Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μπουντα? πρεπει να λεγομαι κατι? σεξ κανω! με το γκομενο μου! και αποφασισαμε οτι θελουμε και αλλη μια γκομενα να κανουμε παιχνιδι! πρεπει να ειμαι κατι? δηλαδη οταν ο γκομενος μου με βαραει και με βριζει ειμαι πουτανα....οταν μου φερνει αλλη γκομενα ειμαι λεσβια....οταν με βαζει να τον πηδαω ειμαι προφανως ο μπαμπης ο τεντας.....οταν κανουμε role playing ειμαι η κατινα παξινου...και οταν κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια (μερικοι ανθρωποι κανου και τετοια εχω μαθει :P ) τοτε ειμαι η χαιντι η μικρουλα των βουνων....

Αγαπητή Professor Dr. Mounitsa,

Θυμάμαι κατά τη διάρκεια των πρώτων καλοκαιρινών διακοπών που με άφησαν να πάω μόνος, είχα κλείσει με φίλους μου σ' ένα κόζι ξενοδοχείο σε κάποιο απο τα νησιά μας.
Εκεί γνωρίστηκα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον κύριο Λάκη. Ο κύριος Λάκης ήταν γύρω στα εξήντα καλοστεκούμενος εύθυμος μεσήλικας, με τον οποίο σιγά σιγά αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Μια μέρα πριν φύγουμε από το νησί, ο κύριος Λάκης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του να με κεράσει ένα παγωτό πύραυλο σοκολά που μου αρέσει ιδιαίτερα και δέχθηκα. Δεν είχα προλάβει να αλλάξω το ολόσωμο στιγκάκι που πάντα φοράω στις διακοπές μου και εκεί που απολάμβανα τον σοκολά πύραυλο μου, ο κύριος Λάκης μου έβαλε ένα δάκτυλο στον αθώο εφηβικό πρωκτό μου. Λίγο η ηλίαση που με είχε ζαβλακλώσει, λίγο η καλοκαιρινή ερωτική αύρα, λίγο η συμπάθεια που έδειχνα στον κύριο Λάκη, επειδή πρόσφατα είχε χωρίσει από την οικογένειά του (μετά από χρόνια έμαθα δυστυχώς ότι στο νησί ήταν γνωστός ως ο "Λάκης με τα ψηλά τακούνια"...), με έκαναν να αποδεχθώ αυτή τη χειρονομία του...

Τα χρόνια πέρασαν, έκανα σχέσεις με κοπέλες, αξιώθηκα να απολαύσω ακόμη και πρωκτολειχία (γλυφοκώλι δηλ. αν δεν είναι δόκιμος ο προηγούμενος όρος), όμως δεν σου κρύβω ότι πάντα αναπολώ τη χειρονομία του κυρίου Λάκη με νοσταλγία και μια κάψα διαπερνά το κορμί μου όποτε τη σκέφτομαι.
Μάλιστα στον στρατό και ενώ η κωλοσκόπηση δεν ήταν υποχρεωτική, εγώ ζήτησα εθελοντικά να μου κάνουν!!! Ήταν και το μόνο πράγμα στο στρατό που έκανα εθελοντικά.

Θα ήθελα τη γνώμη σου:
1) για το αν είμαι τελικά ομοφυλόφιλος, γιατί θέλω να ξέρω ποιος είμαι τελικά.
2) Μήπως έκανα τζάμπα τη στρατιωτική μου θητεία, ενώ θα μπορούσα να πάρω απαλλαγή.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είσαι μαλακή στην απάντησή σου.
Ειλικρινά δικός σου,
therion.

Υ.Γ.: Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις ένα θρεντ: "Εσείς ρωτάτε, η mounitsa απαντάει". Θα είναι το πιο hot thread του καλοκαιριού.
:2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχα :2funny: να σαι καλα πρωι πρωι..........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με πεθανες κοντεψε να με πνιξει ο χυμος :2funny:

το βιντεακι του χρηστου παντως ακομα εκει ειναι.....χαχα

νομιζω οτι το θεμα κορεστηκε.......

λεονορο ή εισαι καλλιτεχνης ή δεν εισαι τελος παντων......και με θεατρο ασχολουμαι αμεεεεεεεεεεε

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σκεψου κανενας πιτσιρικας να παει για πρωτη φορα και να ζητησει αυταρχικο.σαν το ανεκδοτο θα παει σπιτι του και δεν θα μπορει να κατσει.....
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς τισ γυναικες,θα τους αρεσε αν ειχαν ή αν κανουν γιο να την εβρισκε με την κοπελα του βαζοντας του τον δονητη στον κωλο?
κατα την γνωμη σε οποιον του αρεσει να του βαζουν δονητη στον κωλο πραγματι δεν ειναι γκει αλλα ειναι ενας εκπλητκτικος πισωγλεντης!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν νομιζω να μας ανακοινωνε ο υιος μας τι κανει με τη κοπελα του

αδιαφορο παντως.. απ αυτα κρινετε εναν ανθρωπο?

Επισκέπτης
δεν νομιζω να μας ανακοινωνε ο υιος μας τι κανει με τη κοπελα του

αδιαφορο παντως.. απ αυτα κρινετε εναν ανθρωπο?

Ξερεις ενας που του αρεσει να βαζει μπουκαλια στον κωλο του και διαφορα αντικειμενα δεν μπορουμε να τον εχουμε και στην εκτιμηση μας σαν αντρα βαρβατο...

Αμαν πια αυτη η ψευτοπροοδευτικοτητα σας και καλα.Μακαρι να εισασταν απελευθερωμενες σε ενα σωρο αλλα πραγματα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι ψευτο..?
εμενα δεν μου κανει καμια αισθηση, δεν μ ενδιαφερει τι κανει ο καθενας, αμα την βρισκει ετσι εμενα τι με νοιαζει κ γιατι να το κατακρινω?

Επισκέπτης
γιατι ψευτο..?
εμενα δεν μου κανει καμια αισθηση, δεν μ ενδιαφερει τι κανει ο καθενας, αμα την βρισκει ετσι εμενα τι με νοιαζει κ γιατι να το κατακρινω?

Δικαιωμα του να κανει οτι θελει στον κολο του αλλα μην μας τον πλασαρεται και σαν αντρα καθωςπρεπει και φυσιολογικο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα νταξ... το φυσιολογικο για τον καθενα διαφερει...

δλδ ενας που γουσταρει μονο γυναικες, κ την βρισκει κ ετσι με τη γκομενα του δεν ειναι ανδρας... ειναι μη φυσιολογικος.. ειναι αλλο πραγμα... ανδρας παντως οχι ετσι? απ αυτα κρινουμε αν ειναι ανδρας καποιος... οκ.. οτι πειτε... :rolleyes:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συγγνώμη τώρα αλλά με αυτά που διαβάζω θα ξεχάσω τελείως την ανθρώπινη φυσιολογία. Ο άνδρας εκ κατασκευής νιώθει την ανάγκη να εισχωρεί και η γυναίκα να δέχεται την εισχώρηση. Τι να κάνουμε τώρα που κατασκευαστικά έχουν φτιαχτεί διαφορετικά? Να θεωρήσω φυσιολογικό για λόγους ισότητας και προοδευτικότητας ότι πρέπει το σίδερο και ο αποχυμωτής να χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η φυσιολογια μιλαει για πεος και κολπο οχι για πρωκτο.....τις πισω απολαυσεις τις απολλαμβαναν αμφοτερα τα φυλα παλαιωθεν....αυτος ο χριστιανισμος μας εχει καταστρεψει ολους πια :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οτι θελετε καταλαβαινετε μου φαινεται :rolleyes:

νταξει εσεις εισθε ανδρες βαρεις κ ασηκωτοι οι αλλοι ειναι λουληδες... ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε χαχαχα

Επισκέπτης
οτι θελετε καταλαβαινετε μου φαινεται :rolleyes:

νταξει εσεις εισθε ανδρες βαρεις κ ασηκωτοι οι αλλοι ειναι λουληδες... ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε χαχαχα

Εδω μας λες οτι οποιος τον παιρνει απο τον κωλο ειναι μια χαρα αντρας...τι δεν καταλαβαμε?
Δηλαδη ενας που η κολοτρυπιδα του εχει γινει σαν τουνελ απο τις ψωλες και τους δονητες ειναι ανδρας βαρυς και ασηκωτος?Λουλης του κερατα ειναι που κλανεις και πεφτει κατω!

Ελεος πια.Ακομα και ο δηθεν προοδευτισμος και η πλακα εχουν τα ορια τους

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μην ασχολεισαι :) Το γμησι πολλοι εμισησαν την μλκια ουδεις ;)
καθενας βρισκει εν πασει περιπτωσει αυτο που γουσταρει.....οσοι εχουν κομπλεξ πανε και το διοχετευουν αλλου :)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νίτσα σόρυ, αλλά εκτός της απόλαυσης ο άντρας νιώθει ένα ντοπάρισμα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης που δεν συνάδει με νοοτροπία ‘τον παίρνω από πίσω’ για να νιώσω απόλαυση. Αν ήσουν αγοράκι και ένιωθες την συγκεκριμένη αίσθηση θα καταλάβαινες. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που την βρίσκουν και έτσι όπως περιγράφεις και με γεια τους και με χαρά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά αυτή όμως δεν αποκλίνει από το σύνηθες (δεν με ενδιαφέρει αν ο λόγος είναι η λάθος χημεία των ορμονών του συγκεκριμένου ή οτιδήποτε άλλο).  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι ειναι δηθεν μωρε γουαιτι? μας δουλευεις? ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νίτσα σόρυ, αλλά εκτός της απόλαυσης ο άντρας νιώθει ένα ντοπάρισμα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης που δεν συνάδει με νοοτροπία ‘τον παίρνω από πίσω’ για να νιώσω απόλαυση. Αν ήσουν αγοράκι και ένιωθες την συγκεκριμένη αίσθηση θα καταλάβαινες. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που την βρίσκουν και έτσι όπως περιγράφεις και με γεια τους και με χαρά τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά αυτή όμως δεν αποκλίνει από το σύνηθες (δεν με ενδιαφέρει αν ο λόγος είναι η λάθος χημεία των ορμονών του συγκεκριμένου ή οτιδήποτε άλλο). 

Αποκλινουσα συμπεριφορα ειναι και το να γουσταρεις να πηδας κωλαρακι πολεμιστη....δε νομιζω ομως οτι σε χαλαει ιδιαιτερα.....και ξαναλεω λοιπον οτι τις πρωκτικες απολαυσεις τις απολλαμβανει η υφηλιος αιωνες τωρα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ομοφυλοφιλοι......

εχετε μπλεξει λιγο τα μπουτια σας με τους ορισμους και συγχεετε λιγο το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του με τις προτιμησεις του και το ποσα κιλα αντρας ειναι....καλα αυτο το τελευταιο φυσικα ειναι μια εκφραση που μονο στην ελλαδα θα εβλεπε κανεις.....ποσα κιλα παπαρια εχεις και ποσα κιλα αντριλα κουβαλας....οπα....ηρεμια....κατουραμε και λιγο γιατι κυκλοφορει και προστατης....

Επισκέπτης
Τι ειναι δηθεν μωρε γουαιτι? μας δουλευεις? ειλικρινα δε μπορω να πιστεψω οτι δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις.....

Εσενα δεν μπορω να καταλαβω νιτσα...προσπαθεις τοσες σελιδες να μας πεισεις οτι ειναι φυσιολογικο και οκ ενας αντρας να γαμιεται απο τον κολο και οτι αυτος ο πισογλεντης ειναι εξισου αντρας με αυτον που δεν τον παιρνει απο τον κολο.Ελεος δηλαδη!

Δηλαδη αμα ο γκομενος σου /αντρας σου του αρεσε να φωναζει και τον Βαγγελη απο διπλα οταν ειστε μαζι για να τον γαμαει δεν θα σε ενοχλουσε?Εγω σου λεω οτι αμεσως θα τον πεταγες με τις κλωτσιες εξω

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αποκλινουσα συμπεριφορα ειναι και το να γουσταρεις να πηδας κωλαρακι πολεμιστη....δε νομιζω ομως οτι σε χαλαει ιδιαιτερα.....και ξαναλεω λοιπον οτι τις πρωκτικες απολαυσεις τις απολλαμβανει η υφηλιος αιωνες τωρα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ομοφυλοφιλοι......

εχετε μπλεξει λιγο τα μπουτια σας με τους ορισμους και συγχεετε λιγο το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του με τις προτιμησεις του και το ποσα κιλα αντρας ειναι....καλα αυτο το τελευταιο φυσικα ειναι μια εκφραση που μονο στην ελλαδα θα εβλεπε κανεις.....ποσα κιλα παπαρια εχεις και ποσα κιλα αντριλα κουβαλας....οπα....ηρεμια....κατουραμε και λιγο γιατι κυκλοφορει και προστατης....

Σταματάω την συζήτηση εδώ γιατί εχεις γίνει αγενής και προσβλητική.

Επισκέπτης

Δεν ξερω κανενα Σουηδο,αγγλο,γερμανο που να μην εχει αναφερθει υποτιμιτικα στους gay και φυσικα κανεις ξενος δεν μου παρουσιασε εναν ξεσκισμενο πισογλεντη σαν τον Λιλα πχ σαν ισοτιμο αντρα με εναν φυσιολογικο...

Τα αλλα που λες ειναι ψευτοπροοδευτικες παπαριες.Ολο αντιδραση εισαι....
Θελω να σε δω να κανεις κανενα παδι αγορακι που να πηδιεται απο τον κολο να δω μετα τι θα λες?
θα του δωσεις τις ευλογιες σου να παει στην Τηλο? :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λευκε.. αυτο που ειπα ειναι πως, οπως κ να την βρισκει ο καθενας με τη γκομενα του στο κρεββατι του ειναι δικο του θεμα κ , τι να κανουμε τωρα, απ αυτο δεν κρινετε αν ειναι ανδρας ή οχι
κ οχι δεν σημαινει οτι ειναι χομοσεξουαλης επειδη την βρισκει κ ετσι.

κ επειδη το δηθεν προοδευτισμος μου το ξαναπες... δεν με γνωριζεις προσωπικα κ μ ενοχλει ιδιαιτερα το δηθεν.. οποτε μην με υποτιμας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom