Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το να τη γαμουσα ουτε μια στο εκατομυριο καθως ο πουτσος μου για γυναικες ανθρωπων που εκτιμω ειναι ανενεργος...(παρ'οτι καβλομουνο η βλαχαρα)
:thumbsup:
Δεν πλησιάζουμε ποτέ γυναίκες φίλων όσο καριόλες νάναι,δόξα το Θεό καριόλες ελεύθερες ή γκομενιασμένες με αγνώστους μας υπάρχουν άπειρες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτο γαμαμε μονο πουτανες
και εχουμε τις συμμαχιες μας ακεραιες.

Μην ειστε κοροιδα... Η γκομενιτσα οποτε θελει κουνιεται...
εχεις πολυ περισσοτερα να χασεις... απο ενα γαμησι ενα βραδυ μαζι της.
Δεν καταλαβα οταν τους κολλαμε εμεις λενε οχι? Ενω οταν θελουν αυτες πρεπει να λεμε ναι?
αντε γεια ρε

Θα σε δω στην Λιοσιων  :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πρίν χρόνια, έτυχε να πάω με συνσπουδάστρια, στο σπίτι της με το αμάξι. Με προσκάλεσε να ανέβω για ένα ποτό, αν και η ώρα ήταν πολύ νωρίς το βραδάκι. Δεν δέχθηκα. Μαλακία ε?

Η μεγαλύτερη είναι ότι άλλος φίλος που σπουδάζαμε μαζί, μου είχε πει ότι είναι μαστόρισσα στις πίπες.... :jerking:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω εχω γειωσει αρκετες απο αυτες που μου την εχουν πεσει για τους δικους μου λογους.

Πχ περυσι ηταν μια γκομενα που σε μενα ζητουσε σχεσεις 4-5 φορες να βλεπομαστε την εβδομαδα κτλπ
ενω εμαθα πως με εναν πηδιοταν στο ετσι οποτε ειχε καυλες...

Εμενα με ξεχωρισε ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βρηκαμε τον μαλακα σου λεει... ενα γαμησι θα το πληρωσει χρυσο θα πρεπει να μας τρωει στην μαπα 4-5 φορες την βδομαδα
ασε ρε... ο αλλος ηταν πιο μαγκας? δεν το δεχθηκα. Εκτος αυτου εμαθα πως ειχε παει στο μαγαζι που
δουλευε αυτος δηθεν λεει τυχαια εκει κανονισανε με την παρεα... οσο ψηνοταν κατι μαζι μου.
Οποτε η τυπισσα παιζει να χε σχεση μαζι μου και στην απεξω απεξω να πηδιοταν και με αυτον
Και την εστειλα , σε μενα δεν πολυπερνανε αυτα τα διπλωματικα...

η θα ειναι ανθρωπος η θα παρει μπουλο

διπλωματης ειμαι μονο στις δουλειες μου εγω οπου εκει πληρωνομαι! Και μετα τα λεφτα μου φυσικα μπορω να τα φαω οπως θελω εγω.  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα χουμε ξαναπει μαγκες. Οταν στην πεφτει μια γκομενα ΠΡΩΤΗ ειναι υποπτο.

Η θα ειναι τρελοξεκωλιδι... η θα ειναι πουτανακι η θα θελει να σπειρει την διχονοια
σε μια φιλια... να διαλυσει μια συμμαχια... να σε πεταξει εξω απο την δουλεια σου και τα σχετικα.
Και αυτα δεν ειναι δικη μου κινδυνολογια... με βαση αυτα που διαβασα απο δικες σας εμπειριες τα λεω.

Οπως ακριβως οτι αξιζει πρεπει να πληρωνεται (οπως και στον αγοραιο ερωτα) ετσι και εδω
οτι αξιζει πρεπει να κοπιαζεις για να το αποκτησεις... ΠΧ να την πεσεις εσυ πρωτος σε γκομενα...
να κανεις εσυ τις κινησεις... εσυ θα χεις τον ελεγχο... παιζεις με δικους σου ορους... οχι το αφηνουμε και
μας την πεφτουν αυτες.. τι ειμαστε? Γκομενες? Η γκομενα που θα ερθει να την πεσει σε σενα θα την πεσει και σε
αλλους 10 μολις βαρεθει εσενα και αν την εχεις καψουρευτει(σαν αδυναμος που εισαι επειδη δεν την πεφτεις εσυ και καθεσαι
σαν την γκομενα την εγωιστρια να περιμενεις) τοτε θα καταστραφεις... αλλα δεν εχετε μυαλο.. οταν την πεφτεις εσυ μπορει μεν να κουραζεσαι
αλλα στο τελος αυτο που θα χεις φτιαξει θα ειναι καλυτερο και σταθεροτερο.

Και 100 χυλοπιτες να φας... στα αρχιδια σου. Παντα θα ξερεις ομως οτι οταν την πεφτεις ΕΣΥ
δεν παιζει σκηνικο να πιαστεις κοροιδο... Εγω ξαναλεω τις περισσοτερες γκομενες που μου την εχουν πεσει
τις εχω γειωσει... δεν γουσταρω να την πεφτουν αυτες ειναι μαλακια και υποπτο.. σαν λυσαρες κανουν ελεος.
ξεφτιλισμενες  :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε μπολντ, πααααα ενα πραμα σου λενε, 654345 λες εσυ, και το υπεραναλυεις καθε φορα. νταξ το εμπεδωσαμε :crazy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπολντ, πααααα ενα πραμα σου λενε, 654345 λες εσυ, και το υπεραναλυεις καθε φορα. νταξ το εμπεδωσαμε :crazy:

Οσο δεν επηρεαζει την στυση μου αυτο εγω το λατρευω σε μενα  :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικα και πρεπει να αναλυεις... για να μην πιανεσαι κοροιδο και να εξεταζεις ολες τις πιθανες
εκδοχες μαζι με τις παγιδες που μπορει να προκυψουν μαζι με αυτες.

Και φτανει επιτελους με αυτη τη μαλακια "μου την επεσε ειναι πεφτουλας και λιγουρης"
Φυσικα και εμεις θα την πεφτουμε.... Απο τοτε που αρχισαν να αντροφερνουν οι γκομενες
εχουμε βρει τον διαολομπελα μας. Ενταξει δειξε ενα ηπιο ενδιαφερον σαν κοπελα
αλλα μην αρχιζεις και πρωτη να χουφτωνεις πουτσους... αυτο δειχνει οτι εισαι αδιστακτη
και δεν υπολογιζεις τιποτα.... 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπολντ παίχτη μου γάμαγε και μη ερεύνα τύπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντ παίχτη μου γάμαγε και μη ερεύνα τύπε

Γαμαγε και μη ερευνα αλλα ο αλλος εχασε την δουλεια του  :2funny: :2funny: :2funny:
Με την δουλεια θα γαμουσε σιγουρα περισσοτερες.
Τι να σας πω ρε τυποι...
Εγω δεν ειμαι εγωιστης σε αυτο τον τομεα....
ΠΧ... Γαμησες περισσοτερες εξω γκομενες αγορι μου? Μαγκια σου
εισαι γαματος εισαι μπλα μπλας εισαι γοης εχεις τον τροπο σου με τις γυναικες  :2funny: :2funny: :2funny:
με γεια σου με χαρα σου και εγω γαμησα αλλες τοσες πληρωμενες μεν αλλα προφυλαχτηκα δε.

Παιδια τα γαμησια εχουν και ευθυνες ετσι? Δεν σου ανοιγει τυχαια η αλλη τα ποδια
δεν ζουμε σε τοσο αθωα κοινωνια ολο και κατι θα εχει στο μυαλο της εχω αδικο?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
1.Την υπογραφή μας και την πούτσα μας προσέχουμε που τη βάζουμε
2.Σταμάτα να γράφεις σεντόνια  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Την υπογραφή μας και την πούτσα μας προσέχουμε που τη βάζουμε
2.Σταμάτα να γράφεις σεντόνια  :)

Απο οτι φαινεται δεν προσεχουμε και πολυ...
Γιατι ο αλλος στην προσπαθεια του να νιωσει πιο πανω απο τον φιλο του
σκεφτεται να του πηδηξει την γκομενα... η δυσαρεσκεια που θα δημιουργησεις
σε καποιον γαμωντας του την γκομενα ειναι σιγουρα μεγαλυτερη και διαρκει περισσοτερο απο οποιαδηποτε παρωδικη καυλα και χυσιμο.
Εγω προσωπικα δεν θυσιαζω τους συμμαχους μου για 2-3 ξεβγαλμενες πουτανιτσες που θα μου την πεσουν με σκοπο να με παγιδεψουν

Ο συμμαχος ειναι συμμαχος... μπορει να σου βρει μια δουλεια αυριο μεθαυριο μπορει να σε προωθησει...
Μπορει επισης να φερει και φιλες του... που αυτες μπορεις ανετα να τις πηδηξεις εφοσον ξερεις πως δεν θα τον πειραξει
ας το σκεφτουμε και λιγο πιο μακρυα το πραγματακι.

Αυτο το καθολικο μηνυμα παρεδωσε ο νεος και κινησε για την Λιοσιων

'Μπολντεμορτ Τα απομνημονευματα 1985-2010 Εκδοσεις Πουτανικες Αθηνα 2010'

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
1.Οι φίλοι είναι απλά ΦΙΛΟΙ κι όχι για να μας βρουν δουλειά,γκόμενα,δανεικά,whatever
2.Τις γκόμενες των φίλων δεν τις γαμάμε ΠΟΤΕ,όχι για να μη στεναχωρεθεί κάποιος,ούτε
τις γαμάμε για να είμαστε καλύτεροι απ τους φίλους μας.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΤΕ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1.Οι φίλοι είναι απλά ΦΙΛΟΙ κι όχι για να μας βρουν δουλειά,γκόμενα,δανεικά,whatever
2.Τις γκόμενες των φίλων δεν τις γαμάμε ΠΟΤΕ,όχι για να μη στεναχωρεθεί κάποιος,ούτε

Εγω δεν ειπα πως οι φιλοι ειναι πιονια. Εγω ειπα πως οι φιλοι μπορουν...... να....το ενα το αλλο κτλπ
Και μπορουν μονο αν δουν πως εισαι ανθρωπος και οχι μαλακας. Φυσικα τοτε επροκειτο για μια "δωρεα" του φιλου σου ως προς εσενα και οχι για
μια ψυχρη συναλλαγη...  

Τις γκομενες των φιλων δεν τις πηδαμε ποτε για αυτον , αυτον και αυτον τον λογικο λογο...Αν στο μυαλο σου εχεις μια λογικη βαση για ολο αυτο
τοτε θα σου ειναι ευκολοτερο να "αντισταθεις" απο το να χεις ενα ξερω "ΟΧΙ" το οποιο σαν απαγορευτικος φραγμος μπορει να οδηγησει το υποσυνειδητο
στο να σε κανει να μην μπορεις να αντισταθεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ετσι...
αμα πεσεις σε καμια επιμονη καργιολα,αρχισε τα μπινελικια
ή παγιδευσε την για να ανοιξεις τα ματια του κοροιδου-φιλου σου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι...
αμα πεσεις σε καμια επιμονη καργιολα,αρχισε τα μπινελικια
ή παγιδευσε την για να ανοιξεις τα ματια του κοροιδου-φιλου σου!

Οι συμμαχιες και η εμπιστοσυνη δεν δομουνται με γνωμονα απο το που να προλαβετε να πρωτο αρπαξετε

κυριε Χιτμαν21.

Γαμησετα μια γκομενα ενος ατομου πιο ισχυρου και πιο σημαντικου απο εσας? Ισως να εχετε γαμησει και ολη σας την ζωη μετεπειτα. ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενα ισχυρο ατομο το οποιο περιτριγυριζεται απο γκομενες

δεν του ειναι σε τιποτα να την χρησιμοποιησει σαν εξιλαστηριο θυμα ωστε να δει

ποιοι απο τους φιλους του ειναι εμπιστοι και ποιοι οχι. Και σε αυτη την περιπτωση ο ηττημενος θα εισαι εσυ
και σιγουρα οχι αυτος... γιατι δεν καταλαβαινεις τα νηματα που σε κινουν

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε συ μπολντ μη βλέπεις και στο πήδημα θεωρίες συνομωσίας.
Σιγά μη τη βάλανε η kgb και η cia να στην πέσει.
Άμα είναι ελεύθερη ή γκόμενα αγνώστου και γουστάρεις πήδα τη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε συ μπολντ μη βλέπεις και στο πήδημα θεωρίες συνομωσίας.
Σιγά μη τη βάλανε η kgb και η cia να στην πέσει.
Άμα είναι ελεύθερη ή γκόμενα αγνώστου και γουστάρεις πήδα τη.

Ναι αν ειναι αγνωστου θα την πηδηξω...
Αλλα μην μπλεκεις με γκομενες που ειναι ηδη μπλεγμενες.
Τις προαλλες ενας γνωστος μου γαμησε μια γκομενα και μετα τον εψαχνε ο δικος της...
Τελικα τον βρηκε και του ειπε αν εκανε τιποτα αυτη μαζι του... αυτος του εκανε τον κινεζο
Ο τυπος του ξηγηθηκε πως για αυτη την τυπισσα ειναι αποφασισμενος να κανει πολλα
και καθως του το ελεγε αυτο τραβηξε λιγο το σακακι του και αρχισε να χαιδευει το οπλο που κρατουσε εκει.

Δεν ξερεις με ποιον μπλεκεις. Και καλο θα ηταν να μην ρισκαρεις την τυχη σου για να το μαθεις. Δεν λεω τιποτα παραπανω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αυτό που λες δεν είναι γκόμενα αγνώστου αλλά "γνωστού άγνωστου"  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο τυπος φοβηθηκε τοσο που αλλαξε σταθερο τηλεφωνο. Και για λιγο καιρο εμενε
σε μια ξαδερφη του... ευτυχως απο οσο φανηκε η γκομενα (μαλλον ηξερε την τρελα του δικου της) και
το καλυψε και αυτη καλα χωρις να μαθευτει τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom