Νέα

Αυτες που ΔΕΝ γαμήσαμε κ το έχουμε μετανιώσει (ή το αντίθετο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Θες να το ανοιξω το ρημαδι και να πω τις κλαψομουνιασεις που μου 'κανες και μου ζητουσες συμβουλες? Μαζεψου Λυκακι , γιατι η Ροχαλα ειναι καριολα και αμα την πειραζουν δαγκωνει.  :birdman:

όχι ρε μωρά τσακωμοί σε αυτό το το τοσο ωραίο θρεντ σημερα και έχω τόσο καλή διαθεση και όρεξη σημερα...  ;) ηρεμα...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θες να το ανοιξω το ρημαδι και να πω τις κλαψομουνιασεις που μου 'κανες και μου ζητουσες συμβουλες? Μαζεψου Λυκακι , γιατι η Ροχαλα ειναι καριολα και αμα την πειραζουν δαγκωνει.  :birdman:

ξέρεις.... αυτά στις κότες..όχι σε μένα...πες ότι θες...αρκεί να είναι από αυτά που σου έχω πει κι όχι δικά σου...

δεν πιάνεις ακόμα καργιόλα...τανάκι μπορεί...αλλα καργιόλα είναι μία στο σιτε...

Επισκέπτης
όχι ρε μωρά τσακωμοί σε αυτό το το τοσο ωραίο θρεντ σημερα και έχω τόσο καλή διαθεση και όρεξη σημερα...  ;) ηρεμα...

Οχι ρε μωρο να μας λες και ποτε θα τσακωθουμε δλδ! Εμεις ειπαμε τπτ οποτε ξεφυτρωνουν οι μαλακιες θρεντ σου σαν τα μανιταρια?

*Και Γκαστεζ μην κανεις τον εκπληκτο. Γιου νοου ;) <------εκλεισα και το ματι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Aπο μικρος ηθελα να γαμήσω την αδερφη της θειας μου, αχ οταν μου ζήταγε μασαζ στα ποδια της επειδη ειμαι καλος και ετριβα τα υπεροχα ποδια της...  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οχι ρε μωρο να μας λες και ποτε θα τσακωθουμε δλδ! Εμεις ειπαμε τπτ οποτε ξεφυτρωνουν οι μαλακιες θρεντ σου σαν τα μανιταρια?

axaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxax

έτσι..μεσ'την μάπα...

μωρό κράτα με κι εσύ σε αγωνία όπως την άλλη...αλλα΄όχι για πολύ ώρα έχω να προλάβω το discobus :grin:

Επισκέπτης
ξέρεις.... αυτά στις κότες..όχι σε μένα...πες ότι θες...αρκεί να είναι από αυτά που σου έχω πει κι όχι δικά σου...

δεν πιάνεις ακόμα καργιόλα...τανάκι μπορεί...αλλα καργιόλα είναι μία στο σιτε...

Ετσι ε? Εγω σου κωλοτριβομουν η εσυ που σε εφτυνε η γκομενα και μου τα εκανες τσουρεκια με το "τι να κανω ρε Ροχαλιτσααααααααα" και "να την παρω τηλ ροχαλιτσαααααααα" και "δεν μου απαντησε απο χτες ροχαλιτσααααααααααα" και τ'αρχιδια μας κουνιουνται.
Εγω να προσπαθω να καβλαντισω το Εκτορουι και να εχω το καθε παλαβο  να θελει να του βρω εγω τα αρχιδια να φτυσει μια γκομενα. Αντε ρε κατακαημενε , προβληματικη περιπτωση.  :birdman:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

είμαι φιλειρηνιστής τι να κάνω το χω αυτο το μειονέκτημα...

η συμμετοχή στα θρεντ μου είναι προαιρετική δεν υποχρέωσα κανένα να μπει στα θρεντ μου παρά τη θεληση του...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ετσι ε? Εγω σου κωλοτριβομουν η εσυ που σε εφτυνε η γκομενα και μου τα εκανες τσουρεκια με το "τι να κανω ρε Ροχαλιτσααααααααα" και "να την παρω τηλ ροχαλιτσαααααααα" και "δεν μου απαντησε απο χτες ροχαλιτσααααααααααα" και τ'αρχιδια μας κουνιουνται.
Εγω να προσπαθω να καβλαντισω το Εκτορουι και να εχω το καθε παλαβο  να θελει να του βρω εγω τα αρχιδια να φτυσει μια γκομενα. Αντε ρε κατακαημενε , προβληματικη περιπτωση.  :birdman:

πάντως είδες έτσι...με λίγο γλειψιματάκι και λίγη σημασία που σου έδειξα πήρα τις απαντήσεις που ήθελα  :birdman:

Επισκέπτης
πάντως είδες έτσι...με λίγο γλειψιματάκι και λίγη σημασία που σου έδειξα πήρα τις απαντήσεις που ήθελα  :birdman:

αντε ρε πουστρακι. Βρες αρχιδια να μη σε σερνουν οι γκομενες απο τη μυτη. Επειδη το παιζεις γαμιας εδω μεσα νομιζεις μασαμε ολοι?

Αυτα εκει που δεν κλαφτηκες :birdman:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τσατ το καταντησατε το νημα
αληθεια ποτε θα βαλουν παλι τσατ στο μπουρδελα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

axaxxaxa
axaxaxaxaxaxaa

έχεις καθόλου συναίσθηση του τι γράφεις ή τα πετάς έτσι μπας και την πεις σε κανέναν?  :2funny: :2funny:

όχι πες, πες, ποια είναι η καργιόλα
γιατί η μόνη που μπορεί να θεωρηθεί καργιόλα εδώ μέσα, ανάμεσα στα γλυκανάλατα και στα παρλιακά (και στην αλιντισσα-κατηγορία από μόνη της), είναι η ροχάλα  :rockon: :rockon:

OP
OP
A

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ηρεμα παίδες.
το θεμα είναι άλλο..έχετε κάτι να μας πείτε σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου πόστ??

Επισκέπτης
axaxxaxa
axaxaxaxaxaxaa

έχεις καθόλου συναίσθηση του τι γράφεις ή τα πετάς έτσι μπας και την πεις σε κανέναν?  :2funny: :2funny:

όχι πες, πες, ποια είναι η καργιόλα
γιατί η μόνη που μπορεί να θεωρηθεί καργιόλα εδώ μέσα, ανάμεσα στα γλυκανάλατα και στα παρλιακά (και στην αλιντισσα-κατηγορία από μόνη της), είναι η ροχάλα  :rockon: :rockon:

θενκς κορη :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ηρεμα παίδες.
το θεμα είναι άλλο..έχετε κάτι να μας πείτε σχετικά με το θέμα του συγκεκριμένου πόστ??
εν οιδα οτι ουδεν οιδα....οποια ηθελα την πηδηξα....δεν μετανιωνω για καμια που δεν πηδηξα....και δεν πηδηξα απο το σαιτ καμια επισης για να μην με ρωτατε μετα....χχχαχαχαχααχαχα α ρε γουλφακη παλι την εκανες την μακακια.... :jerking: :jerking:

Aπο μικρος ηθελα να γαμήσω την αδερφη της θειας μου, αχ οταν μου ζήταγε μασαζ στα ποδια της επειδη ειμαι καλος και ετριβα τα υπεροχα ποδια της...  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
η αδερφη της θειας θεια σου δεν ειναι κι αυτη ρε μλκ; :think: :think: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ε μα, μη λέμε και ό,τι θέμε  :2funny:

Ηρεμα παίδες.

ναι, έναν ζανζιβαριανό αλλά δεν πρόλαβα, μπήκε φυλακή  :-

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ηυ αδερφη της θειας θεια σου δεν ειναι κι αυτη ρε μλκ; :think: :think: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπορεί να ήταν θεια του με την έννοια ότι ήταν γυναίκα του θείου του και ο θείος του ήταν εξ αίματος συγγενής...
δεν ξέρω αν με πιάνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom