σήμερα στην απογευματινή βάρδια......
Κωλοκυνθούς 63 - πήγαινα για την Μιρέλα , δυστυχώς το μέσα, που εκείνη δουλεύει , ήταν πάλι κλειστό.
Κωλονού47 το πάνω - πήγαινα για την Φωτεινή που κάνει αυταρχικό , μία ρωσίδα που είχα δει στην προηγούμενη βόλτα μου , με μαύρα μαλλιά , άσχημη με μικρά μάτια , μεγάλα βυζιά , κωλάρα , μπουτάρες , γενικά κοντόχοντρη μιλφ. Ηταν εκεί μαζί με την Νατάσα , την άλλη μιλφ με το ξανθό μαλλί , το πιο όμορφο πρόσωπο , τα μεγαλούτσικα βυζιά , το κανονικό κορμί με λίγη κοιλίτσα , η οποία όμως δεν κάνει αυταρχικό. Πέρασα με την Φωτεινή η οποία φέρνει ζωνάτο με τρία μεγέθη πούτσων : μικρό , μεσαίο , μεγάλο (μεγά΄λο , δεκαπενταράκι , μην φανταστήτε κανένα θηρίο) .Εγώ διάλεξα το μικρό (δεκαράκι) πάνω στο οποίο η καπότα δεν εφάρμοζε καλά , σακούλιαζε. Αλλαξε μάλιστα δυο τρεις φορές καπότα. Μου έκανε λίγο ακάποτο τσιμπούκι , με πήδηξε σχετικά καλά , με φίλησε και με έγλυψε στην πλα΄τη και αλλού. Καλά ήταν.
Κωλονού 48 - Αμέσως μετά πήγα και απέναντι , για την Βαλέρια , που κάνει αυταρχικό, αλλά θα είναι άυριο το απόγευμα. Σήμερα είχε ρεπό. Ηταν η Ανδριάννα εκεί, μία νεαρή με ξανθό μαλλί , γλυκό πρόσωπο , μεγάλα βυζίά , γεματούλα , η οποία όμως δεν κάνει αυταρχικό. Την είχα δει και την άλλη φορά.
Λεωνίδου 28 το πάνω - Εκεί την προηγούμενη φορά είδα την Αννίτα , μία πιτσιρίκα με γλυκό προσωπάκι , ξανθό μαλλάκι , μεγαλούτσικα βυζιά , κορμάκι με πιασιματάκια , για την οποία η τσα2 ανακοινώνει και αυταρχικό. Είχε τρία δωμάτια γεμάτα.....Εφυγα και ξαναγύρισα (η τσα2 με ευχαρίστησε για αυτό) για να περάσω. Η Αννίτα έφερε έναν μικρό δονητή χεριού και μπορώ να πω πως με γάμησε καλά με το στραπόν μου. Σίγουρα δεν είναι PSE , αλλά στα τέσσερα , που κυρίως με πήρε , ήταν καλά. Δυσκολέυτικε αρκετά στο ιεραποστοκικό. Επίσης μου έκανε και κάποια προκαταρκτικά.
Ιάσωνος 19 το κάτω- εκεί βρήκα την Εσμεράλντα , μια νεαρή ρωσίδα με ξανθό μαλλί , όμορφο και συνάμα έκφυλο πρόσωπο , μικρά βυζιά , λίγο κοντούλα , με ωραίο αδύνατο κορμί και γυμνασμένους δικέφαλους στα πόδια (μπομπάρανε σε κάποιες φάσεις που τους έπιανα). Η τσα2 ανακοίνωσε απλό . Την ρώτησα εάν κάνει αυταρχικό η κοπέλα (ρώτησα και την ίδια την κοπέλα που στεκόταν δίπλα) και αφού τους εξήγησα τι είναι το αυταρχικό. Η Εσμεράλντα μου είπε πως κάνει. Εφερε και έναν δονητή χεριού μαζί της. Μου έκανε καλό γαμήσι , με ωραίες κινήσεις , λίγα κωλοχάστουκα , λίγα μπινελίκια. Ηταν καλή! Στο τέλος ήθελε να την γαμίσω με τον δονητή της και το έκανα για λίγο. Με διέκοψε οπως απότομα για να φύγει.....
Ιάσωνος 19 το πάνω- εκεί ήταν μία Νατάσα , κατάξανθη , με ομορφοέκφυλο πρόσωπο , κανονικά βυζιά , ωραίο αδύνατο κορμί και άνετη συμπεριφορά σε σημείο να μου πιάσει και το πουτσάκι μου πάνω από το παντελόνι. Την ρώτησα εάν έκανε αυταρχικό και η απάντηση που πήρα ήταν κάθετα αρνητική και μάλιστα με ειρωνικό χαμόγελο.
Κωλονού 27B- πήγαινα για την Αλίσα , την ρωσίδα με το ξανθό μακρί μαλλί , το άσχημο πρόσωπο με τα περίεργα μάτια , τα μικρά βυζιά , το νορμάλ κορμί με τα λίγα πιασιματάκια του. Ξαναπέρασα μαζί της με αυταρχικό. Καλά , για μένα είναι κορυφή! Ενα θα πω , έχυσα πηδώντας με ανάσκελα , χωρίς να της βγαίνει η πούτσα από την κωλοτρυπίδα μου , ενώ ταυτόχρονα μου έβαζε τα δάχτυλά της μέσα στο στόμα και με γλωσσοφιλούσε!! Οταν μπήκε μέσα την ρώτησα εάν με θυμάται και μου απάντησε : " I remember you! You are πουτάνα"
Θα γράψω σχετικά και θα το ανεβάσω σαν σχόλιο κάτω από την πρόσφατη κριτική μου για εκείνη , μιας και δεν επιτρέπετε να γράφουμε μέσα στον ίδιο χρόνο για την ίδια γκόμενα πάνω από μία φορά.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 - εκεί δούλευαν η Βικυ και η Ειρήνη. Η πρώτη με στρογγυλό πρόσωπο , μαλλί κοκκινωπό μέχρι τους ώμους της , μεγάλα βυζιά , χοντρόύλα και νταρντανούλα και η δεύτερη με κοντό μαυρο μαλλί , άσχημη και αυστηρή , με μεγάλα βυζιά , χοντρή επίσης. Ανακοινώθηκε απλό. Η τσα2 , που ρώτησα , μου είπε πως κάνουν και αυταρχικό. Εφυγα αλλά δεν έκανα λίγα βήματα στο πεζοδρόμιο και γύρισα για να δώσω και το τελευταίο από τα πέντε δεκάρικά μου. Πέρασα με την Βικυ, η οποία , έφερε και ένα μικρό δονητή χεριού , με το στραπόν μου μπορώ να πω πως με πήρε καλά (χρειάστηκε να βάλω και την δερμάτινη δεκαπεντάρα προέκταση για να τον δέσω στην μέσηη της). Ο χρόνος βέβαια κύλισε γρήγορα, αλλά δεν ήταν άσχημα. Με γάμησε πισωκολλητά (εκείνη στα γόνατα και όρθια πάνω στο κρεβάτι αλλά και όρθια στο πάτωμα με μένα πάντα στα 4 πάνω στο κρεβάτι) και ανάσκελα , με μένα ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι και εκείνη να πάτάει στο πάτωμα. Μου έβγαζε και την γλώσσα της.