Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πριν 12 -13 χρονια οταν εμενα Αθηνα επισκευτηκα με ενα φιλο μου απο Καλαβρυτα μια κοπελα στην Βουλα. Ο τυπος τη γουσταρε τρελα την γκομενα αλλα αυτη δεν ανταποκρινοταν. Ηταν μια τρελαμενη new age γκομενα, πολυ ομορφη αλλα κολημενη με γιογκα, υγιεινη διατροφη και μαλακιες τετοιες. Τον φιλο θα τον φιλοξενουσε το βραδι. Αραξαμε ειπιαμε μπυρες φαγαμε, μαστουρωσαμε (εγω με τον φιλο) και καποια στιγμη αποφασισα να φυγω. Επειδη εμενα Γκυζη και ψιλοεβρεχε μου προτειναν να κοιμηθω σπιτι. Δεχτηκα γιατι δεν ειχα κατι να κανω την αλλη μερα. Οταν ειρθε η ωρα να ξαπλωσουμε, εστρωσε στον κολητο μου, ο οποιος ηταν φιλος της, να κοιμηθει στον καναπε κι εμενα μου προτεινε να κοιμηθω στο κραβατι μαζι της. Ο δικος μου σαλταρε, το ειδα στις εκφρασεις του, αλλα δεν ειπε τιποτα. Ξαπλωσα μαζι της αλλα δεν ειχα σκοπο να κανω τιποτα λογο του φιλου μου. Ειδαμε λιγο τηλεοραση και κοιμηθηκαμε. Η γκομενα δεν εκανε καμια κινηση. Αν το μετανιωσα που δεν τη γαμησα ? ΝΑΙ. Για πολλους λογους. Ενας ηταν οτι ο τοτε κολλητος μου στην πορεια αποδειχτηκε μεγας μαλακας. Το περιεργο με την γκομενα ειναι οτι δε μου ξαναμιλησε αν και εχουμε συναντηθει αρκετες φορες λογω οτι ειναι απο τη περιοχη μου.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
  Eπισης μια αλλη χαμενη ευκαιρια. Βγαινω με τυπισα απ το νετ που ειχα χασει αν και επροκειτο για καλο κομματι, διαρκως στα μαλωματα (και χωρισματα) με τον γκομενο της!Βολτα προς παραλιακη και Village Φαληρου, πεταει σε καποια φαση να παμε καποιου πιο ησυχα, φευγουμε κ αραζουμε με το αμαξι σε απομονωμενη περιοχη προς Γλυφαδα, αρχιζουν τα φιλια, τα χαμουρεματα, αφαιρεση ρουχων ενω η καυλα χτυπαει κοκκινο αλλά..χτυπαει το κινητο μου! Το αγνοω..2η φορα τα ιδια, 3η και συνεχιζει, 4η και σκεφτομαι πως κατι εγινε, μου λεει και η αλλη να το σηκωσω μηπως εγινε κατι. Απαντω στην κληση, ο πατερας μου μες στο αγχος να μου λεει οτι χτυπησε η μητερα μου και ειναι νοσοκομειο! Τρομαξα, τα μαζευουμε, την γυρνω σπιτι της κ φευγω για το σπιτι..Τελικα αποδειχτηκε πως δεν ηταν κατι σοβαρο και η μητερα μου ηταν ηδη σπιτι μεχρι να γυρισω αλλα η "ζημια" ειχε γινει  :grin:

YΓ: Πιστευω να την καταφερω καποια στιγμη την τυπισα, τα "θεματα" της παραμενουν :P

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Επίτηδες τα αναπλάθει έτσι μωρε η βελβυ.
Θέλει να με βγάλει τον μεγαλύτερο μαλάκα του σαιτ  :2funny: :2funny: :2funny:
Πουθενά δεν υπάρχει ξεκάθαρη υπονοια για αυτο πού αρχικά ρώτησε.

ρε νουμερο σταματα να κανεις εντιτ τα ποστς σου συνεχεια, κ χωρις να το γραφεις.

κοιτα αυτο:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113[/url]

ειπες : μποΡΕΙΣ να εξηγηθΕΙΣ στο φιλο σου. αρα λες να κανει κατι τωρα. ας εγραφες μπορουσες να εξηγηθεις. δε χρειαζεται να προσπαθησω για κατι :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε νουμερο σταματα να κανεις εντιτ τα ποστς σου συνεχεια, κ χωρις να το γραφεις.

κοιτα αυτο:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113[/url]

ειπες : μποΡΕΙΣ να εξηγηθΕΙΣ στο φιλο σου. αρα λες να κανει κατι τωρα. ας εγραφες μπορουσες να εξηγηθεις. δε χρειαζεται να προσπαθησω για κατι :grin:

Ξέχασες το έμμεσα. -> "Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα"

Το εμμεσα σημαινει πως θα δημιουργησεις μια κατασταση στην οποια θα φανει αυτο που θες να φανει
χωρις ομως να φανει οτι το δημιουργησες εσυ....Νταξει δεν εχω απαιτηση να καταλαβεις αυτα που λεω
Επισης πιο κατω... ειπα οτι μιλουσα "Για τότε"
Μην είσθε τοσο παρορμητικοι διοτι μετα θα χρειασθει να κανετε πισω μιας και εχετε αδικο
και κατι τετοιο φαινεται  :grin: :grin: :grin:

Οσο για το 'Νουμερο' . Να σου θυμησω πως δεν εχω βγει ποτε με γκομενα απο το μπουρδελα.τβ
Αυτο ειναι μια καλη απαντηση ειδικα σε εσενα  :2funny:

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αλλη μια ιστορια πικραμενη...
πριν καμμια δεκαρια χρονια διοργανωσαμε με ενα φιλο μου ενα παρτι σε ενα εξοχικο σπιτι
εγω με το φιλο μου θα μεναμε εκει για να μαζεψουμε την επομενη
ηρθαν καμμια πενηνταρια ατομα περασαμε τελοια
οταν φυγανε ολοι κατα τις 6 εμηνε μια κοπελα (που ηταν καψουρεμενος ο φιλος μου)και μας λεει εγω θα μεινω εδω αποψε να σας βοηθησω αυριο
αφου λοιπον ηξερα οτι ο φιλος μου τη γουσταρε πολυ τους λεω κοιμηθητε στο υπνοδωματιο και γω θα κοιμηθω στο σαλονι.Αυτη μου φωναζε σηνεχεια ελα γιατι ο γιωργος με πειραζει ελα γιατι δεν μπορω να κοιμηθω κτλ τελικα ουτε ο φιλος μου ουτε εγω τιν πηδηξα.

μετα απο χρονια μου λεει ο γιωργος
ξερεις τι μου ειπε η.... εκεινη τη βραδια οταν ειμασταν στο δωματιο?
"φωναξε και το φιλο σου να κανουμε παρτουζα
αλλα ημουν τοσο ερωτευμενος με αυτη που δεν θα το αντεχα να τη βλεπω"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πόσο μαλλον να τα έχω και μαζι της.
Για αυτο σοβαρεψου και μην λες εμενα νουμερο
γιατι ξεφτιλιζεσαι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλη μια ιστορια πικραμενη...
πριν καμμια δεκαρια χρονια διοργανωσαμε με ενα φιλο μου ενα παρτι σε ενα εξοχικο σπιτι
εγω με το φιλο μου θα μεναμε εκει για να μαζεψουμε την επομενη
ηρθαν καμμια πενηνταρια ατομα περασαμε τελοια
οταν φυγανε ολοι κατα τις 6 εμηνε μια κοπελα (που ηταν καψουρεμενος ο φιλος μου)και μας λεει εγω θα μεινω εδω αποψε να σας βοηθησω αυριο
αφου λοιπον ηξερα οτι ο φιλος μου τη γουσταρε πολυ τους λεω κοιμηθητε στο υπνοδωματιο και γω θα κοιμηθω στο σαλονι.Αυτη μου φωναζε σηνεχεια ελα γιατι ο γιωργος με πειραζει ελα γιατι δεν μπορω να κοιμηθω κτλ τελικα ουτε ο φιλος μου ουτε εγω τιν πηδηξα.

μετα απο χρονια μου λεει ο γιωργος
ξερεις τι μου ειπε η.... εκεινη τη βραδια οταν ειμασταν στο δωματιο?
"φωναξε και το φιλο σου να κανουμε παρτουζα
αλλα ημουν τοσο ερωτευμενος με αυτη που δεν θα το αντεχα να τη βλεπω"

Στα αρχιδια σου ρε φιλε... θα θελες να κανεις παρτουζα εσυ? Η την γαμας μονος σου η να παει να γαμηθει.
Και γιατι δεν εκατσε σε αυτον τοτε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ξέχασες το έμμεσα. -> "Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα"

Το εμμεσα σημαινει πως θα δημιουργησεις μια κατασταση στην οποια θα φανει αυτο που θες να φανει
χωρις ομως να φανει οτι το δημιουργησες εσυ....Νταξει δεν εχω απαιτηση να καταλαβεις αυτα που λεω
Επισης πιο κατω... ειπα οτι μιλουσα "Για τότε"
Μην είσθε τοσο παρορμητικοι διοτι μετα θα χρειασθει να κανετε πισω μιας και εχετε αδικο
και κατι τετοιο φαινεται  :grin: :grin: :grin:

Οσο για το 'Νουμερο' . Να σου θυμησω πως δεν εχω βγει ποτε με γκομενα απο το μπουρδελα.τβ
Αυτο ειναι μια καλη απαντηση ειδικα σε εσενα  :2funny:

ωιμε.

ειπες ακριβως αυτο:

''Συμφωνω απόλυτα.
Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα
για να μην φανει οτι αυτος ειναι χαζος που δεν το ειχε παρει πρεφα τοσο καιρο.''

δεν ειπες οτι μιλουσες για τοτε, κ εξαιτιας του χρονου που χρησιμοποιησες, φανηκε να εννοεις οτι μιλας για τωρα. και απαντησα ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
να του πει εμμεσα τι? ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ οτι του κωλοτριφτηκε η αλλη??

αντε γραψε 43567 αλλα ποστς, να δειξεις οτι εχεις δικιο.

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στα αρχιδια σου ρε φιλε... θα θελες να κανεις παρτουζα εσυ? Η την γαμας μονος σου η να παει να γαμηθει.
Και γιατι δεν εκατσε σε αυτον τοτε?
εγω δεν το ηξερα το εμαθα χρονια μετα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωιμε.

ειπες ακριβως αυτο:

''Συμφωνω απόλυτα.
Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα
για να μην φανει οτι αυτος ειναι χαζος που δεν το ειχε παρει πρεφα τοσο καιρο.''

1.δεν ειπες οτι μιλουσες για τοτε, κ εξαιτιας του χρονου που χρησιμοποιησες, φανηκε να εννοεις οτι μιλας για τωρα. και απαντησε ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
2.να του πει εμμεσα τι? ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ οτι του κωλοτριφτηκε η αλλη??

αντε γραψε 43567 αλλα ποστς, να δειξεις οτι εχεις δικιο.

1. Για αυτο ειπα μετα οτι για τοτε μιλουσα. Διευκρινηση εδωσα.
2. Αστο ρε δεν κανεις...

Κατι πρεπει να κανεις με το κομπλεξ και την ανασφαλεια σου.
Θα σε οδηγησει και σε πολυ χειροτερες καταστασεις στο μελλον (απο το να τα φτιαχνεις απλως με εναν γκομενο απο το μπουρδελα)

Βγες και λιγο εξω να ανοιξει το μυαλο σου , ακου και μια αποψη παραπανω 

εχε γεια  :2funny: :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μ αυτη την ιστορια του "να καρφωσω ή οχι την γκομενα που μου την επεσε στον φιλο/κολλητο μου" θυμηθηκα εναν ατελειωτο μαλακα πρωην φιλο που μου παραδεχτηκε μετα απο 5 χρονια σε τυχαια συναντηση μεταξυ μας πως την ειχε πεσει σε γκομενα ενω ειχε σχεση ηδη. Ειδικα του συγκεκριμενου του χρωστω εκδικηση αλλα εμαθα οτι παντρευτηκε πλεον την τοτε σχεση του και κανω δευτερες σκεψεις..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
1. Για αυτο ειπα μετα οτι για τοτε μιλουσα. Διευκρινηση εδωσα.
2. Αστο ρε δεν κανεις...

Κατι πρεπει να κανεις με το κομπλεξ και την ανασφαλεια σου.
Θα σε οδηγησει και σε πολυ χειροτερες καταστασεις στο μελλον (απο το να τα φτιαχνεις απλως με εναν γκομενο απο το μπουρδελα)

Βγες και λιγο εξω να ανοιξει το μυαλο σου , ακου και μια αποψη παραπανω  

εχε γεια  :2funny: :2funny:

1)το ειπες σε μετεπειτα ποστ, αφου ειχα ηδη απαντησει.
2)συνεχισε την παρανοια και τις θεωριες σου :crazy:

με αποστομωσες μαλλον με αυτο το επιχειρημα χαχαχαχα
εγω μια χαρα περασα παντως :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1)το ειπες σε μετεπειτα ποστ, αφου ειχα ηδη απαντησει.

Λοιπον... παμε λιγο... παμε... γιατι εισαι χαζη παντελως.

Το ειπα λες σε μετεπειτα ποστ αφου ειχα ηδη απαντησει...

Οταν καποιος παρανοει αυτα που λες....

στο λεει... ωραια μεχρι εδω? Ωραια αφου στο λεει... εχει ηδη απαντησει..

Μολις απανταει λοιπον (Για να καταλαβεις και εσυ οτι παρανοησε τα λεγομεενα σου) ειδαλλως δεν μπορεις να μυρισεις τα νυχια σου ... μολις λοιπον απαντησει και το καταλαβεις.... οτι παρανοησε.... Δινεις την διευκρινηση.

Λοιπον ακριβως απο το απο κατω δικο σου ποστ που απαντησες υπαρχει η δικια μου διευκρινηση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Π.Σ Δεν σε αποστομωνω με αυτο που λεω απλα τωρα καταλαβαινω πως εισαι πολυ κοιμησω μωρε αδερφακι μου
για να κανεις κατι με καποιον εκτος ιντερνετ και να καταλαβεις οτι στην πεφτει...Αρα λογικο
που βρηκες καποιον απο εδω...συμφωνα με τις ικανοτητες σου παντα λογικο.  ;)

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ελα μωρε σταματιστε να τσακωνεστε !!!

Ryu