Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λευκε.. αυτο που ειπα ειναι πως, οπως κ να την βρισκει ο καθενας με τη γκομενα του στο κρεββατι του ειναι δικο του θεμα κ , τι να κανουμε τωρα, απ αυτο δεν κρινετε αν ειναι ανδρας ή οχι
κ οχι δεν σημαινει οτι ειναι χομοσεξουαλης επειδη την βρισκει κ ετσι.

Δικαιωμα του να κανει οτι θελει στο κρεβατι του κανεις δεν τον εμποδιζει και στην τελικη οση ανωμαλια και να κρυβει κανεις μεσα του παντα θα βρισκει καμια τανα να του κανει τα βιτσια του επι πληρωμη...
Αλλα μην μας ζητας να μην τον εχουμε στα ματια μας για μια ξεσχισμενη αδερφω οποιον βαζει μπουκαλια πχ στον κολο του.

κ επειδη το δηθεν προοδευτισμος μου το ξαναπες... δεν με γνωριζεις προσωπικα κ μ ενοχλει ιδιαιτερα το δηθεν.. οποτε μην με υποτιμας.

Απλα με αυτα που γραφετε με την νιτσα και την επιμονη σας να βγαλετε σονυ και καλα το πουσταριο ισοτιμους αντρες με εμας το υπεθεσα αυτο...
Και εμας μας προσβαλετε με το να μας συγκρινεται με τον Λιλα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσενα δεν μπορω να καταλαβω νιτσα...προσπαθεις τοσες σελιδες να μας πεισεις οτι ειναι φυσιολογικο και οκ ενας αντρας να γαμιεται απο τον κολο και οτι αυτος ο πισογλεντης ειναι εξισου αντρας με αυτον που δεν τον παιρνει απο τον κολο.Ελεος δηλαδη!

Δηλαδη αμα ο γκομενος σου /αντρας σου του αρεσε να φωναζει και τον Βαγγελη απο διπλα οταν ειστε μαζι για να τον γαμαει δεν θα σε ενοχλουσε?Εγω σου λεω οτι αμεσως θα τον πεταγες με τις κλωτσιες εξω

Αυτο που λεω και αρνεισαι να διαβασεις ειναι οτι δεν υπαρχει φυσιολογικο κατα την αποψη μου........τωρα εαν αυτο σου φαινεται δηθεν ή μη προβλημα σου....αλλωστε εχεις και 124342 κιλα αντριλας οποτε εχεις και καθε δικαιωμα.....βρηκαμε την καραμελα τωρα περι προοδευτικοτητας και δηθεν....προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και για τιποτα....οποιος θελει γαμαει πουτανες οποιος θελει πηδαει πατουσες και οποιος θελει τρωει δαχτυλο.....προσωπικα δεν κρινω κανεναν.....οταν ομως ουτως η αλλως ανηκουμε σε μια αποκλινουσα κατηγορια καλο θα ηταν να μην κατηγορουμε τις αλλες αποκλινουσες ομαδες γιατι αυτο δε μας κανει ουτε καλυτερους ουτε πιο μαγκες και προφανως ουτε πιο αντρες....

τι σχεση εχει ξαναρωταω το να απολλαμβανεις πρωκτικη ευχαριστηση με το να γουσταρεις αντρες? το οτι υπαρχουν ενα καρο αντρες παντρεμενοι με παιδια και γουσταρουν αγορακια τους κανει στρειτ και αντρακλες επειδη απλα δεν τον εχουν φαει?

το να μπεις σε σεξουαλικα παιχνιδια με τη γκομενα σου σε κανει αδερφη και σε μειωνει? το να με ξεφτυλιζουν και να με 3εσκιζουν στο κρεβατι με κανει πουτανα?? δηαλδη δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα....

αυτα που διαβαζω ειναι τουλαχιστον λαικιστικα σορυ κι ολας....

πολεμιστη δεν καταλαβαινω που ειμαι προσβλητικη.......οταν διακωμωδειται διαρκως το περι "αντριλας" και οταν το ποσο σερνικο ειναι αντρας κρινεται απο το πως γουσταρει να κανει σεξ εχω καθε δικαιωμα να απανταω καταλληλως....κυριως οταν παραποιουνται τα λεγομενα μου......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξερω κανενα Σουηδο,αγγλο,γερμανο που να μην εχει αναφερθει υποτιμιτικα στους gay και φυσικα κανεις ξενος δεν μου παρουσιασε εναν ξεσκισμενο πισογλεντη σαν τον Λιλα πχ σαν ισοτιμο αντρα με εναν φυσιολογικο...

Τα αλλα που λες ειναι ψευτοπροοδευτικες παπαριες.Ολο αντιδραση εισαι....
Θελω να σε δω να κανεις κανενα παδι αγορακι που να πηδιεται απο τον κολο να δω μετα τι θα λες?
θα του δωσεις τις ευλογιες σου να παει στην Τηλο? :2funny:

Εγω παντως ξερω πολλους γερμανους και σουηδους που γουσταρουν δαχτυλο.....

καλα εφοσον εσυ μιλας για γκει και εμεις εδω για κατι αλλο δεν προκειται ουτως η αλλως να γινει συζητηση....

εσυ προφανως θεωρεις οτι ενας αντρας που γουσταρει αντρες ειναι το ιδιο με εναν αντρα που του αρεσει την ωρα που τον γλυφουν να του βαζουν δαχτυλο...

ξεκιναμε με αλλη βαση οποτε τι να λεμε....

Επισκέπτης
εσυ προφανως θεωρεις οτι ενας αντρας που γουσταρει αντρες ειναι το ιδιο με εναν αντρα που του αρεσει την ωρα που τον γλυφουν να του βαζουν δαχτυλο...

Απο ενα δακτυλο ξεκινανε και μετα καληγουν σε μπουκαλια και σε πουτσες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Δικαιωμα του να κανει οτι θελει στο κρεβατι του κανεις δεν τον εμποδιζει και στην τελικη οση ανωμαλια και να κρυβει κανεις μεσα του παντα θα βρισκει καμια τανα να του κανει τα βιτσια του επι πληρωμη...
Αλλα μην μας ζητας να μην τον εχουμε στα ματια μας για μια ξεσχισμενη αδερφω οποιον βαζει μπουκαλια πχ στον κολο του.

Απλα με αυτα που γραφετε με την νιτσα και την επιμονη σας να βγαλετε σονυ και καλα το πουσταριο ισοτιμους αντρες με εμας το υπεθεσα αυτο...
Και εμας μας προσβαλετε με το να μας συγκρινεται με τον Λιλα.
δεν σας ζηταω τπτ... την αποψη μου λεω
εσεις θεωρειστε τον οπως θελετε δεν σημαινει πως θα συμφωνησω μαζι σας κ ουτε κ με νοιαζει να συμφωνειτε εσεις μαζι μου

προσωπικα δεν θα μου αρεσε να το εκανα αυτο στο γκομενο μου, κ δεν θα το εκανα δεν θα μ εφτιαχνε κατι τετοιο αλλα δεν θα τον εκραζα κιολας επειδη την βρισκει κ ετσι.

νομιζω πως το νικνεημ λιλα ειναι ενας ομοφυλοφιλος σωστα? ξερεις αυτοι που πανε με ιδιο φυλο...
ε.. καμια σχεση... γι αυτο λεω καταλαβαινετε οτι θελετε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο ενα δακτυλο ξεκινανε και μετα καληγουν σε μπουκαλια και σε πουτσες

Ασε μας μωρε γουαιτι.....αυτα τα λαικιστικα κομπλεξικα δε μπορω να τα ακουω ειλικρινα μου σηκωνεται η τριχα και μου πεταγεται το ματι εξω.....

εδω εσυ συγχεεις τον γκει με αυτον που γουσταρει δαχτυλο ή να τον πηδαει η γκομενα του.....τι προσπαθεις να μου αποδειξεις δηλαδη? κατα ταλλα σου φταιει η ελληνιδα και η ελλεηνιδα....ασε γιατι και συ δεν πας πισω....

φιστινγκ γουσταρεις? σου πε κανεις οτι αυτο ειναι νορμαλ? μια χαρα παρεκλιση ειναι και αυτο.....εκει ομως δε σε χαλαει (Δε μιλαω προσωπικα μιλαω γενικως)
αυτη δηλαδη που το δεχεται το φιστινγκ τι ειναι? μητροανης μηπως? εκφυλη πορνη? τι κολληματα ειναι αυτα?

Iblis προσωπικα μονο δαχτυλο εχω βαλει πολλακις και αυτο κατα τη διαρκεια αλλων πραγματων.....δεν μου αρεσει καθολου ο αντρας να ειναι υπο επομενως δε μου αρεσει και το αυταρχικο......η ανταλλαγη ρολων γενικως με εξιταρει αλλα μεχρι εκει και για λιγη ωρα....προτιμω να ειμαι sub παρολαυτα και ως γνωστον ακομα και Sub να ειναι η γυναικα ο dom φυσικα και μπορει να γουσταρει δαχτυλο (αυτο δεν τον κανει επουδενι sub)

ελπιζω να σε καλυψα......

Επισκέπτης
οποιος θελει γαμαει πουτανες οποιος θελει πηδαει πατουσες και οποιος θελει τρωει δαχτυλο.....προσωπικα δεν κρινω κανεναν.....οταν ομως ουτως η αλλως ανηκουμε σε μια αποκλινουσα κατηγορια καλο θα ηταν να μην κατηγορουμε τις αλλες αποκλινουσες ομαδες γιατι αυτο δε μας κανει ουτε καλυτερους ουτε πιο μαγκες και προφανως ουτε πιο αντρες....

Τι συγκρινεις τις πουτανες με τους ομοφυλοφυλους?Ατυχης συγκριση.Τουλαχιστον οποιος παει με πουτανες δεν ειναι gay.
Επισης η ποδολαγνεια που ανεφερες ειναι στα λογικα πλαισια μεσα.
Καμια γκομενα παντως που το εχω συζητησει αυτο δεν μου εχει πει οτι θεωρει ανωμαλια την ποδολαγνεια πχ και οχι το να της ζηταει καποιος να τον γαμησει απο τον κωλο με δονητη.

τι σχεση εχει ξαναρωταω το να απολλαμβανεις πρωκτικη ευχαριστηση με το να γουσταρεις αντρες? το οτι υπαρχουν ενα καρο αντρες παντρεμενοι με παιδια και γουσταρουν αγορακια τους κανει στρειτ και αντρακλες επειδη απλα δεν τον εχουν φαει?

Αμα ενας αντρας γουσταρει να του βαζουν δακτυλα στον κωλο του σημαινει οτι εχει την προδιαθεση και για πιο μεγαλα αντικειμενα αργοτερα  :2funny: Και εναν αντρα με ξεσκισμενη κολοτρυπιδα οτι και να πεις δεν μπορεις να τον δικαιολογησεις και να τον παρουσιασεις σαν φυσιολογικο αντρα...

[/quote]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι συγκρινεις τις πουτανες με τους ομοφυλοφυλους?Ατυχης συγκριση.Τουλαχιστον οποιος παει με πουτανες δεν ειναι gay.
Επισης η ποδολαγνεια που ανεφερες ειναι στα λογικα πλαισια μεσα.
Καμια γκομενα παντως που το εχω συζητησει αυτο δεν μου εχει πει οτι θεωρει ανωμαλια την ποδολαγνεια πχ και οχι το να της ζηταει καποιος να τον γαμησει απο τον κωλο με δονητη.

Αμα ενας αντρας γουσταρει να του βαζουν δακτυλα στον κωλο του σημαινει οτι εχει την προδιαθεση και για πιο μεγαλα αντικειμενα αργοτερα  :2funny: Και εναν αντρα με ξεσκισμενη κολοτρυπιδα οτι και να πεις δεν μπορεις να τον δικαιολογησεις και να τον παρουσιασεις σαν φυσιολογικο αντρα...

Α μπα? οι πουτανες ειναι φυσιολογικο ε? και οι πατουσες ε? το να στον παιζουν με πατουσες ειναι νορμαλ? το να χωνεις χερι στον πισινο της αλλης ειναι νορμαλ? το να γουσταρεις να την κατουρας ειναι νορμαλ? και το ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ ανωμαλο δηαδη ειναι το να σου γλυψουν τον κωλο και να σου βαλουν δαχτυλο ή δονητη? μαλιστα.....

με το ιδιο σκεπτικο εαν εσυ θες να ξεσκιζεις τη γκομενα σου και αυτηνης της καλοαρεσει μπορει να παει να γινει πουτανα ή να το ριξει στις τσοντες...

εσυ πιστευεις δηλαδη οτι εναν γκει αυτο που τον κανει γκει ειναι το οτι του αρεσει το πεος? υπαρχουν χιλιαδες γκει που δεν τον εχουν φαει ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ και εχουν σχεση με ΑΝΤΡΕΣ.....απλα τον δινουν....το να εισαι γκει ειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν ειναι τοσο αμεσα συνδεδεμενο με το πως λαμβανεις σεξουαλικη ηδονη αλλα σεξουαλικη διεγερση....ασε που περιλλαμβανει και τον συναισθηματικο τομεα τον οποιο τον εχουμε αφησει τελειως εξω γιατι μιλαμε μονο για σεξ και ενστικτα αυτη τη στιγμη.....

Επισκέπτης
Ασε μας μωρε γουαιτι.....αυτα τα λαικιστικα κομπλεξικα δε μπορω να τα ακουω ειλικρινα μου σηκωνεται η τριχα και μου πεταγεται το ματι εξω.....

Εμενα να δεις...

εδω εσυ συγχεεις τον γκει με αυτον που γουσταρει δαχτυλο ή να τον πηδαει η γκομενα του.....τι προσπαθεις να μου αποδειξεις δηλαδη? κατα ταλλα σου φταιει η ελληνιδα και η ελλεηνιδα....ασε γιατι και συ δεν πας πισω....

Οπως προειπα και σε αλλο μου ποστ καμια γκομενα δεν εχει εκτιμησει καποιον που της ζηταει να τον γαμησει απο τον κωλο.Ισα ισα τον κοροιδευει και τον θεωρει ανωμαλο ανισοροπο κτλ.Και μιλαω και για τανες ακομα.
Οσο για τις ελεινιδες μιας και τις ανεφερες...καλυτερα να λυσουν πρωτα ολα τα αλλα προβληματα τους και τα κομπλεξ τους και το θεμα της κωλοτριπιδας πισογλεντηδων αστο τελευταιο.

φιστινγκ γουσταρεις? σου πε κανεις οτι αυτο ειναι νορμαλ? μια χαρα παρεκλιση ειναι και αυτο.....εκει ομως δε σε χαλαει (Δε μιλαω προσωπικα μιλαω γενικως)
αυτη δηλαδη που το δεχεται το φιστινγκ τι ειναι? μητροανης μηπως? εκφυλη πορνη? τι κολληματα ειναι αυτα?

Οχι δεν το γουσταρω.Και για εμενα ειναι ξεσκισμενη απλα αυτη που το δεχεται.Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο :2funny:
Και ενταξει δεν το θεωρω ανωμαλια οσο το καραγκιοζιλικι αντρας να δεχεται στον κωλο του δακτυλα και διαφορα αντικειμενα!

Επισκέπτης
Α μπα? οι πουτανες ειναι φυσιολογικο ε? και οι πατουσες ε? το να στον παιζουν με πατουσες ειναι νορμαλ? το να χωνεις χερι στον πισινο της αλλης ειναι νορμαλ? το να γουσταρεις να την κατουρας ειναι νορμαλ? και το ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟ ανωμαλο δηαδη ειναι το να σου γλυψουν τον κωλο και να σου βαλουν δαχτυλο ή δονητη? μαλιστα....

Ναι φυσιολογικο ειναι οι πουτανες.Τι ειναι δηλαδη?Μας δουλευεις ρε νιτσα μεσημεριατικα?
Γιατι δηλαδη ειναι αφυσικο κατα την γνωμη σου να πηγαινει καποιος με τανες?
Και οι πατουσες ειναι νορμαλ και πολυ ωραιο.Που βρισκεις την ανωμαλια?Και στις περισοτερες γκομενες αρεσει να το κανουν αυτο.
Δεν ειπα οτι ειναι το μονο ανωμαλο να σου βαλουν δακτυλο η δονητη στον κωλο αλλα ειναι το πιο ακραιο για εμενα.Και σιγουρα δεν ειναι αντρας οποιος βαζει πουτσες και δονητες στον κολο του η και δακτυλα...

με το ιδιο σκεπτικο εαν εσυ θες να ξεσκιζεις τη γκομενα σου και αυτηνης της καλοαρεσει μπορει να παει να γινει πουτανα ή να το ριξει στις τσοντες...

Αυτο δεν το επιασα που κολαει και τι ενοεις...

εσυ πιστευεις δηλαδη οτι εναν γκει αυτο που τον κανει γκει ειναι το οτι του αρεσει το πεος? υπαρχουν χιλιαδες γκει που δεν τον εχουν φαει ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ και εχουν σχεση με ΑΝΤΡΕΣ.....απλα τον δινουν....το να εισαι γκει ειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν ειναι τοσο αμεσα συνδεδεμενο με το πως λαμβανεις σεξουαλικη ηδονη αλλα σεξουαλικη διεγερση....ασε που περιλλαμβανει και τον συναισθηματικο τομεα τον οποιο τον εχουμε αφησει τελειως εξω γιατι μιλαμε μονο για σεξ και ενστικτα αυτη τη στιγμη.....

Οποιος του αρεσει να βαζει διαφορα πραγματα στον κωλο του η να γαμαει αντρικους κωλους και να την βρισκει ερωτικα με αντρες ειναι για μενα πουσταριο και δεν τον θεωρω αντρα.Πως να το κανουμε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι δεν το γουσταρω.Και για εμενα ειναι ξεσκισμενη απλα αυτη που το δεχεται.Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο :2funny:

Α ειναι ξεσκισμενη ε? μαλιστα.....και επανερχομαστε στο οτι οι ελληνιδεσ εχουν κομπλεξ με το σεξ? και αυτο το παραπανω το λες εσυ ο "ακομπλεξαριστος"? αναρωτιεμαι ποιος ειναι δηθεν τελικα.... ;)

γλυκε μου στο σεξ δεν υπαρχουν καραγκιοζιλικια....τες παν το σταματω δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε....

και ειλικρινα μην πιστευεις οτι θα λαβω σοβαραν υποψην μου το οτι οι πουτανες θεωρουν αστειο και καραγκιοζιλικι τους αντρες που γουσταρουν δαχτυλο γιατι τοτε θα πρεπιε να ξεκινησει μια αλλη τεραστια συζητηση την οποια δε θελω να κανω ;) απλα το θεωρω ως το πλεον ακυρο επιχειρημα....

φυσικα και δε θα εβρισκες γυναικα να σου πει οτι της αρεσει κατι τετοιο.....εδω δεν παραδεχονται οτι αυνανιζονται (ΟΣΕΣ το κανουν) θα ειχαν σκεφτει κατι τετοιο? ή θα ειχαν τολμησει να το παραδεχτουν? ή μηπως νομιζεις οτι στους φιλους και την παρεα μου εγω εχω βγαλει παντιερα το τι μου αρεσει να κανω στο κρεβατι μου? αυτα ειναι προσωπικες προτιμησεις απλα τυγχανει να ειμαστε σε εναν χωρο οπου μοπρουμε να τα συζητησουμε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ χωρις να κρινομαστε και να κατηγορουμαστε.....αν ειναι να με λες δηθεν προοδευτικη ομως επειδη μου αρεσει το Bdsm τοτε ειλικρινα δεν υπαρχει λογος προς συζητησην....και αν θεωρεις πως το να ανηκεις σε μια αποκλινουσα ομαδα οπως των μπουρδελιαρηδων σε κανει καλυτερο απο το να ανηκεις σε μια αλλη αποκλινουσα ομαδα οπως αυτη των Bdsm και παλι λαθος κανεις....και τα δυο ειναι εναλλακτικοι τροποι σεξ περαν του φυσιολογικου.......

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ δεν πληρώνω για αυταρχικό, το΄χω δωρεάν στο σπίτι.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην καταπιεσμένη ελληνίδα που θέλει να την περάσεις και από την κορδέλα άμα λάχει.

Mr. Lakis "high heels old man" featuring be my baby

[youtube=425,350]_lpDx2Zs52g[/youtube]

Επισκέπτης
Μουνίτσα ,

κατανοώ ότι πολλοι άνθρωποι αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τους γύρω τους λόγω έντονου εγωισμού και στην ουσία ανασφάλειας, παρόλα αυτά εύχομαι να μην είσαι απο αυτούς... Συνειδητοποιώ όμως ότι είσαι αδιαλλακτη σε κάποια θέματα και έχεις χάσει το νόημα των όσων θα ήθελες να πεις, ελπίζω..
Διότι θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ο αποκλίσεις σεξουαλικές θεωρούνται διάφορα πράγματα και βέβαια πάντα σύμφωνα με πολλές συνισταμένες σε συνάρτηση με την σεξουαλική συμπεριφορά.
Η λογική σου όμως έχει χάσματα και δεν συνάδει με την κλασσική ψυχιατρική. Και όπως θα ξέρεις και φαντάζομαι θα δέχεσαι κάθε ένας στον τομέα του..εσύ στα δικά σου και οι ψυχιατροι επίσης στα δικά τους.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι εσύ απο μόνη σου η ο καθένας εδώ, μπορεί να προσδιορίσει τι είναι υγιές... και τι όχι σε μια σεξουαλική συμπεριφορα.
Μάθε λοιπόν αφήνοντας την άμυνα και την έπαρση κατα μέρος για λίγο, ότι δυστυχως η είσοδο στον πρωκτό ενός άντρα για σεξουαλικούς σκοπους και όχι ιατρικούς φυσικά υποδηλώνει συχνά ομοφυλοφιλικές τάσεις..πράγμα το οποίο εγώ δεν κατακρίνω.
Σίγουρα στο κρεβάτι του ο καθένας όταν έχει την συναίνεση του αλλου μπορεί ν ακάνει ότι θέλει..
Παρόλα αυτά κατα την ψυχιατρική θες δεν θες...  υπαρχουν αποκλίνουσες διαταραχες η οποίες εν καιρό δημιουργούν όλα αυτα που ακούς εδω ..για δυσλειτουργίες στύσης, ανυπαρξία στύσης και κτλ, η σε μερικούς που απλά έχουν την τάση της απλής δοκιμής δεν επιφέρουν τίποτα.
για περισσότερα θα σου συνιστούσα να διαβάσεις κάποιο βιβλίο σχετικό είτε να μιλήσεις με κάποιον ειδικό γιατί ειναι κρίμα ένα άτομο στην ηλικία σου που όπως βλέπω ξέρει να συζητάει και να σκέφτεται να φέρεται σαν ημιμαθής ξερόλας...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν σε κανενα φορουμ εριν....ποσο μαλλον απο ενα μπουρδελοφορουμ και ποσο μαλλον απο σενα :) αν αυτο με κανει αδιαλλακτη και εγωιστρια ποσως με απασχολει....συγγνωμη :)

Επισκέπτης
Δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν σε κανενα φορουμ εριν....ποσο μαλλον απο ενα μπουρδελοφορουμ και ποσο μαλλον απο σενα :) αν αυτο με κανει αδιαλλακτη και εγωιστρια ποσως με απασχολει....συγγνωμη :)

Δεν είναι θέμα συγνώμης μουνίτσα. Ενάς έξυπνος άνθρωπος όταν ακούει οπουδήποτε μια άποψη διαφορετική την επεξεργάζεται αν θέλει να κερδίσει για να βελτιώσει το μυαλό του. Μερικοί απλά προτιμούν να μένουν στάσιμοι. Δίκαιωμα στο μυαλό σου έχεις εσύ. Υποθέτω όμως ότι ο διάλογος ακόμα και μέσω νετ σε ένα φόρουμ γίνεται με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων. Δεν είναι κακό να κερδίσεις απο μια αλλη άποψη.. ακόμα και αν την λεει κάποιος ο οποιος σου είναι αδιάφορος η αντιπαθής.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Η ποδολαγνεία ναι είναι παρέκκλιση και συχνά συνδυάζεται με άλλες υποτακτικές τάσεις.

Το να αρέσει στον άνδρα οποιουδήποτε τύπου πρωκτική διείσδυση ναι υποδηλώνει λανθάνουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις. Για τη λίμπιντο ο πρωκτός όπως και το στόμα αποτελούν εναλλακτικά αιδοία. Ο ετερόφυλος άντρας δεν έχει «χαρτογραφημένο» κάποιο αιδοίο στον εαυτό του κατά συνέπεια δεν αναζητεί οποιαδήποτε πρωκτική διείσδυση. Αν την αναζητεί, σημαίνει ότι κάπου βαθειά στο υποσεινήδητό του ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο αιδοίο «χαρτογραφημένο». Αυτό που θα ακούσετε κατά κόρον να λέγεται είναι ο δήθεν ερεθισμός από τη μάλαξη του προστάτη. Μύθος ! Ο πρωκτός ερεθίζεται κατά τη διείσδυση, ελάχιστα έως καθόλου ο προστάτης. Αυτά τα περί προστάτη τα υποστηρίζουν μανιωδώς ψυχίατροι και ψυχαναλυτές με λανθάνουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις.

Επίσης είναι αλήθεια ότι κάθε μορφή διείσδυσης, από δάχτυλο, μέχρι πέος, ή χέρι, ή αντικείμενο, έχει στοιχεία εξουσίας (αυτός που βάζει) και υποταγής (αυτός που δέχεται).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
καλα νταξ... το φυσιολογικο για τον καθενα διαφερει...

δλδ ενας που γουσταρει μονο γυναικες, κ την βρισκει κ ετσι με τη γκομενα του δεν ειναι ανδρας... ειναι μη φυσιολογικος.. ειναι αλλο πραγμα... ανδρας παντως οχι ετσι? απ αυτα κρινουμε αν ειναι ανδρας καποιος... οκ.. οτι πειτε... :rolleyes:

Όχι από τι γράφει στη ταυτότητα κρίνουμε και τι στρινγκ φοραέι. Και άμα πηγαίνει στο super market κάθε Σάββατο. Ο πούστης που τον παίρνει δεν είναι άντρας. Έχει ρόλο άντρα

Συνημμένα

• pousths.jpg
    pousths.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 20

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν είναι θέμα συγνώμης μουνίτσα. Ενάς έξυπνος άνθρωπος όταν ακούει οπουδήποτε μια άποψη διαφορετική την επεξεργάζεται αν θέλει να κερδίσει για να βελτιώσει το μυαλό του. Μερικοί απλά προτιμούν να μένουν στάσιμοι. Δίκαιωμα στο μυαλό σου έχεις εσύ. Υποθέτω όμως ότι ο διάλογος ακόμα και μέσω νετ σε ένα φόρουμ γίνεται με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων. Δεν είναι κακό να κερδίσεις απο μια αλλη άποψη.. ακόμα και αν την λεει κάποιος ο οποιος σου είναι αδιάφορος η αντιπαθής.

Αυτο ολο που περιγραφεις μαλλον το στελνεις σε λαθος δεκτη.....εγω γνωριζω παρα πολυ καλα την κατεστημενη αποψη.....μαλλον η κατεστημενη αποψη θα επρεπε να ειναι λιγο πιο διαλλακτικη και να ακουσει κατι διαφοετικο ή καινουργιο χωρις να μπαινει στο καλουπι του στερεοτυπου...

τα περι ψυχιατρικης δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι αστεια :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom