Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Σαν το γάλα μές στις μύγες...
Χρωματική σημειολογία...
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.lastampa.it/rf/image_lowres/Pub/p4/2017/02/18/VaticanInsider/Foto/Ritagli/chierici%20papa-RiZUNFbtfP1y9BzBLCmKfJN-568x320%40LaStampa.it.jpeg[/img[/URL]])
Φίλε σε καταλαβαίνω ...Είναι απίστευτο συναίσθημα στο χώρο εργασίας σου , στο επάγγελμά σου ή τη δουλειά σου να είσαι το ΑΣΠΡΟ πρόβατο ανάμεσα στα μαύρα....
Βέβαια η τιμωρία των δανειστών δεν βλέπει χρώματα...τιμωρεί όλους αδιάκριτα!
Αλλά έστω κι έτσι χαραμίζω τη προσωπική μου βόλεψη για να δώ τύπους κρατικοδίαιτους και λαμόγια όπως και ψεύτο- πριγκιπέςες Ελλεινίδες να αγωνιούν για τα βασικά της ημέρας....
Φίλε Mindreader υπάρχει εικόνα που να περιγράφει την παρακάτω παραλαγή της γνωστής φράσης?--->
Θέλω ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ......
Σαν το γάλα μές στις μύγες...
Χρωματική σημειολογία...
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.lastampa.it/rf/image_lowres/Pub/p4/2017/02/18/VaticanInsider/Foto/Ritagli/chierici%20papa-RiZUNFbtfP1y9BzBLCmKfJN-568x320%40LaStampa.it.jpeg[/img[/URL]]
[/quote]
:hi: :hi: :hi:
Οι επικεφσλεις των "κονγλαβιων" πρεπει πσντα να ξεχωριζουν φίλε !! ;D ;D ;D
![]()
![]()
![]()
Οι επικεφσλεις των "κονγλαβιων" πρεπει πσντα να ξεχωριζουν φίλε !!![]()
![]()
![]()
Μου αρέσει που την έβαλαν στην άκρη δεξιά και όχι στο κέντρο...
Μην καρφωθούμε κιόλας...![]()
Μια και ανεφερες τον Γιανη ( με ενα ν ).ο γιανηστην ρωμη..
αν χρεωνεις μια χωρα 80 δις και κλεινεις τραπεζες, μετα εχεις χρονο-χρημα για χομπυ και πας οπου θες!
Περι γιανη, ποσοι πανηγυριζαν οταν ο γιανη σκοτωσε την τροικα? και ποσοι εκραζαν στην ουρα τον ιουνη των τραπεζων???και ποσοι πανηγυριζαν συνταγμα μετα το οχι?και ποσοι αναθεματιζουν τωρα? μηπως ειναι οι ιδιοι που πιστεψαν τον αεργο καταληψια-τα ζαππεια και τον λεφτα υπαρχουν κλπ
Καποτε ειχαμε ηγετες..τωρα εχουμε σανοδοτες..γιατι αυτοι μας αξιζουν!Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ και η κακια ΕΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ
υ.γ. αν και εχω παει ταυλανδη -λατρης της Ασιας δεν εγινα!![]()
το φτερουγισμα που λεγεται ελπιδα