Νέα

Αυτό είναι το Ελλάντα. Μια εικόνα Χίλιες Λέξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 538K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μας το χαλασες τωρα..
Να παμε μοναστηρακι να ψαξουμε για περιοδικα ποπαυ μπλεκ και σουπερ κατερινα?
Μηπως να ανεβουμε στο παταρι για τον ταρατατα?
Φυσικα και θα εχει ταμπλετ.
Στην πρωτη δημοτικου εχουν μαθημα υπολογιστων και τα πιτσιρικια αγγιζουν το μονιτορ νομιζοντας πως ειναι τατς σκριν οθονη..

Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε !!

Δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει τα παιδιά να απεχουν απο τη τεχνολογια.
Το αντιθετο !! Πιστευω οτι μετα απο λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χρησιμοποιει υπολογιστες θα είναι λειτουργικά αναλφαβητος.

Απλά ισχυριζομαι οτι δεν πρεπει τα παιδιά να "κολλανε" με τη τεχνολογια και να χανουν αλλους τομεις της ζωής τους οπως το παιχνιδι η η πραγματικη (και οχι ψηφιακή ) επαφή και επικοινωνία.

Η φωτογραφια που εδώ ποστάρω αυτό δειχνει !! Και εγώ ετσι μεγαλωσα και αυτο δεν με εμποδισε να δουλεύω σημερα στο χώρο της τεχνολογίας !!

Παν μετρον αριστον !!

Συνημμένα

• FB_IMG_1475751459736.jpg
    FB_IMG_1475751459736.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 18

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε !!

Δεν ισχυριζομαι οτι πρεπει τα παιδιά να απεχουν απο τη τεχνολογια.
Το αντιθετο !! Πιστευω οτι μετα απο λιγα χρονια οποιος δεν ξερει να χρησιμοποιει υπολογιστες θα είναι λειτουργικά αναλφαβητος.

Απλά ισχυριζομαι οτι δεν πρεπει τα παιδιά να "κολλανε" με τη τεχνολογια και να χανουν αλλους τομεις της ζωής τους οπως το παιχνιδι η η πραγματικη (και οχι ψηφιακή ) επαφή και επικοινωνία.

Η φωτογραφια που εδώ ποστάρω αυτό δειχνει !! Και εγώ ετσι μεγαλωσα και αυτο δεν με εμποδισε να δουλεύω σημερα στο χώρο της τεχνολογίας !!

Παν μετρον αριστον !!

Απλος και κατανοητος.Ακριβως ετσι    :hi:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Εγω μεγαλωσα στην αλανα αλλα θα γουσταρα που και που λιγο 3g γιατι μου την εσπαγε να κατεβαζω και να ψαχνω τη δομη .
Τεσπα, τα ιδια λεμε αλλα διαφωνουμε για το καλο της συζητησης.
Μια χαρη εσυ που γνωριζεις κοσμο,
Μπορεις να μου βρεις για τελη οκτωβρη ενα τικετ για ταιλανδη με υπερωκεανιο?
Θελω να ειμαι βκκ 22 δεκεμβρη.
Πεθυμησα λιγο θαλασσα. :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γυρίζω σε "παραδοσιακά" θεματα του thread !! :grin: :grin:

H χθεσινη "μαχη" στη βουλη ειχε ως κεντρικο θέμα ποια ειναι επαχθεστερη διαπλοκή ?? Η παλιά η η Νεόκοπη ??

Τα μετωπα πολλά !! Τραπεζα Κρητης εναντιον Τραπεζης Αττικης. Βοσκοτοπια εναντιον Βατοπαιδιων, Ζημενς εναντιον Τοξοτη κλπ. Με απαραιτητο βεβσια ντεκορ γατες Ιμαλαίων και αλλων ρατσών.

Και ολα αυτα σε μια χώρα χειμαζομενη απο τη πρωτοφανή κρίση !! Οι καρεκλοκένταυροι ομως το βιολί τους !!Χαμπαρι δεν παιρνουν οι χοντροπετσοι !!

Οποιος μπορεσει να εντοπίσει τις διαφορές στις φωτογραφίες θα εχει καταλάβει και ποιος απο τους εικονιζομενους  βγηκε χθες κερδισμενος στη βουλή !! :grin: :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1475693377631.jpg
    FB_IMG_1475693377631.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 19

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Γυρίζω σε "παραδοσιακά" θεματα του thread !! :grin: :grin:

H χθεσινη "μαχη" στη βουλη ειχε ως κεντρικο θέμα ποια ειναι επαχθεστερη διαπλοκή ?? Η παλιά η η Νεόκοπη ??

Τα μετωπα πολλά !! Τραπεζα Κρητης εναντιον Τραπεζης Αττικης. Βοσκοτοπια εναντιον Βατοπαιδιων, Ζημενς εναντιον Τοξοτη κλπ. Με απαραιτητο βεβσια ντεκορ γατες Ιμαλαίων και αλλων ρατσών.

Και ολα αυτα σε μια χώρα χειμαζομενη απο τη πρωτοφανή κρίση !! Οι καρεκλοκένταυροι ομως το βιολί τους !!Χαμπαρι δεν παιρνουν οι χοντροπετσοι !!

Οποιος μπορεσει να εντοπίσει τις διαφορές στις φωτογραφίες θα εχει καταλάβει και ποιος απο τους εικονιζομενους  βγηκε χθες κερδισμενος στη βουλή !! :grin: :hi:

Στη σημερινη εποχη - 2016 εννοω - ,εσαει χαμενος ειναι & θα ειναι ο Τσιπρας και δυστυχως εσαει κερδισμενος (μεχρι την αναληψη της εξουσιας) θα ειναι ο Κυριακος και η Φωφη.Ο λογος?Ο Αλεξης καταφερε με τις τεραστιες κωλοτουμπες - ασυναρτησιες - ψευτοτσαμπουκαδες και την παντελη ελλειψη ικανων συνεργατων , το ψαλιδισμα εισοδηματων και κυριως ονειρων και ελπιδας , να ξεπλυνει το κλεψιμο , τη ρεμουλα και την καταστροφη του ελληνικου κρατους - λαου απο τους προηγουμενους απατεωνες και κλεφτες.Καταφερε το ακατορθωτο.Να ειναι τοσο ανεπαρκης και επικινδυνος που ο κοσμος να αναπολει τους προηγουμενους.Αν αυτο δεν ειναι ταλεντο , τοτε δεν ξερω τι ειναι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μας το χαλασες τωρα..
Να παμε μοναστηρακι να ψαξουμε για περιοδικα ποπαυ μπλεκ και σουπερ κατερινα?
Μηπως να ανεβουμε στο παταρι για τον ταρατατα?
Φυσικα και θα εχει ταμπλετ.
Στην πρωτη δημοτικου εχουν μαθημα υπολογιστων και τα πιτσιρικια αγγιζουν το μονιτορ νομιζοντας πως ειναι τατς σκριν οθονη..

Παλιό και καλό:

Έχεις πιει νερό από λάστιχο και πάλι επιβίωσες !

«Όταν ήμουν μικρός δεν είχα i-phone, ούτε laptop, ούτε PSP. Έπαιζα όλη μέρα κρυφτό,ποδόσφαιρο,ποδήλατο. Πήγαινα σπίτι όταν νύχτωνε. Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι. Αντί για facebook είχα μόνο τους φίλους της γειτονιάς μου. Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη. Κάθε μέρα βλέπαμε Tom&Jerry και όχι τα ξέκωλα και τους μαλάκες των πρωινών εκπομπών. Χαρούμενη παιδική ηλικία!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στη σημερινη εποχη - 2016 εννοω - ,εσαει χαμενος ειναι & θα ειναι ο Τσιπρας και δυστυχως εσαει κερδισμενος (μεχρι την αναληψη της εξουσιας) θα ειναι ο Κυριακος και η Φωφη.Ο λογος?Ο Αλεξης καταφερε με τις τεραστιες κωλοτουμπες - ασυναρτησιες - ψευτοτσαμπουκαδες και την παντελη ελλειψη ικανων συνεργατων , το ψαλιδισμα εισοδηματων και κυριως ονειρων και ελπιδας , να ξεπλυνει το κλεψιμο , τη ρεμουλα και την καταστροφη του ελληνικου κρατους - λαου απο τους προηγουμενους απατεωνες και κλεφτες.Καταφερε το ακατορθωτο.Να ειναι τοσο ανεπαρκης και επικινδυνος που ο κοσμος να αναπολει τους προηγουμενους.Αν αυτο δεν ειναι ταλεντο , τοτε δεν ξερω τι ειναι!
Ειναι υπερεκτιμηση ικανοτητων και ψευδαισθησεις οσον αφορα τον Τσιπρα φιλε. Αλλωστε το ομολογησε και ο ιδιος !!

Ειναι επισης το στραβο μας το κεφαλι που εκλεγουμε πρωθυπουργους ανθρωπους που το πρωτο τους επαγγελμα ειναι πρωιυπουργός.

Ειναι τελος, οσον αφορα το λαο, η υλοποιηση του παλαιού ρητού "Ο πνιγμενος τραβιεται απο τις τριχες του" φίλε !!

Δεν υπαρχει λυση με το τρεχον χρεωκοπημένο παντελώς πολιτικό συστημα !!

Και μπορεί ο Κυριακος να ονειρευεται πρωθυπουργιες και κυβερνησεις αλλά οι ξενοι εχουν αλλη ατζέντα !! Και καλο ειναι να θυμαται οτι στις μπανανιες οι τοπικοι φυλαρχοι ειναι για τους ξενους αναλωσιμα εργαλεια.

Κατι εγραψα χθες θα ακολουθησει σε επομενο post.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παλιό και καλό:

Έχεις πιει νερό από λάστιχο και πάλι επιβίωσες !

«Όταν ήμουν μικρός δεν είχα i-phone, ούτε laptop, ούτε PSP. Έπαιζα όλη μέρα κρυφτό,ποδόσφαιρο,ποδήλατο. Πήγαινα σπίτι όταν νύχτωνε. Η μαμά μου δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, απλά μου φώναζε από το σπίτι. Αντί για facebook είχα μόνο τους φίλους της γειτονιάς μου. Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη. Κάθε μέρα βλέπαμε Tom&Jerry και όχι τα ξέκωλα και τους μαλάκες των πρωινών εκπομπών. Χαρούμενη παιδική ηλικία!
Μμμμ κατι τετοιο δηλαδή !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1476171444238.jpg
    FB_IMG_1476171444238.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγω μεγαλωσα στην αλανα αλλα θα γουσταρα που και που λιγο 3g γιατι μου την εσπαγε να κατεβαζω και να ψαχνω τη δομη .
Τεσπα, τα ιδια λεμε αλλα διαφωνουμε για το καλο της συζητησης.
Μια χαρη εσυ που γνωριζεις κοσμο,
Μπορεις να μου βρεις για τελη οκτωβρη ενα τικετ για ταιλανδη με υπερωκεανιο?
Θελω να ειμαι βκκ 22 δεκεμβρη.
Πεθυμησα λιγο θαλασσα. :grin:
Μεσα στο Hi Season και εσυ βρηκες να πας ??

Κατι αλλο εχεις επιθυμησει αλλα αυτο ειναι off topic !! :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η παρουσία του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα έχει και τα θετικά της και μας δίνει έξυπνες  ιδέες στον ερωτικό τομέα :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 34

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεν είχαμε dettol αλλά παίζαμε στη λάσπη.

Θείος μου (μακαρίτης τώρα - αν ζούσε θα ήταν 110) που μεγάλωσε σε χωριό και περπάταγε κάθε μέρα 3 ώρες για να πάει σχολείο, όταν παίζανε και σκίζανε τα γόνατα τους, έβαζαν κοπριά πάνω στην πληγή για να σταματήσει το αίμα.
Ξέρεις, απ' αυτήν που έχει μέσα το μικρόβιο του τετάνου...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
Θείος μου (μακαρίτης τώρα - αν ζούσε θα ήταν 110) που μεγάλωσε σε χωριό και περπάταγε κάθε μέρα 3 ώρες για να πάει σχολείο, όταν παίζανε και σκίζανε τα γόνατα τους, έβαζαν κοπριά πάνω στην πληγή για να σταματήσει το αίμα.
Ξέρεις, απ' αυτήν που έχει μέσα το μικρόβιο του τετάνου...
τυπε νταξει αυτό που εκανε δεν ακουγεται και πολύ καλο... :S

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λιγη αναλυση !!!

Oi Γερμανοί  τα έχουν στειλώσει για την   απομείωση  του  χρέους.  Ο λόγος είναΙ απλός !!! Κανείς δεν εμπιστεύεται και όχι αδίκως το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Πιστεύουν δηλαδή ότι αμέσως μετά τη μείωση του χρέους η όποια ελληνική κυβέρνηση θα αρχίσει ένα νέο κύκλο ψηφοθηρικού τύπου παροχές και όλες οι θυσίες θα πάνε απλά στράφι !!!

Επίσης με τί μούτρα θα βγεί λίγο πρις τις γερμανικές εκλογές ο Σόιμπλε και η Μέρκελ να πουν στους ψηφορόσους τους ότι θα πρέπει να φορτωθούν εκείνοι την αποπληρωμή των μπαταξίδων χαραμοφάηδων εταίρων τους στην ευρωπαική Ενωση.

Απο την άλλη μεριά το ΔΝΤ έχει άλλη συνταγή !!! Θα μειωθούν περεταίρω μισθοί και συντάξεις για να γίνει η χώρα ανταγωνιστική και να προσελκύσει επενδύσεις, αλλά θα μειωθεί παράληλα και το χρεος της για να μπορεί να το πληρώνει μια και θα έχει μικρότερα εισοδήματα ως πιο φτηνή χώρα.

Και το κερασάκι στη τούρτα !! Προωθείται πλεον και ανοιχτά το σενάριο της αποχώρησης απο την Νομισματική Ενωση για να ξεμπερδεύουν μια και καλή μαζί μας πράγμα που θα αποτελέσει αντιβαρο στην ευρωπαική κοινή γνώμη. Δηλαδή τους πετάξαμε έξω γιατι ήταν ανεπρόκοποι, αλλά για ανθρωπιστικούς και ιστορικούς λόγους τους χαρίσαμε ως ελεήμονες ευρωπαίοι ένα μέρος του χρέους που ούτως η άλλως ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε πίσω. Τους πετάξαμε έξω απομυζώντας ότι μπορούσαμε να πάρουμε απο δαύτους προκειμένου να ξεμπρερδεύουμε μια και καλή. Επιπλέον συγκράτησαν και τόσες εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες απου αλλιώς θα τους φορτωνόμασταν εμείς.

Χοντρικώς η Ελλάδα μετατρέπεται σταδιακά σε Βουλγαρία. Ζούμε την εποχή της έναρξης συζήτησης για το Ελληνικό Λέβα !!!

Ποιος φταίει για όλα αυτά ??  Για τους αφελείς φταίει ο κακός Σόιμπλε,  και οι κακές Μέρκελ και Λαγκάρντ.  Για όποιον έχει λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι τους φταίμε όλοι οι Ελληνες για τις κυβερνήσεις που εκλέγαμε. Τη μεγαλύτερη όμως ευθύνη όλων φέρει   το   πολιτικό/κυβερνητικό  προσωπικό   που μας κυβέρνησε  τα τελευταία σαράντα χρόνια ανευ εξαιρέσεων. Δεν χρειάζονται φιλοσοφίες οι λόγοι είναι απλοί :

Οι κυβερνήσεις ενθάρυναν και εξέθρεψαν το πιο αναχρονιστικό  και κακοφορμισμένο, οικονομικο μοντέλο. Δηλαδή τον μεταπρατικό, κρατικοδίαιτο  τριτοκοσμικό καπιταλισμό.  Η παραγωγή πετσοκόφτηκε. Οι αγρότες για παράδειγμα μετατράπηκαν μέσω των ''πέτσινων' επιδοτήσεων σε δημοσίους υπαλήλους. Και όποτε οι επιδοτήσεις κόβονταν καβάλαγαν τα τρακτέρ και διέλυαν την χώρα, αντιγράφοντας τη προσφιλή τακτική όλων των συντεχνιών που ''αγωνίζονταν' για τον ''κλάδο'' !!!. Ετσι σταδιακά  η χώρα μετατράπηκε σε ένα απέραντο   τοπίο  μέτριων έως κακών και ακριβών  υπηρεσιών. Με ένα ξεχαρβαλωμένο, υπερτροφικό,  άχρηστο  δημόσιο μηχανισμό!

Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν οι περισσότεροι στη χώρα με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων ζούσαν πολύ πιο πάνω απο τα μέτρα τους με τα δανεικά που απλόχερα παρείχαν οι τραπεζίτες. Διακοποδάνεια, εορτοδάνεια ... παπαροδάνεια κλπ. Ακόμη και σε κρατικό επίπεδο η χώρα συμπεριφερόταν σαν κάτι γραφικούς που κάνουν ''Μεγάλη ζωή'' με καταναλωτικά δάνεια και μια τράπουλα απο πιστωτικές κάρτες.

Και τώρα ο λογαριασμός έφτασε. Κοντολογίς. Πρώτον .θα ροκανιστούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις κι έτσι η Ελλάδα θα  γίνει, περίπου, Βουλγαρία. Δεύτερον η κατάσταση θα γίνει τόσο αφόρητη ώστε η προφητεία του Σόιμπλε δηλαδή ή έξοδος της Ελλάδας απο το ευρώ με δική της πρωτοβουλία  θα γίνει πραγματικότητα.

Και βέβαια αυτό δεν θα γίνει με ένα μόνο κόμμα στη κυβέρνηση. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να το σηκώσει μόνο του αυτό το φορτίο. Ετσι για όσους παρακολουθούν το Κυριάκο με τον Αλέξη να αλληλογρονθοκοπούνται στη Βουλή χθες για το ποια διαπλοκή ήταν μεγαλύτερη η παλιά η η καινούργια, ας μην εκπλαγείται αν τους δείτε αγκαλίτσα σε μια Κυβέρνηση ''Εθνικής Σωτηρίας'' στο πλαίσιο αποχώρησης απο την νομισματική ένωση.

Η χώρα αργά ίσως ( προκειμένου να απομυζήσουν οι ξένοι ότι μπορούν απο δαύτη ) αλλά σταθερά βουλιάζει !!! Και σε κάποια φάση οι εξελίξεις πιστεύω θα επιταχυνθούν.

Αντε να δούμε τι θα γίνει εδώ !!

Συγνώμη για το σεντόνι !!

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα πουτανοδανεια ξεχασες φιλε μου...πολλοι περνανε και τετοια.....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Βλεπω πολυ απιθανο το γκρεξιτ.

Stories

Νέο!

Stories