Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δωσε το λινκ με τον τυπο να διαβασω πού ειχατε διαφωνια.

αν εχεις δικαιο, οσο ασημαντη κι αν ειναι η γνωμη μου, θα σου το αποδωσω.

Τον εκραζαν και αλλοι τον συγκεκριμενο τυπο γιατι εκανε γενικοτερα τρολιές.
Θυμαμαι ειχε βαλει μια φωτογραφια της ελληνικης σημαιας σαν κωλοχαρτο για την τουαλετα.

Σαν poustiki_kithara εμπαινε αλλα τωρα τον έχουν διαγραψει ή διαγραφτει μονος του who knows and cares?

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τον εκραζαν και αλλοι τον συγκεκριμενο τυπο γιατι εκανε γενικοτερα τρολιές.
Θυμαμαι ειχε βαλει μια φωτογραφια της ελληνικης σημαιας σαν κωλοχαρτο για την τουαλετα.

δωσε λινκ ρε μαστορα!

και τί θα τον εμποδιζε αυτον τον τυπο που ειναι μεγαλυτερο τρολλ απο εσενα κανοντας αυτην την μαλακια μεγατονων, να ξαναεμπαινε με το νικ του...?

για σκεψου λιγο, πριν παραλογιστεις παλι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δωσε λινκ ρε μαστορα!

και τί θα τον εμποδιζε αυτον τον τυπο που ειναι μεγαλυτερο τρολλ απο εσενα κανοντας αυτην την μαλακια μεγατονων, να ξαναεμπαινε με το νικ του...?

για σκεψου λιγο, πριν παραλογιστεις παλι...

Σε τι εχω παραλογισμους και σε τι ακριβως ειμαι τρολλ ?

επειδη δεν εχω κατσει σε σενα καλα και θες να τσακωθουμε δεν σημαινει οτι ειμαι τρολλ εγω.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ετοιμαζεσαι να οργωσεις τους Ωκεανους, ετσι?

The+Love+Boat+DVD.jpg
:2funny: :2funny: :2funny:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε τι εχω παραλογισμους και σε τι ακριβως ειμαι τρολλ ?

επειδη δεν εχω κατσει σε σενα καλα και θες να τσακωθουμε δεν σημαινει οτι ειμαι τρολλ εγω.

γραψε την πηγουλα της αντιπαραθεσης σου με το νικ Αβραμης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σου εξηγησα με τον αβραμη οτι τον εκραζε ολο το φορουμ αν το νικ poustiki_kithara υπηρχε σαν μελος θα μπορουσα να βρω ευκολοτερα δημοσιευεσεις αλλα τωρα βαριεμαι για τον αβραμη να ψαχνω

εσυ δεν θα απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω? ειμαι τρολλ επειδη δεν εχω κατσει σε σενα καλα?
σε τι ειμαι τρολλ για εξηγησε μας εκτος και αμα δεν ξερεις τι γραφεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αλλοι μπαινουν εδω μεσα και γραφουν τερατωδη πραγματα και δεν τους κανει κανεις τιποτα

και λες εμενα τρολλ εχεις θεματα αντιληψης

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σου εξηγησα με τον αβραμη οτι τον εκραζε ολο το φορουμ

εσυ δεν θα απαντησεις σε αυτο που σε ρωταω? ειμαι τρολλ επειδη δεν εχω κατσει σε σενα καλα?
σε τι ειμαι τρολλ για εξηγησε μας εκτος και αμα δεν ξερεις τι γραφεις

εισαι μοντ και δεν το χαμπαριασα?

εσυ τί προσωπικο εχεις με το συγκεκριμενο ατομο, δεν διαβαζεις τί σου γραφω τοσην ωρα?

σου ειπε κατι για τους γονεις σου, την αδερφη σου, για τα οικονομικα σου, τα επαγγελματικα σου, τις κλισεις σου στο σεξ, τί ακριβως?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εισαι μοντ και δεν το χαμπαριασα?

εσυ τί προσωπικο εχεις με το συγκεκριμενο ατομο, δεν διαβαζεις τί σου γραφω τοση ωρα?

σου ειπε κατι για τους γονεις σου, την αδερφη σου, για τα οικονομικα σου, τα επαγγελματικα σου, τις κλισεις σου στο σεξ, τί ακριβως?

Τιποτα δεν εχω μαζι του το σοβαρο. Απλα εσπαγα πλακα με αυτα που εγραφε επειδη ωρες ωρες ηταν πολυ περιεργα και ακραια (βεβαια διαπιστωνω οτι μπροστα σε αυτα που γραφουν αλλοι ισως τελικα ο αβραμης να ειναι ψυχούλα).

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τιποτα δεν εχω μαζι του το σοβαρο. Απλα εσπαγα πλακα με αυτα που εγραφε επειδη ωρες ωρες ηταν πολυ περιεργα και ακραια (βεβαια διαπιστωνω οτι μπροστα σε αυτα που γραφουν αλλοι ισως τελικα ο αβραμης να ειναι ψυχούλα).

μεινε μαζι μας, don't go into the white light!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μεινε μαζι μας, don't go into the white light!

Δεν απαντησες σε τι ειμαι τρολλ παντως. Οποτε μαλλον δεν εχεις τι να απαντησεις.

Εγω στον αβραμη δεν κανω καζουρα επειδη εχω κατι μαζι του αλλα επειδη ο απολυτος ειχε βγαλει κατι φοβερες φωτογραφιες απο μονταζ και υπηρχε και ενα μελος ο λαγουδακης που γινοταν τρελος χαβαλες με ολους αυτους μαζι. Λαθος τα χεις καταλαβει

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εμενα σε ολο το γυμνασιο μου κολαγε μια αλβανιδα ! ηθελε πουτσα ! τελικα δεν τις δοθηκα ποτε,δεν ειχα και σεξουαλικες εμπειριες τοτε,με καβλωνε ομως μερικες φορες αλλα κολωνα.πλεον εχουν περασει τοσα πολλα χρονια και το μετανιωσα που δεν την γαμησα ποτε.πλεον ειναι παντρεμενη(με αλβανο) και εχει και παιδακια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
help is on the way, please stay on the line!

Βρε εχω παει εγω σε ψυχολογο και εχω εξεταστει απο σενα περιμενα να δωσεις συμβουλες??? χαχα ελεος
εσυ δεν απαντας στις ερωτησεις ενω εγω απαντησα στις δικες σου. Ειδες οτι εισαι σκουλικιαρης?

Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά είναι κανένα κορίτσι που το μετανοίωσατε  που δεν σας κάθησε ;

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βρε εχω παει εγω σε ψυχολογο και εχω εξεταστει απο σενα περιμενα να δωσεις συμβουλες??? χαχα ελεος
εσυ δεν απαντας στις ερωτησεις ενω εγω απαντησα στις δικες σου. Ειδες οτι εισαι σκουλικιαρης?

γιατι πηγες σε ψυχολογο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γιατι πηγες σε ψυχολογο?

Εσυ γιατι πας σε παθολογο να σου γράψει αιματολογικες εξετασεις ? μια στο τοσο χρειαζεται να πηγαινει καποιος για προληπτικο ελεγχο.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ γιατι πας σε παθολογο να σου γράψει αιματολογικες εξετασεις ? μια στο τοσο χρειαζεται να πηγαινει καποιος για προληπτικο ελεγχο.

με στελνεις στον αχαχουχα, ετσι?

δεν θα πεις γιατι πηγες σε ψυχολογο?

στα ΥΕΑ παντως, δεν μετραει αν σε ειδε καποιος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom