You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
έχουν αυταρχικό τα μπουρδέλα; Με το ζόρι έχουν πουτάνεςΚαλησπέρα σε όλους σας,ανοιξα αυτό το θέμα για να γραψεται τις οποίες εμπειρίες σας στο αυταρχικό αλλά μόνο σε μπουρδελα και ΟΧΙ σε στούντιο,ευχαριστω.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
κατσε ρε λιον οι φτωχοι δεν εχουν δικαιωμα στον ερωταέχουν αυταρχικό τα μπουρδέλα; Με το ζόρι έχουν πουτάνες
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
off-topic σβήστηκαν.
ring
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΑ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ...ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ STR8 ΣΕΞ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ...ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 10 ΕΥΡΟΥ
Κολωνού 47 ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΤΙΣ ΛΕΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΩ 40 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΛΠ...ΤΙΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 20 ΕΥΡΩ...ΔΙΣΤΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ?? Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΘΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΔΕΡΜΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Κολωνού 47 ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΝΗΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΤΙΣ ΛΕΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΩ 40 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΛΠ...ΤΙΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 20 ΕΥΡΩ...ΔΙΣΤΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ?? Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΘΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΟΔΕΡΜΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
brad-pitt
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
χωσου ρε φιλε, μην κολλας. αν δεν πας δεν θα μαθεις αν αξιζει η οχι. εξαλλου δεν προκειται να βρεις πουθενα αλλου αυταρχικο με 40εΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΑ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ...ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ STR8 ΣΕΞ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ...ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 10 ΕΥΡΟΥ
ring
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΩ ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ COOL ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ...ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΦΕΣ !
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
θα ηθελα να ενημερωσω τους λατρεις του αυταρχικου πως σημερα μιλωντας με γνωστη κορασιδα της φυλης μου ειπε πως εχουν αρχισει να της ζητανε πλαστικα πουλια και πως συντομα θα εφοδιαστουνε...αντε τυχεροι φτυναινει το αυταρχικο....
θα ηθελα να ενημερωσω τους λατρεις του αυταρχικου πως σημερα μιλωντας με γνωστη κορασιδα της φυλης μου ειπε πως εχουν αρχισει να της ζητανε πλαστικα πουλια και πως συντομα θα εφοδιαστουνε...αντε τυχεροι φτυναινει το αυταρχικο....
αμα τελικα δεν τα χρειαστούνε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για διακοσμητικά χώρου.
αμα τελικα δεν τα χρειαστούνε μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για διακοσμητικά χώρου.
'Η για δώρα ανήμερα την ονομαστική εορτή του Σάρουμαν!!!
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλα πηγεσ μεχρι εκει και δεν δοκιμασεσ τιποτα? μετα μπηκεσ εδω να μασ ρωτησεισ ? ελεοσ ρε φιλε ελεοσ , εγω θα σου προτεινα να βαλεισ γαντακια μιασ χρησεωσ και να βαλεισ μονοσ σου κωλοδακτυλο θα σου ρθει τσαμπα θα κανεισ ωση ωρα γουσταρεισ κτλΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΟΙΑ ΩΡΑ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ...ΚΑΜΟΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ STR8 ΣΕΞ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ...ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 10 ΕΥΡΟΥ
ring
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πηγα πριν μερες...δεν δοκιμασα τπτ γιατι το συγγκεκριμενο σπιτι ηταν λιγο παρακμιακο...το διαβασα κ εδω!!!ρωτησα για να μαθω και απο αλλα μελοι αν ξερουν κατι νορμαλ....σε εκεινο δεν νομιζω να αξιζει!!!και συγγκεριμενα η κατερινα που αναφερουν πρεπει να ηταν...δλδ μουφα!!!
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
δωσε κατι παραπανω και πηγαινε στησ αντζελασ ολοι οσοι γουσταρουν αυτα εκει πανεΠηγα πριν μερες...δεν δοκιμασα τπτ γιατι το συγγκεκριμενο σπιτι ηταν λιγο παρακμιακο...το διαβασα κ εδω!!!ρωτησα για να μαθω και απο αλλα μελοι αν ξερουν κατι νορμαλ....σε εκεινο δεν νομιζω να αξιζει!!!και συγγκεριμενα η κατερινα που αναφερουν πρεπει να ηταν...δλδ μουφα!!!
giannisAgianis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που ειναι της Αντζελας? να μαθουμε κ εμεις που δεν ξερουμε...
Δηλαδή αυταρχικό σημαίνει στραπόν; Τι μαθαίνει κανείς. Είχα πάει πριν 3 - 4 χρόνια σένα στούντιο κοντά στο 401 ΓΣΝΑ και μου πε η τσατσά τα προγράμματα και στο τέλος λέει 110 € αυταρχικό το οποίο δε κατάλαβα καν τι ήταν και την ρώτησα τη σημαίνει και μου λέει πάλι "αυταρχικό" και μου κάνε κάτι νοήματα με τα χέρια. Έγω έκανα πως κατάλαβα και τέλικα πήρα πρόγραμμα μόνο με πίπα παρόλο που ήμουν περίεργος για το αυταρχικό.
τυπε δεν ξερω αν το κατάλαβες αλλα γλιτωσες ξυλικη και ξεσκισμα κωλοτρυπίδαςΔηλαδή αυταρχικό σημαίνει στραπόν; Τι μαθαίνει κανείς. Είχα πάει πριν 3 - 4 χρόνια σένα στούντιο κοντά στο 401 ΓΣΝΑ και μου πε η τσατσά τα προγράμματα και στο τέλος λέει 110 € αυταρχικό το οποίο δε κατάλαβα καν τι ήταν και την ρώτησα τη σημαίνει και μου λέει πάλι "αυταρχικό" και μου κάνε κάτι νοήματα με τα χέρια. Έγω έκανα πως κατάλαβα και τέλικα πήρα πρόγραμμα μόνο με πίπα παρόλο που ήμουν περίεργος για το αυταρχικό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις