Νέα

Αυτές είναι υπηρεσίες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα user
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μπορεί να μας πεί ένας κοπρολάγνος ποιά η ηδονή που αισθάνεται και πώς την απόκτησε;

Κοίταξε να δείς, κοπρολάγνος δεν είμαι μπορώ όμως να σκεφτώ διάφορα ερεθίσματα που μπορεί να έχουν στιγματίσει την ζωή ενός κοπρολάγνου:

1) Όταν ήταν μικρός και πήγαινε με τον παππού του στα χωράφια, ο τελευταίος τον έβαζε και έριχνε κοπριά στο χώμα για λίπασμα.

2) Στο στρατό τον είχαν πήξει στην αγγαρία στην καλιόπη.

3) Την ώρα που έκανε τα πρώτα του βήματα στα μπουρδέλα και γαμούσε την πουτάνα στο δωμάτιο, στην δίπλα πολυκατοικία είχε  έρθει ένα βοθρατζίδικο και άδειαζε τον αχόρταγο.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Μπορεί να μας πεί ένας κοπρολάγνος ποιά η ηδονή που αισθάνεται και πώς την απόκτησε;

ειναι απλο φιλε μου ξερεις τι ειναι να βλεπεις την κολοτρυπιδα να ανοιγη και να βγαινει απο μεσα το μαυρο χαβιαρι ζεστο ζεστο μολις το εκανε ο κολος  και αν θες ντρεσιγκ να ερχονται ζεστα κιτρινα ουρα  να γαργαλισουν τον ουρανισκο σου!!!!!!!!!!
δεν ξερεις τι χανεις......................................

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
4) Έβλεπε σε τρυφερή ηλικία TV και η πρώτη σκηνή απο Ελληνική ταινία του έτυχε να είναι ο Βέγγος να πολεμάει με το βυτίο 'Αχόρταγος'.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ειναι απλο φιλε μου ξερεις τι ειναι να βλεπεις την κολοτρυπιδα να ανοιγη και να βγαινει απο μεσα το μαυρο χαβιαρι ζεστο ζεστο μολις το εκανε ο κολος  και αν θες ντρεσιγκ να ερχονται ζεστα κιτρινα ουρα  να γαργαλισουν τον ουρανισκο σου!!!!!!!!!!
δεν ξερεις τι χανεις......................................

Τι είπες ρε μεγάλε !

Ούτε κριτικός στο αθηνόραμα που κάνει review σε εστιατόριο που κέρδισε αστέρι Michelin ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom