα του μόνου διαλόγου που γίνεται να έχουμε με τους μουσουλμάνους! Όχι κολακείες και παρακάλια, ή τους διατάζουμε ή μας διατάζουν! Ή τους βρίζουμε ή μας βρίζουν. Άμα τους κολακεύουμε ή και τους παρακαλάμε και θα μας βρίζουν και θα μας διατάζουν!
Βάλε και τους αριστερούς Μουσουλμανολάγνους μέσα στο διάλογο που λες(υπάρχουν και σοβαρότεροι αριστεροί που τους σέβομαι κι ας μην συμφωνώ)!Είναι το ίδιο φαιδροί με τους εχθρούς...