η πιό σοφή απόφαση,όπως και η παλαιότερη κατά την γνώμη μουοχι δεν προκειτε να πω κατι ουτος η αλλος δεν εγινε τιποτα
ασε που ειναι περασμενα ξεχασμενα

η πιό σοφή απόφαση,όπως και η παλαιότερη κατά την γνώμη μουοχι δεν προκειτε να πω κατι ουτος η αλλος δεν εγινε τιποτα
ασε που ειναι περασμενα ξεχασμενα
καμμια μια μαλακια ειπα για να γελασουμεΤι σημασία έχει?
Επίτηδες τα αναπλάθει έτσι μωρε η βελβυ.
Θέλει να με βγάλει τον μεγαλύτερο μαλάκα του σαιτ![]()
![]()
Πουθενά δεν υπάρχει ξεκάθαρη υπονοια για αυτο πού αρχικά ρώτησε.
ρε νουμερο σταματα να κανεις εντιτ τα ποστς σου συνεχεια, κ χωρις να το γραφεις.
κοιτα αυτο:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=104543.msg2293113#msg2293113[/url]
ειπες : μποΡΕΙΣ να εξηγηθΕΙΣ στο φιλο σου. αρα λες να κανει κατι τωρα. ας εγραφες μπορουσες να εξηγηθεις. δε χρειαζεται να προσπαθησω για κατι![]()
αλλη μια ιστορια πικραμενη...
πριν καμμια δεκαρια χρονια διοργανωσαμε με ενα φιλο μου ενα παρτι σε ενα εξοχικο σπιτι
εγω με το φιλο μου θα μεναμε εκει για να μαζεψουμε την επομενη
ηρθαν καμμια πενηνταρια ατομα περασαμε τελοια
οταν φυγανε ολοι κατα τις 6 εμηνε μια κοπελα (που ηταν καψουρεμενος ο φιλος μου)και μας λεει εγω θα μεινω εδω αποψε να σας βοηθησω αυριο
αφου λοιπον ηξερα οτι ο φιλος μου τη γουσταρε πολυ τους λεω κοιμηθητε στο υπνοδωματιο και γω θα κοιμηθω στο σαλονι.Αυτη μου φωναζε σηνεχεια ελα γιατι ο γιωργος με πειραζει ελα γιατι δεν μπορω να κοιμηθω κτλ τελικα ουτε ο φιλος μου ουτε εγω τιν πηδηξα.
μετα απο χρονια μου λεει ο γιωργος
ξερεις τι μου ειπε η.... εκεινη τη βραδια οταν ειμασταν στο δωματιο?
"φωναξε και το φιλο σου να κανουμε παρτουζα
αλλα ημουν τοσο ερωτευμενος με αυτη που δεν θα το αντεχα να τη βλεπω"
Ξέχασες το έμμεσα. -> "Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα"
Το εμμεσα σημαινει πως θα δημιουργησεις μια κατασταση στην οποια θα φανει αυτο που θες να φανει
χωρις ομως να φανει οτι το δημιουργησες εσυ....Νταξει δεν εχω απαιτηση να καταλαβεις αυτα που λεω
Επισης πιο κατω... ειπα οτι μιλουσα "Για τότε"
Μην είσθε τοσο παρορμητικοι διοτι μετα θα χρειασθει να κανετε πισω μιας και εχετε αδικο
και κατι τετοιο φαινεται![]()
![]()
Οσο για το 'Νουμερο' . Να σου θυμησω πως δεν εχω βγει ποτε με γκομενα απο το μπουρδελα.τβ
Αυτο ειναι μια καλη απαντηση ειδικα σε εσενα![]()
εγω δεν το ηξερα το εμαθα χρονια μεταΣτα αρχιδια σου ρε φιλε... θα θελες να κανεις παρτουζα εσυ? Η την γαμας μονος σου η να παει να γαμηθει.
Και γιατι δεν εκατσε σε αυτον τοτε?
ωιμε.
ειπες ακριβως αυτο:
''Συμφωνω απόλυτα.
Μπορεις να ξηγηθεις στον φιλο σου... αλλα θα πρεπει να το κανεις καπως εμμεσα
για να μην φανει οτι αυτος ειναι χαζος που δεν το ειχε παρει πρεφα τοσο καιρο.''
1.δεν ειπες οτι μιλουσες για τοτε, κ εξαιτιας του χρονου που χρησιμοποιησες, φανηκε να εννοεις οτι μιλας για τωρα. και απαντησε ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
2.να του πει εμμεσα τι? ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ οτι του κωλοτριφτηκε η αλλη??
αντε γραψε 43567 αλλα ποστς, να δειξεις οτι εχεις δικιο.
εγω δεν το ηξερα το εμαθα χρονια μετα
εγω δεν το ηξερα το εμαθα χρονια μετα
1. Για αυτο ειπα μετα οτι για τοτε μιλουσα. Διευκρινηση εδωσα.
2. Αστο ρε δεν κανεις...
Κατι πρεπει να κανεις με το κομπλεξ και την ανασφαλεια σου.
Θα σε οδηγησει και σε πολυ χειροτερες καταστασεις στο μελλον (απο το να τα φτιαχνεις απλως με εναν γκομενο απο το μπουρδελα)
Βγες και λιγο εξω να ανοιξει το μυαλο σου , ακου και μια αποψη παραπανω
εχε γεια![]()
![]()
εμ δεν το μετανιωσαΚαι το μετάνιωσες χρόνια μετά![]()
1)το ειπες σε μετεπειτα ποστ, αφου ειχα ηδη απαντησει.