Με όσους ήθελα γαμήθηκα.
Όσους έπρεπε τους γάμησα.
end the winner is...
δηλαδή όλοι σου καθησαν ???? από χυλόπιττα τίποτα ???
Με όσους ήθελα γαμήθηκα.
end the winner is...
δηλαδή όλοι σου καθησαν ???? από χυλόπιττα τίποτα ???
αλιντισσα το σορτσακι του μπαρμπα εβαλες και βγηκες φωτο?
μεχρι τον αφαλο φτανει ρε!
ημαρτον!!!!!!
?εκτορα?
και πως να μην εχει?τζιν σορτσακι ως τον αφαλο?ο σταθης ψαλτης λειπει απο το ολο λουκ..o εκτορ εχει ενα θεμα με το σορτσακι κ το λεει οποτε ποσταρει η αλι
o εκτορ εχει ενα θεμα με το σορτσακι κ το λεει οποτε ποσταρει η αλι
τις περισσότερες φορές έτσι κανει το μανάρι μας. Μας πετάει μια φωτό ψιλοξεσηκοτική και εξαφανίζεται, ένα βαρύγδουπο ποστάρισμα , και πάει κατά Hondo - Λ ούσα κλπ. μεριά!!!!
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω για την Άλι. Ακόμα περιμένω τα βυζοσκάμπιλα που έταξε.
για του λογου το αληθες που ελεγα παραπανω...Με όσους ήθελα γαμήθηκα.
αλιντισσα το σορτσακι του μπαρμπα εβαλες και βγηκες φωτο?
μεχρι τον αφαλο φτανει ρε!
ημαρτον!!!!!!
Είναι δύσκολο μια γκόμενα να φάει χυλόπιτα , δη όντας καλαισθητη.
Με όσους ήθελα γαμήθηκα.
Εγώ από την άλλη , "όσες ήθελα ,τις κατούρησα, όσες έπρεπε τις έχεσα κι όσες δεν έπρεπε τις έκλασα ..."Με όσους ήθελα γαμήθηκα.
οταν ημουν 19 και φανταρος τα ειχα με μια πιτσιρικα απ τη γειτονια ,,εμενε με την αδελφη της πιο μεγαλη αλλα καλο μουνι...σε καθε εξοδο καναμε τρελο χαμουρεμα αλλα μεχρι εκει...καποια στιγμη ηθελα να τη ρωτησω αν το εχει ξανακανει γιατι παντα με σταματουσε...λεω λοιπον να σε ρωτησω κατι και πριν ρωτησω μου λεει ναι ναι...εγω νομιζα ναι το εχω ξανακανει και αυτη εννωουσε ναι ειμαι παρθενα!!!συμπερασμα δεν τη γαμησα ποτε και εμαθα την λαθος συνενοηση αρκετα χρονια αργοτερα απο κοινη μας φιλη!!!Εγω πολλες δεν γαμησα ενω μπορουσα....αλλα σιγα μην με τρωνε και οι τυψεις..μαλακιες..