Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Όχι φιλαράκο μου, αλλά τη δεκαετία του '80 λίγες φοιτήτριες έδιναν κώλο. Μόνο οι Κύπριες και κάτι άλλες ξεκωλιάρες. Οι πιο πολλές έλεγαν "Μη, πονάει" ;)
Kαλα..αυτο κ τωρα το λενε...
αλλα μετα απο 1 λεπτο ακους κ το.. 'Ποναω αλλα μ'αρεσει..' ;)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
το παθημα - μαθημα, περασμενα ξεχασμενα

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα καλά ρε φίλε εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως σας τσάκωσε αφου οπος λες δεν ειχε καταλάβει τίποτα?? και εση τοσα ξενοδοχεία γιατί δεν την πήγες άλλου??

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Kαλα..αυτο κ τωρα το λενε...
αλλα μετα απο 1 λεπτο ακους κ το.. 'Ποναω αλλα μ'αρεσει..' ;)

Τότε όμως η κοινωνία ήταν πιο κλειστή και τα κοριτσόπουλα μαθαίνανε ότι μόνο οι πουτάνες δίνουν κώλο. Μάγκες, πρώτον ήταν άλλες εποχές χωρίς Internet κινητάσ και μαλακίες και δεύτερον, δεν είπα ότι δεν γάμησα κώλο. Απλά δεν πήρα το κωλαράκι όλων με όσες βρέθηκα. ;)

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα καλά ρε φίλε εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως σας τσάκωσε αφου οπος λες δεν ειχε καταλάβει τίποτα?? και εση τοσα ξενοδοχεία γιατί δεν την πήγες άλλου??

Το ξενοδοχείο μου πληρωμένο από την εταιρία. Το ήξεραν όλοι. Εκείνη ήρθε και με βρήκε, χωρίς να το ξέρω από πριν. Και δυστυχώς "ενέδωσα στην αμαρτία".  Και μετά έσκασε μύτη και ο άλλος καθότι ήταν μόνος στη Λευκωσία και σου λέει "η γυναίκα στη Μολδαβία κι εγώ στην Αθήνα για καμιά πιτσιρίκα". Μόνο που δεν βρήκε πιτσιρίκα...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ενα βραδυ, και μετα απο ψαροφαγια και πολλα, πολλα, παρα πολλα κρασια ανεβηκα στο σωματιο της συνεργατιδας μου απο εταιρια του εξωτερικου που αντιπροσωπευα. απο το επομενο πρωι, τα παντα αλλαξαν. προς το χειρωτερο, σαφως.

μεγα λαθος. και να σκεφτεις οτι το πηδημα ηταν καλο. δεν τολμω να φανταστω τοι θα συνεβενε στην αντιθετη περιπτωση  :2funny:

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενα βραδυ, και μετα απο ψαροφαγια και πολλα, πολλα, παρα πολλα κρασια ανεβηκα στο σωματιο της συνεργατιδας μου απο εταιρια του εξωτερικου που αντιπροσωπευα. απο το επομενο πρωι, τα παντα αλλαξαν. προς το χειρωτερο, σαφως.

μεγα λαθος. και να σκεφτεις οτι το πηδημα ηταν καλο. δεν τολμω να φανταστω τοι θα συνεβενε στην αντιθετη περιπτωση  :2funny:

Συνήθως έτσι είναι στις περιπτώσεις που το σκυλομετανιώνεις. Το  :fuck2: γλυκό, αλλά στο τέλος σου βγαίνει ...ξινό.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάμαι καμιά φορά τις γκόμενες που έχω χάσει στο τσακ να τις πηδήξω και μου γυρίζουν τα μυαλά.
Τελευταία περίπτωση ήταν πριν λίγους μήνες με τη γκόμενα ενός κολλητού μου. Ο κολλητός μου έλειπε ταξίδι και βρήκα τη γκόμενά του τυχαία έξω το βράδυ. Πήγαμε για καφέ παρέα και μετά για ποτό. Αφού ήπιε αυτή 2-3 ποτάκια, άρχισε να πέφτει επάνω μου και να πετάει υπονοούμενα. Κάποια στιγμή, άρχισε να με δαγκώνει. Της λέω να σταματήσει να δαγκώνει, γιατί έχει μεγάλο στόμα και με πονάει. Εχω μεγάλο στόμα μου λέει αυτή και με αυτό κάνω καλές πίπες. Δε σου έχει πει τίποτε ο κολλητός σου, μου λέει. Και να μου είπε κάτι, της απαντάω, εγώ δε πιστεύω κανέναν, αν δε το δω ο ίδιος. Οκ μου λέει, πάμε τώρα σπίτι σου να σου δείξω!!!
Ε ρε μάγκες, δε μπόρεσα να το κάνω...σηκώθηκα και έφυγα...και μόνο που σκεφτόμουν πως θα αντίκριζα το κολλητό μου μετά από μέρες και δε θα είχα το θάρρος να τον κοιτάξω στα μάτια, αρκούσε για να μη το κάνω.
Μετά από αυτό το σκηνικό, η συμπεριφορά της γκόμενας απέναντί μου, άλλαξε εντελώς και ήταν πολύ κρύα έως και αδιάφορη ορισμένες φορές.
Το έχω μετανιώσει από τη μία γιατί ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ, αλλά από την άλλη δε μου πήγαινε η καρδιά, να προδώσω τέτοια φιλία χρόνων...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θυμάμαι καμιά φορά τις γκόμενες που έχω χάσει στο τσακ να τις πηδήξω και μου γυρίζουν τα μυαλά.
Τελευταία περίπτωση ήταν πριν λίγους μήνες με τη γκόμενα ενός κολλητού μου. Ο κολλητός μου έλειπε ταξίδι και βρήκα τη γκόμενά του τυχαία έξω το βράδυ. Πήγαμε για καφέ παρέα και μετά για ποτό. Αφού ήπιε αυτή 2-3 ποτάκια, άρχισε να πέφτει επάνω μου και να πετάει υπονοούμενα. Κάποια στιγμή, άρχισε να με δαγκώνει. Της λέω να σταματήσει να δαγκώνει, γιατί έχει μεγάλο στόμα και με πονάει. Εχω μεγάλο στόμα μου λέει αυτή και με αυτό κάνω καλές πίπες. Δε σου έχει πει τίποτε ο κολλητός σου, μου λέει. Και να μου είπε κάτι, της απαντάω, εγώ δε πιστεύω κανέναν, αν δε το δω ο ίδιος. Οκ μου λέει, πάμε τώρα σπίτι σου να σου δείξω!!!
Ε ρε μάγκες, δε μπόρεσα να το κάνω...σηκώθηκα και έφυγα...και μόνο που σκεφτόμουν πως θα αντίκριζα το κολλητό μου μετά από μέρες και δε θα είχα το θάρρος να τον κοιτάξω στα μάτια, αρκούσε για να μη το κάνω.
Μετά από αυτό το σκηνικό, η συμπεριφορά της γκόμενας απέναντί μου, άλλαξε εντελώς και ήταν πολύ κρύα έως και αδιάφορη ορισμένες φορές.
Το έχω μετανιώσει από τη μία γιατί ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ, αλλά από την άλλη δε μου πήγαινε η καρδιά, να προδώσω τέτοια φιλία χρόνων...

καλα εκανες. τετοιες επιλογες, μας διαχωριζουν απο τα τετραποδα. 5.000.000 γκομενες εχει εκει εξω. τις 3-4 των κολλητων μας, μπορουμε να τις κανουμε skip.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τελευταία περίπτωση ήταν πριν λίγους μήνες με τη γκόμενα ενός κολλητού μου.
Για να καταλάβω δλδ,μετάνιωσες που δεν πήδηξες τη γκόμενα του φίλου σου?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οι γλαστρες του φλορουμ παρακαλω να μην μου απευθυνουν το λογο. Ευχαριστω

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

καλα εκανες συναδελφε.Δεν γαμαμε ΠΟΤΕ τις γκομενες φιλων.
τωρα ισως το μετανιωνεις,αλλα κοιτας τον φιλο σου στα ματια.
θα ερθει ομως κ μια στιγμη που θα δικαιωνεσε μονιμως και θα εισαι υπερηφανος που δεν ξεφτιλισες μια φιλια για μια καριολα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
καλα εκανες συναδελφε.Δεν γαμαμε ΠΟΤΕ τις γκομενες φιλων.
τωρα ισως το μετανιωνεις,αλλα κοιτας τον φιλο σου στα ματια.
θα ερθει ομως κ μια στιγμη που θα δικαιωνεσε μονιμως και θα εισαι υπερηφανος που δεν ξεφτιλισες μια φιλια για μια καριολα.

Τι λέτε ρε ?!?

Αστηνε τη καριόλα να τη γαμίσει κανένας άλλος και να μην το μάθει και ποτέ ο φίλος σου !

Ενώ άμα τη γαμούσες εσύ, και θα την είχες πηδήξει, όπως όφειλες να κάνεις, και θα ενημέρωνες το φιλαράκι σου, να ξέρει για τί πρόκειται !  ;)

Βάλτε ρε μυαλό !

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
εγω απο την αλλη γαμησα τη γυναικα ενος συναδελφου παρα πολλες φορες πριν καμια 10ετια. τωρα εδω κ 4-5 χρονια ειχε μπαζεψει αλλα τωρα σουλουπωθηκε κ τη ξαναγουσταρω, επισης τωρα ειναι κ χωρισμενη κ δουλευει μαζι μου οπως και η σχεση μου. τι να κανω ρε παιδια?

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η απαντηση μου ηρθε απο μονη της..παρτουζα φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom