gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εξ αγχιστειας..... ;)μπορεί να ήταν θεια του με την έννοια ότι ήταν γυναίκα του θείου του και ο θείος του ήταν εξ αίματος συγγενής...
δεν ξέρω αν με πιάνεις
εξ αγχιστειας..... ;)μπορεί να ήταν θεια του με την έννοια ότι ήταν γυναίκα του θείου του και ο θείος του ήταν εξ αίματος συγγενής...
δεν ξέρω αν με πιάνεις
α ρε αρντζεντινε...τι θεματαρα εθιξες :'(Ηρεμα παίδες.
το θεμα είναι άλλο..έχετε κάτι να μας πείτε σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου πόστ??
εξ αγχιστειας..... ;)
α ρε αρντζεντινε...τι θεματαρα εθιξες :'(
τρελα απωθημενα φιλε...απο γκομενες που ειχα στο πιατο,τις γουσταρα και για χ,ψ λογους δεν τις γαμησα
αστα να πανε
το μεγαλυτερο απωθημενο ηταν ενα τζιλφ αλλοδαπο υπερκαυλαρα που δουλευαμε μαζι και δεν τη γαμησα (ενω με χουφτωνε και γελαγε στη δουλεια και ολο τετοιες μλκιες καναμε) επειδη ντρεπομουν το κραξιμο που θα τρωγα απ τους αλλους
αμα εισαι μικρος τι μλκιες κανεις .......
αλλες 2 περιπτωσεις απο μαμαδες που μου τριβονταν κι εγω επειδη ειχα αμφιβολιες(λογω απειριας) για το αν ειναι εντυπωση μου η αν οντως μου την πεφτουν δεν τις γραπωσα εκει που επρεπε
κι αλλες πολλες περιπτωσεις
μια φορα ημουν σ ενα μπαρ μονος και μου την πεφτανε 2 ολλανδεζες ξεκωλια και εγω βαριομουν να μιλησω γιατι ειχα φαει 2 κρεπες αλμυρες και ημουνν ετοιμος να σκασω...τελικα τις παρτουζωσε ο μπαρμαν χαχα
επρεπε να διευκρινησει οτι μιλουσε για συμπεθερα.....μπράβο αφου κατάλαβες.... το ποιντ είναι ότι ο τύπος δεν ήταν ανώμαλος αιμομιξίας αλλά οκ δικός μας
ειναι βεβαια και γκομενες που δεν τις γαμησα και δεν το χω μετανιωσει καθολου...γτ ΟΝΤΩΣ δεν ηθελα να τις γαμησω...τοσο απλα...και ωραια μουνια δε λεω για μπαζα...απλα ΔΕ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΑΝ.
αυτές τις σκέφτεσαι καθόλου πίνοντας μπράντι μπροστά στο τζάκι?
και καπνιζοντας πιπα
Φορώντας τη μεταξωτή του ρόμπα???
κιμονο φοραει
Φορώντας τη μεταξωτή του ρόμπα???
κιμονο φοραει
Ό,τι και να φοράει γαμιέται
γκεισα;Ό,τι και να φοράει γαμιέται
μπαρδόν, διαφωνώ, μιλάμε για τον πόστερ που απευθυνόταν σε γυναικεία μέλη προσφέροντάς τους τον τίτλο του νωντομωρού
Τί είναι αυτό τώρα?
Κάτι σαν το the artist formerly known as Prince???
Τί είναι αυτό τώρα?
Κάτι σαν το the artist formerly known as Prince???
αχαχχαχχααα ναι ο νώντας είναι σύμβολο
TAFKAP .... μου 'χε κολλησει ενα διαστημα και το ελεγα συνεχεια