Εδώ και κάποιο καιρό είχα παρατηρήσει πως οι κριτικές μου καθυστερούσαν να ανέβουν (όχι όλες , αλλά οι περισσότερες). Εβλεπα δηλαδή να ανεβαίνουν κριτικές που είχαν ημερομηνία μεταγενέστερη από την ημερομηνια της κριτικής που είχα στείλει εγώ , ενώ η δική μου δεν είχε ανεβεί ακόμα.
Ρώτησα , ευγενικά, τον Αντισθένη , σε πμ , γιατί συμβαίνει αυτό ( δύο πμ του έστειλα , για δύο διαφορετικές περιπτώσεις) τονίζοντάς του πως δεν έχω πρόβλημα εάν υπάρχει κάποιος λόγος, απλά θα ήθελα να τον ξέρω.
Και τις δύο φορές με αγνοησε. Ούτε απάντηση , ούτε τίποτα. Σαν να μην είχε λάβει τα πμ.
Να πω εδώ πως όταν τελικά ανέβαζε (καθυστεριμένα ) τις κριτικές μου δεν τις έβαζε τουλάχιστον στην αρχή της σελίδας όπως θα έπρεπε , τις έβαζε στο σημείο που θα ήταν αν τις ανέβαζε χωρίς την καθηστέριση. Δηλαδή έπεφταν κάπου στο μέσον. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μένουν λιγότερο χρόνο στην πρώτη σελίδα οι δικές μου κριτικές.
Και πάλι επαναλαμβάνω πως αυτό θα το δεχόμουν εάν μου εξηγούσε το λόγο που το κάνει.
Προχθές , λοιπόν, του έστειλα τρεις κριτικές από την βόλτα μου της Πέμπτης (την πρώτη του την έστειλα τα πρώτα λεπτά της Κυριακής και τις άλλες δύο κατά την διάρκεια της ημέρας. Τις έγραφα και τις έστελνα , κατευθείαν). Πέρασε η μέρα της Κυριακής και την Δευτέρα είδα πως , εκτός των άλλων κριτικών που είχε ανεβάσει μέσα στην Κυριακή, είχε ανεβάσει και δύο κριτικές με ημερομηνία Δευτέρας ( 27/6)!! Οι δικές μου, για άλλη μια φορά , παρέμεναν άφαντες.... Του γράφω λοιπόν το απόγευμα της ίδια ημέρας ένα τρίτο πμ και τον ξαναρωτάω (πάντα ευγενικά) , προειδοποιόντας τον όμως , αυτή την φορά , πως αν δεν μου απαντούσε μέσα σε 24 ώρες θα σταματούσα να γράφω στο σάιτ (ε, νισάφι πια!!)
Αυτό ήταν. Δεν μου απάντησε και εγώ προχώρησα σε αυτό που τον είχα προειδοποιήσει.
Τώρα, όσοι από σας θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε τις ενημερώσεις και τις κριτικές μου , να ξέρετε πως θα γράφω στους δίπλα.