Νέα

Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μμμμμ :lheel: :lheel:

Γουσταρετε?

Συνημμένα

• barman.jpg
    barman.jpg
    120,4 KB · Εμφανίσεις: 92
  • footfarm.jpg
    footfarm.jpg
    143,2 KB · Εμφανίσεις: 136
  • mypedislave.jpg
    mypedislave.jpg
    224,1 KB · Εμφανίσεις: 65
  • toon1104.jpg
    toon1104.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 42

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλε, το αληθινό, αυταρχκό πρόγραμμα - χωρίς το γαμησι βεβαια, πρέπει να παντρευτείς για να το απολάύσεις.

Όλα τα άλλα όμως όπως ξύλο,ύβρεις, κακαοπέραση, βία, αυταρχισμό, ταπείνωση κλπ μόνο μια καλή συζυγος μπορεί να στα προσφέρει - και να το απολαμβάνει και η ίδια. :2funny: :2funny:
έγραψες....η συζηγος είναι στην κατηγορία κακία λεσβία...
στα κάνει όλα όπως τα είπες και στο τέλος δεν σου καθεται να την γαμήσεις...
αυταρχικό σε όλο του το μεγαλείο.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαs αναβει βραδυατικα !!!!!!!!!

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τη ειναι αυταρχικο προγραμμα. Περιλαμβανει τα εξης 1) Να σε γαμαει πισω στον κωλο σου η γκομενα με ενα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια )2) Να σου δινει η γκομενα χαστουκια, 3) Να τις γλυφεις τις μποτες της. 4) Να σου δινει κλωτσιες στα αρχιδια, 5) Να σου δινει κλωτσιες στο προσωπο με τις μποτες η οπου αλλου γουσταρεις, 6) Να σου παταει το κεφαλι με τις μποτες της, 7) Να σε δερνει με το μαστιγειο η με το χερι, 8) Να σου βαζει δονητη στο κωλο σου, 9) Να σε φτυνει ,10) Να σε κατουραει στο στομα ( ουρολαγνεια ) , 11 ) Να σε χεζει στο στομα ( κοπρολαγνεια )., 12) Αν εχεις καποια αλλη ανωμαλεια εκτος απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις.

Επειδή δεν με βοηθάει η φαντασία μου, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Μήπως σεξ με σκύλο ;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε night7080 η Σόνια στο Ιουλιανού 71 δουλεύει μόνο Σάββατο και Κυριακή βράδυ? Άλλες μέρες?
Της ζητάς εσύ πχ golden shower ή στο προτείνει? Είναι και άλλες κοπέλες με ανάλογο πρόγραμμα?
Πάντως συμφωνώ η Λίζα βιάζεται πάρα πολύ (είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει εκεί).

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επειδή δεν με βοηθάει η φαντασία μου, ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; Μήπως σεξ με σκύλο ;

:think: Υπάρχει στούντιο η μπουρδέλο που ο πελάτης να μπορεί να κάνει αυταρχικό στην κοπέλλα?  :s&m_1: :fuck1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

οχι βεβαια,υπαρχει κατι πιο ανωμαλο.Σταση ιεραποστολικο με ΓΥΝΑΙΚΑ της αρεσκειας σου! :o :o :o

vrilissou36

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 36

OP
OP
K

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Μα τόσο χύμα διαφήμιση?  :birdman: Πάντως όποιος θέλει για αυταρχικό ας μου στείλει pm να ανταλάξουμε εμπειρίες  :grin:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ρε παιδιά να ξοδεύεστε σε αυτούς τους χαλεπους καιρούς; Όποιος γουστάρει αυταρχικά και τοιαύτα , να του στείλω τζαμπανταν ένα Ντούο την κολόχοντρη Γυναίκα μου και την ακόμα πιο εξοφρενικά χοντροκόλα πεθερά μου , να σας τραβήξουν κάτι κλανίδια μπροκολέ στην μάπα και να σας κάνουν και εσάς να νιώθεται ταπεινότεροι και από τα σκουπίδια, όπως είμαι εγώ εδώ και 11 χρόνια (εντάξει εμένα δεν με κλάνει στην μάπα, ούτε για αυτό δεν με έχει)

OP
OP
K

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Γιατί ρε παιδιά να ξοδεύεστε σε αυτούς τους χαλεπους καιρούς; Όποιος γουστάρει αυταρχικά και τοιαύτα , να του στείλω τζαμπανταν ένα Ντούο την κολόχοντρη Γυναίκα μου και την ακόμα πιο εξοφρενικά χοντροκόλα πεθερά μου , να σας τραβήξουν κάτι κλανίδια μπροκολέ στην μάπα και να σας κάνουν και εσάς να νιώθεται ταπεινότεροι και από τα σκουπίδια, όπως είμαι εγώ εδώ και 11 χρόνια (εντάξει εμένα δεν με κλάνει στην μάπα, ούτε για αυτό δεν με έχει)
ρε φίλε εσύ είσαι πολύ extreme τύπος.Εμείς θέλουμε πιο χαλαρές καταστάσεις.....ο γάμος είναι η υπέρτατη μορφή ανωμαλίας!το ξέρουμε όλοι αυτό ;)

OP
OP
K

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Επίσης θέλω να πω στον moderator,administrator η οτι άλλο είναι να μπλοκάρει την access σε σούργελα χρήστες που κράζουν μπας και μπορέσουμε ποτέ να συννενοηθούμε,γιατί μέχρι στιγμής όποτε κάποιος γράψει κάτι πέφτουν όλοι οι αργόσχολοι και βρίζουν...πάτε σε άλλο φόρουμ ρε...αυτό εδώ είναι για ανωμαλιάρηδες  :lheel:  :s&m_3:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επίσης θέλω να πω στον moderator,administrator η οτι άλλο είναι να μπλοκάρει την access σε σούργελα χρήστες που κράζουν μπας και μπορέσουμε ποτέ να συννενοηθούμε,γιατί μέχρι στιγμής όποτε κάποιος γράψει κάτι πέφτουν όλοι οι αργόσχολοι και βρίζουν...πάτε σε άλλο φόρουμ ρε...αυτό εδώ είναι για ανωμαλιάρηδες  :lheel:  :s&m_3:

Έγινε και αυτό απο κάποιους προχωρημένους ανωμαλιάρηδες όπως ανέφερε ο αξιότιμος συνάδελφος κύριος ΚΟΝΑΝ !!!
:think: Σειρά τωρα έχουν οι γάτες η οι ελέφαντες?

Συνημμένα

• 1366338092_390d4e29ae.jpg
    1366338092_390d4e29ae.jpg
    95,3 KB · Εμφανίσεις: 68

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πως σας φαινεται να ανοιξω μια ψηφοφορια για αγαπημενο φετιχ ή ανωμαλια στο σεξ;να γινει μια καταμετρηση;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom