Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Έχω μετανιώσει στα 16 μου, μία 14χρονη που με παρακάλαγε να πάμε πάρκο να με τσιμπουκώσει, δεν πήγαινα γιατί οι φίλοι μου θα με κορόιδευαν για το λόγο ότι ήταν μπαζόλα. Μερικά χρόνια αργότερα, έμαθα από άλλους ότι τους έχει κάνει τα καλύτερα τσιμπούκια της ζωής τους η συγκεκριμένη. Γαμώ την τύχη μου.
ειδικα σ αυτες τις ηλικιες φιλε στα μαθητικα χρονια γαμησε τα

δε χαμουρευαμε-πιπωναμε-γαμουσαμε γιατι θα μας κοροιδευαν και μετα πηγαιναμε σπιτι τις σκεφτομαστε και τον παιζαμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μετάνιωσα μόνο για όσες γάμησα και δεν τους γάμησα τον κώλο.
Ευτυχώς δεν ήταν πολλές  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ευτυχως μεχρι στιγμης δεν εχω απωθημενα.

χαλντων

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι "κωλο δεν γαμισες μικρο,μεγαλο δεν οριζεις"οποτε μετανοιωνω για πολλεςΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
AΧΧΧΧΧ Μού ξέφυγε ή on the road  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μεγάλη η λιστα. κυριως στα φοιτητικα χρονια. ενας συνδιασμος απειριας και φοβου αρνησης παρα τα θετικά μηνυματα.

τωρα πλεον, ευτυχως, οι αστοχιες ειναι ελαχιστες. κατι σαν τις βολες του Ναβαρο ένα πράγμα  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια στην τραπεζα που μου την ειχε πεσει ,μια σε μια παρεα που ειχα γνωρισει ενα φεγγαρι στην ποσειδωνος σε καφε,μια σε ενα σουπερμαρκετ γιατι ημουν με τη μανα μου και ντρεπομουν ο μαλακας ,δυο σε ενα καφε στο πανεπιστημιο χωρις λογο( ειχα ζητησει να χρησιμοποιησω το λαπ τοπ της μιας με τη φραση ''θα μου κανετε μια χαρη? '' και απαντησε ''πολλες'')

σε ατομα του ιδιου φυλου δεν αναφερομαι γιατι μου την πεφτουν πολλοι οποτε ειναι απειρες οι αρνησεις,τραβελια μου την πεφτουν αλλα δεν ενδιδω γιατι συνηθως ειναι ασχημες

Προσεχετε τι γραφετε αν θελετε να γραφετε

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Μετάνιωσα μόνο για όσες γάμησα και δεν τους γάμησα τον κώλο.
Ευτυχώς δεν ήταν πολλές  :grin:
και εγώ το ίδιο!!
μεγάλη η λιστα. κυριως στα φοιτητικα χρονια. ενας συνδιασμος απειριας και φοβου αρνησης παρα τα θετικά μηνυματα.

τωρα πλεον, ευτυχως, οι αστοχιες ειναι ελαχιστες. κατι σαν τις βολες του Ναβαρο ένα πράγμα  :2funny:
χαχα!!
Ετσι οτι κινειται τρώγεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom