Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ηρεμα παίδες.
το θεμα είναι άλλο..έχετε κάτι να μας πείτε σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου πόστ??
α ρε αρντζεντινε...τι θεματαρα εθιξες :'(

τρελα απωθημενα φιλε...απο γκομενες που ειχα στο πιατο,τις γουσταρα και για χ,ψ λογους δεν τις γαμησα

αστα να πανε

το μεγαλυτερο απωθημενο ηταν ενα τζιλφ αλλοδαπο υπερκαυλαρα που δουλευαμε μαζι και δεν τη γαμησα (ενω με χουφτωνε και γελαγε στη δουλεια και ολο τετοιες μλκιες καναμε) επειδη ντρεπομουν το κραξιμο που θα τρωγα απ τους αλλους

αμα εισαι μικρος τι μλκιες κανεις .......

αλλες 2 περιπτωσεις απο μαμαδες που μου τριβονταν κι εγω επειδη ειχα αμφιβολιες(λογω απειριας) για το αν ειναι εντυπωση μου η αν οντως μου την πεφτουν δεν τις γραπωσα εκει που επρεπε

κι αλλες πολλες περιπτωσεις

μια φορα ημουν σ ενα μπαρ μονος και μου την πεφτανε 2 ολλανδεζες ξεκωλια και εγω βαριομουν να μιλησω γιατι ειχα φαει 2 κρεπες αλμυρες και ημουνν ετοιμος να σκασω...τελικα τις παρτουζωσε ο μπαρμαν χαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοίτα ρε τι μπορεί να σκέφτεται το κριπ όσο έχει το υπνωτισμένο χαμόγελο στο μετρό  :dancing:

Επισκέπτης
α ρε αρντζεντινε...τι θεματαρα εθιξες :'(

τρελα απωθημενα φιλε...απο γκομενες που ειχα στο πιατο,τις γουσταρα και για χ,ψ λογους δεν τις γαμησα

αστα να πανε

το μεγαλυτερο απωθημενο ηταν ενα τζιλφ αλλοδαπο υπερκαυλαρα που δουλευαμε μαζι και δεν τη γαμησα (ενω με χουφτωνε και γελαγε στη δουλεια και ολο τετοιες μλκιες καναμε) επειδη ντρεπομουν το κραξιμο που θα τρωγα απ τους αλλους

αμα εισαι μικρος τι μλκιες κανεις .......

αλλες 2 περιπτωσεις απο μαμαδες που μου τριβονταν κι εγω επειδη ειχα αμφιβολιες(λογω απειριας) για το αν ειναι εντυπωση μου η αν οντως μου την πεφτουν δεν τις γραπωσα εκει που επρεπε

κι αλλες πολλες περιπτωσεις

μια φορα ημουν σ ενα μπαρ μονος και μου την πεφτανε 2 ολλανδεζες ξεκωλια και εγω βαριομουν να μιλησω γιατι ειχα φαει 2 κρεπες αλμυρες και ημουνν ετοιμος να σκασω...τελικα τις παρτουζωσε ο μπαρμαν χαχα

Σκεφτηκες να γραψεις ποτε βιβλιο?  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ποσο ειρωνικο φιλε αρντζεντινε να χεις λιωσει στη μκλια για μια γκομενα που θα μπορουσες να την ειχες ταραξει στον πουτσο ε?

και να καθεσαι να τη σκεφτεσαι μετα απο χρονια και να τον παιζεις για παρτη της...γαμησε τα

ενω...εχεις μετανιωσει για καμια γκομενα που γαμησες?και να γαμησεις καμια και να χαλαστεις σε 1 2 μερες το εχεις ξεχασει

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειναι βεβαια και γκομενες που δεν τις γαμησα και δεν το χω μετανιωσει καθολου...γτ ΟΝΤΩΣ δεν ηθελα να τις γαμησω...τοσο απλα...και ωραια μουνια δε λεω για μπαζα...απλα ΔΕ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΑΝ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ειναι βεβαια και γκομενες που δεν τις γαμησα και δεν το χω μετανιωσει καθολου...γτ ΟΝΤΩΣ δεν ηθελα να τις γαμησω...τοσο απλα...και ωραια μουνια δε λεω για μπαζα...απλα ΔΕ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΑΝ.

αυτές τις σκέφτεσαι καθόλου πίνοντας μπράντι μπροστά στο τζάκι?  :rockon:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μπαρδόν, διαφωνώ, μιλάμε για τον πόστερ που απευθυνόταν σε γυναικεία μέλη προσφέροντάς τους τον τίτλο του νωντομωρού  :rockon: :rockon:

Τί είναι αυτό τώρα?

Κάτι σαν το the artist formerly known as Prince??? :think:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αχαχχαχχααα ναι ο νώντας είναι σύμβολο  :rockon:

Ήταν σύμβολο και τον αγαπούσα πολύ πολύ!

Τώρα έγινε κλωνοσύμβολο και γαμιέται :birdman:

TAFKAP  .... :rockon: :rockon: μου 'χε κολλησει ενα διαστημα και το ελεγα συνεχεια :2funny:

Τώρα πως διάολο  τον λένε?? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom