Ρε μπουντα? πρεπει να λεγομαι κατι? σεξ κανω! με το γκομενο μου! και αποφασισαμε οτι θελουμε και αλλη μια γκομενα να κανουμε παιχνιδι! πρεπει να ειμαι κατι? δηλαδη οταν ο γκομενος μου με βαραει και με βριζει ειμαι πουτανα....οταν μου φερνει αλλη γκομενα ειμαι λεσβια....οταν με βαζει να τον πηδαω ειμαι προφανως ο μπαμπης ο τεντας.....οταν κανουμε role playing ειμαι η κατινα παξινου...και οταν κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια (μερικοι ανθρωποι κανου και τετοια εχω μαθει ) τοτε ειμαι η χαιντι η μικρουλα των βουνων....
Αγαπητή Professor Dr. Mounitsa,
Θυμάμαι κατά τη διάρκεια των πρώτων καλοκαιρινών διακοπών που με άφησαν να πάω μόνος, είχα κλείσει με φίλους μου σ' ένα κόζι ξενοδοχείο σε κάποιο απο τα νησιά μας.
Εκεί γνωρίστηκα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον κύριο Λάκη. Ο κύριος Λάκης ήταν γύρω στα εξήντα καλοστεκούμενος εύθυμος μεσήλικας, με τον οποίο σιγά σιγά αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.
Μια μέρα πριν φύγουμε από το νησί, ο κύριος Λάκης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του να με κεράσει ένα παγωτό πύραυλο σοκολά που μου αρέσει ιδιαίτερα και δέχθηκα. Δεν είχα προλάβει να αλλάξω το ολόσωμο στιγκάκι που πάντα φοράω στις διακοπές μου και εκεί που απολάμβανα τον σοκολά πύραυλο μου, ο κύριος Λάκης μου έβαλε ένα δάκτυλο στον αθώο εφηβικό πρωκτό μου. Λίγο η ηλίαση που με είχε ζαβλακλώσει, λίγο η καλοκαιρινή ερωτική αύρα, λίγο η συμπάθεια που έδειχνα στον κύριο Λάκη, επειδή πρόσφατα είχε χωρίσει από την οικογένειά του (μετά από χρόνια έμαθα δυστυχώς ότι στο νησί ήταν γνωστός ως ο "Λάκης με τα ψηλά τακούνια"...), με έκαναν να αποδεχθώ αυτή τη χειρονομία του...
Τα χρόνια πέρασαν, έκανα σχέσεις με κοπέλες, αξιώθηκα να απολαύσω ακόμη και πρωκτολειχία (γλυφοκώλι δηλ. αν δεν είναι δόκιμος ο προηγούμενος όρος), όμως δεν σου κρύβω ότι πάντα αναπολώ τη χειρονομία του κυρίου Λάκη με νοσταλγία και μια κάψα διαπερνά το κορμί μου όποτε τη σκέφτομαι.
Μάλιστα στον στρατό και ενώ η κωλοσκόπηση δεν ήταν υποχρεωτική, εγώ ζήτησα εθελοντικά να μου κάνουν!!! Ήταν και το μόνο πράγμα στο στρατό που έκανα εθελοντικά.
Θα ήθελα τη γνώμη σου:
1) για το αν είμαι τελικά ομοφυλόφιλος, γιατί θέλω να ξέρω ποιος είμαι τελικά.
2) Μήπως έκανα τζάμπα τη στρατιωτική μου θητεία, ενώ θα μπορούσα να πάρω απαλλαγή.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να είσαι μαλακή στην απάντησή σου.
Ειλικρινά δικός σου,
therion.
Υ.Γ.: Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις ένα θρεντ: "Εσείς ρωτάτε, η mounitsa απαντάει". Θα είναι το πιο hot thread του καλοκαιριού.