You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτές είναι υπηρεσίες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα user
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
μπρβο ρε μεγαλε,μας καβλωσες πρωι πρωι
griegoathens
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Αφήστε την να πάει όπου θέλει, αφήστε την να κάνει την ζωή της......
ʼυτο είναι μάλλον που λένε " Κάνει το σκατό της παξιμάδι για να ζήσει !!! "
ʼσε που μου θυμίζει το ανέκδοτο με τις πουτάνες που λέει η μία στην άλλη "Μωρή, μύρισε πούτσα ..." " Όχι βρε σύ, ρεύτηκα πριν απο λίγο" της απαντάει η άλλη...
Έτσι και αυτή, θα ρεύεται και θα ψάχνουν όλοι να βρούν ποιός έχεσε !
ʼσε που μου θυμίζει το ανέκδοτο με τις πουτάνες που λέει η μία στην άλλη "Μωρή, μύρισε πούτσα ..." " Όχι βρε σύ, ρεύτηκα πριν απο λίγο" της απαντάει η άλλη...
Έτσι και αυτή, θα ρεύεται και θα ψάχνουν όλοι να βρούν ποιός έχεσε !
Ρε user, μηπως εχει καμια αλλη προχειρη να μου στειλεις γιατι αυτη εχει ενα μειονεκτημα. Λεει πως θα φαει τα σκατα ειτε κατευθειαν απο τον κωλο ειτε απο πιατο. Εγω ομως θελω να τα φαει αφου τα τυλιξω σε πιτουλα (αλαδωτη για να μην ειναι πολυ βαρια) με κρεμμυδακι, ντοματουλα και πατατες. Χωρις τζατζικι ομως, γιατι μετα θα σιχαινομαι να την φιλησω.
Ρε, σοβαρευτειτε. Δεν ειμαι εναντιον των φετιχ, ολοι εχουμε διαφορα γουστα. Εδω ομως μιλαμε για εξασφαλισμενη ηπατιτιδα το λιγοτερο...
Ρε, σοβαρευτειτε. Δεν ειμαι εναντιον των φετιχ, ολοι εχουμε διαφορα γουστα. Εδω ομως μιλαμε για εξασφαλισμενη ηπατιτιδα το λιγοτερο...
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μπορεί να μας πεί ένας κοπρολάγνος ποιά η ηδονή που αισθάνεται και πώς την απόκτησε;
Αυτό δεν είναι γούστο... είναι σαχλαμάρα... έλεοοςς ρε παιδιά βγάλτε τις φωτόοοοο...!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 65K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127