Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μετάνιωσα για όσες όταν ήμουν μικρός δεν γάμησα και από τον κώλο. Τότε, λίγες δίνανε "κουλούρι". Αυτό συνέβαινε μέχρι τα 23 μου. Από τότε έγινε η "εισβολή από την πίσω πόρτα" έγινε κανόνας. Ελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις.

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αλλά θα κοιτάξω να φτιάξω ένα άλλο thread για αυές που γαμήσαμε αλλά το σκυλομετανιώσαμε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μετάνιωσα για όσες όταν ήμουν μικρός δεν γάμησα και από τον κώλο. Τότε, λίγες δίνανε "κουλούρι". Αυτό συνέβαινε μέχρι τα 23 μου. Από τότε έγινε η "εισβολή από την πίσω πόρτα" έγινε κανόνας. Ελάχιστες ήταν οι εξαιρέσεις.

μεγαλε, εσυ ή την εχεις λεπτή ή έχεις πέσει στις περιπτωσεις  :2funny:

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό το thread έρχεται ως η άλλη όψη του νομίσματος στο θέμα "Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει" του συναθλητή argentinos.

Όπως λέει και ο τίτλος του, εδώ μπορούμε να καταγράψουμε περιπτώσεις που γαμήσαμε κάποια γκόμενα, αλλά στο τέλος μετανιώσαμε γι' αυτό.

Κι αρχίζω πρώτος:

Κάποια στιγμή στην Κύπρο βρήκα δουλειά σε έναν πολύ μεγάλο όμιλο που μεταξύ των πολλών εταιριών που διέθετε, είχε και μια θυγατρική που ασχολείτο με τις διαφημήσεις. Διευθυντής στην θυγατρική ήταν ο εξάδελφος του μεγάλου αφεντικού. Ο μισθός για τα τότε δεδομένα αλλά και τα σημερινά (μιλάμε για εποχές 1998-2000) ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε και πολλά μπόνους και ακόμα περισσότερα ταξίδια στο εξωτερικό. Το άσχημο ήταν ότι μου κολλούσε η αλλοδαπή γυναίκα του διευθυντή. Προσπαθούσα συνεχώς να την αποφεύγω παρόλλο που ήταν πολύ ωραία γυναίκα. Άντεξα σχεδόν χρόνια στο "ασφυκτικό πρέσιγκ" που μου έκανε. Έφτανε στο σημείο να έρχεται σχεδόν καθημερινά στη δουλειά, ενώ τις περισσότερες φορές ερχόταν μαζί μας στα επαγγελματικά ταξίδια. Όλοι πια στη δουλειά είχαν καταλάβει ότι με γούσταρε. Μόνο ο διευθυντής δεν το πήρε χαμπάρι μέχρι την ημέρα που με τσάκωσε να την "κουτουπώνω" στο δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας. Εγώ είχα πάει για επαγγελματικές δουλειές μόνος μου κι εκείνη του είπε ότι θα πήγαινε ταξίδι στην πατρίδα της να δει τους δικούς της. Μόνο που ήρθε Αθήνα για άλλα. Περιττό να πω ότι όχι μόνο απολύθηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά ο κερατάς μου ακύρωσε και το εισιτήριο επιστροφής για την Κύπρο. Όσο για την αλλοδαπή σύζυγο; Τη χώρισε και την έστειλε πίσω στην πατρίδα της όπως έμαθα. Το άσχημο με την περίπτωσή μου ήταν ότι έμεινα για αρκετό διάστημα χωρίς δουλειά, τα χρέη έτρεχαν και κάποια στιγμή κόντεψα να βρεθώ και στα δικαστήρια για απλήρωτες δόσεις. Άσε που έχασα μια πάρα πολύ καλή δουλειά :(

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μεγαλε, εσυ ή την εχεις λεπτή ή έχεις πέσει στις περιπτωσεις  :2funny:

Όχι φιλαράκο μου, αλλά τη δεκαετία του '80 λίγες φοιτήτριες έδιναν κώλο. Μόνο οι Κύπριες και κάτι άλλες ξεκωλιάρες. Οι πιο πολλές έλεγαν "Μη, πονάει" ;)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Eκει που τρωμε το ψωμι μας δεν κοιταμε το πουλι μας.. :uglystupid:

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν το σκλυλομετανιωσες απλα..."γαμηθηκες"  τολμω να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom