You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 317
- Εμφανίσεις 50K
-
- Ετικέτες
- αυταρχικό
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
έγραψες....η συζηγος είναι στην κατηγορία κακία λεσβία...Μεγάλε, το αληθινό, αυταρχκό πρόγραμμα - χωρίς το γαμησι βεβαια, πρέπει να παντρευτείς για να το απολάύσεις.
Όλα τα άλλα όμως όπως ξύλο,ύβρεις, κακαοπέραση, βία, αυταρχισμό, ταπείνωση κλπ μόνο μια καλή συζυγος μπορεί να στα προσφέρει - και να το απολαμβάνει και η ίδια.
στα κάνει όλα όπως τα είπες και στο τέλος δεν σου καθεται να την γαμήσεις...
αυταρχικό σε όλο του το μεγαλείο.....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
Μαs αναβει βραδυατικα !!!!!!!!!
γουσταρω να με πλακωσης αποψε αρσενικο μου!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
γουσταρω να με πλακωσης αποψε αρσενικο μου!!!!!!!!!
Σχολαω κι ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναψε το θερμοσιφωνα .........θα γινει τηs κολασεωs......
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
Σχολαω κι ερχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναψε το θερμοσιφωνα .........θα γινει τηs κολασεωs......
[move] [/move]
εχουμε ηλιακο,,,,,,,, το ξαιχασες;;;;;;;;;;
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τη ειναι αυταρχικο προγραμμα. Περιλαμβανει τα εξης 1) Να σε γαμαει πισω στον κωλο σου η γκομενα με ενα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια )2) Να σου δινει η γκομενα χαστουκια, 3) Να τις γλυφεις τις μποτες της. 4) Να σου δινει κλωτσιες στα αρχιδια, 5) Να σου δινει κλωτσιες στο προσωπο με τις μποτες η οπου αλλου γουσταρεις, 6) Να σου παταει το κεφαλι με τις μποτες της, 7) Να σε δερνει με το μαστιγειο η με το χερι, 8) Να σου βαζει δονητη στο κωλο σου, 9) Να σε φτυνει ,10) Να σε κατουραει στο στομα ( ουρολαγνεια ) , 11 ) Να σε χεζει στο στομα ( κοπρολαγνεια )., 12) Αν εχεις καποια αλλη ανωμαλεια εκτος απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις.
Επειδή δεν με βοηθάει η φαντασία μου, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Μήπως σεξ με σκύλο ;
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Φίλε night7080 η Σόνια στο Ιουλιανού 71 δουλεύει μόνο Σάββατο και Κυριακή βράδυ? Άλλες μέρες?
Της ζητάς εσύ πχ golden shower ή στο προτείνει? Είναι και άλλες κοπέλες με ανάλογο πρόγραμμα?
Πάντως συμφωνώ η Λίζα βιάζεται πάρα πολύ (είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει εκεί).
Της ζητάς εσύ πχ golden shower ή στο προτείνει? Είναι και άλλες κοπέλες με ανάλογο πρόγραμμα?
Πάντως συμφωνώ η Λίζα βιάζεται πάρα πολύ (είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει εκεί).
Επειδή δεν με βοηθάει η φαντασία μου, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Μήπως σεξ με σκύλο ;
Υπάρχει στούντιο η μπουρδέλο που ο πελάτης να μπορεί να κάνει αυταρχικό στην κοπέλλα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
οχι βεβαια,υπαρχει κατι πιο ανωμαλο.Σταση ιεραποστολικο με ΓΥΝΑΙΚΑ της αρεσκειας σου! :o :o :o
vrilissou36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Γιατί ρε άτομο εσύ που το ξέρεις οτι κάνει καλό,την έχεις δοκιμάσει?ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παιζει να ναι η ιδια...χαχαχαΓιατί ρε άτομο εσύ που το ξέρεις οτι κάνει καλό,την έχεις δοκιμάσει?
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Μα τόσο χύμα διαφήμιση? Πάντως όποιος θέλει για αυταρχικό ας μου στείλει pm να ανταλάξουμε εμπειρίες
Γιατί ρε παιδιά να ξοδεύεστε σε αυτούς τους χαλεπους καιρούς; Όποιος γουστάρει αυταρχικά και τοιαύτα , να του στείλω τζαμπανταν ένα Ντούο την κολόχοντρη Γυναίκα μου και την ακόμα πιο εξοφρενικά χοντροκόλα πεθερά μου , να σας τραβήξουν κάτι κλανίδια μπροκολέ στην μάπα και να σας κάνουν και εσάς να νιώθεται ταπεινότεροι και από τα σκουπίδια, όπως είμαι εγώ εδώ και 11 χρόνια (εντάξει εμένα δεν με κλάνει στην μάπα, ούτε για αυτό δεν με έχει)
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
ρε φίλε εσύ είσαι πολύ extreme τύπος.Εμείς θέλουμε πιο χαλαρές καταστάσεις.....ο γάμος είναι η υπέρτατη μορφή ανωμαλίας!το ξέρουμε όλοι αυτό ;)Γιατί ρε παιδιά να ξοδεύεστε σε αυτούς τους χαλεπους καιρούς; Όποιος γουστάρει αυταρχικά και τοιαύτα , να του στείλω τζαμπανταν ένα Ντούο την κολόχοντρη Γυναίκα μου και την ακόμα πιο εξοφρενικά χοντροκόλα πεθερά μου , να σας τραβήξουν κάτι κλανίδια μπροκολέ στην μάπα και να σας κάνουν και εσάς να νιώθεται ταπεινότεροι και από τα σκουπίδια, όπως είμαι εγώ εδώ και 11 χρόνια (εντάξει εμένα δεν με κλάνει στην μάπα, ούτε για αυτό δεν με έχει)
kinkypersonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Επίσης θέλω να πω στον moderator,administrator η οτι άλλο είναι να μπλοκάρει την access σε σούργελα χρήστες που κράζουν μπας και μπορέσουμε ποτέ να συννενοηθούμε,γιατί μέχρι στιγμής όποτε κάποιος γράψει κάτι πέφτουν όλοι οι αργόσχολοι και βρίζουν...πάτε σε άλλο φόρουμ ρε...αυτό εδώ είναι για ανωμαλιάρηδες
Επίσης θέλω να πω στον moderator,administrator η οτι άλλο είναι να μπλοκάρει την access σε σούργελα χρήστες που κράζουν μπας και μπορέσουμε ποτέ να συννενοηθούμε,γιατί μέχρι στιγμής όποτε κάποιος γράψει κάτι πέφτουν όλοι οι αργόσχολοι και βρίζουν...πάτε σε άλλο φόρουμ ρε...αυτό εδώ είναι για ανωμαλιάρηδες
Έγινε και αυτό απο κάποιους προχωρημένους ανωμαλιάρηδες όπως ανέφερε ο αξιότιμος συνάδελφος κύριος ΚΟΝΑΝ !!!
Σειρά τωρα έχουν οι γάτες η οι ελέφαντες?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 17