Τα χουμε ξαναπει μαγκες. Οταν στην πεφτει μια γκομενα ΠΡΩΤΗ ειναι υποπτο.
Η θα ειναι τρελοξεκωλιδι... η θα ειναι πουτανακι η θα θελει να σπειρει την διχονοια
σε μια φιλια... να διαλυσει μια συμμαχια... να σε πεταξει εξω απο την δουλεια σου και τα σχετικα.
Και αυτα δεν ειναι δικη μου κινδυνολογια... με βαση αυτα που διαβασα απο δικες σας εμπειριες τα λεω.
Οπως ακριβως οτι αξιζει πρεπει να πληρωνεται (οπως και στον αγοραιο ερωτα) ετσι και εδω
οτι αξιζει πρεπει να κοπιαζεις για να το αποκτησεις... ΠΧ να την πεσεις εσυ πρωτος σε γκομενα...
να κανεις εσυ τις κινησεις... εσυ θα χεις τον ελεγχο... παιζεις με δικους σου ορους... οχι το αφηνουμε και
μας την πεφτουν αυτες.. τι ειμαστε? Γκομενες? Η γκομενα που θα ερθει να την πεσει σε σενα θα την πεσει και σε
αλλους 10 μολις βαρεθει εσενα και αν την εχεις καψουρευτει(σαν αδυναμος που εισαι επειδη δεν την πεφτεις εσυ και καθεσαι
σαν την γκομενα την εγωιστρια να περιμενεις) τοτε θα καταστραφεις... αλλα δεν εχετε μυαλο.. οταν την πεφτεις εσυ μπορει μεν να κουραζεσαι
αλλα στο τελος αυτο που θα χεις φτιαξει θα ειναι καλυτερο και σταθεροτερο.
Και 100 χυλοπιτες να φας... στα αρχιδια σου. Παντα θα ξερεις ομως οτι οταν την πεφτεις ΕΣΥ
δεν παιζει σκηνικο να πιαστεις κοροιδο... Εγω ξαναλεω τις περισσοτερες γκομενες που μου την εχουν πεσει
τις εχω γειωσει... δεν γουσταρω να την πεφτουν αυτες ειναι μαλακια και υποπτο.. σαν λυσαρες κανουν ελεος.
ξεφτιλισμενες