Νέα

Αυνανισμός με παρέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trompa86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536
Νάι εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής της ηδονής και άγριος ηδονοβλεψίας κυνηγός στα τσονταδικα οι επιστήμονες με λένε καταστροφέα επικίνδυνο και έχω πάρει την υπεθρο τώρα ακόμη δεν έχω φάει ξύλο από κανέναν
Είσαι κρυφοπουστόφασιστοναζίστας...

Οπότε τις φάπες νομοτελειακά δεν τις γλυτώνεις....

:confused:

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Είσαι κρυφοπουστόφασιστοναζίστας...

Οπότε τις φάπες νομοτελειακά δεν τις γλυτώνεις....

:confused:
Δεν ξέρω για την ώρα δεν με κάνει κανένας ντουλάπα αλλά έχουν βάλει στα μαγαζιά όλοι φωτογραφία την μάπα μου με ψάχνουν ακόμα στα κλαμπ της ανταλλαγής συντρόφον τώρα τη τους έχω κάνει δεν ξέρω ηδονοβλεψίας είμαι άρρωστος

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Δεν ξέρω για την ώρα δεν με κάνει κανένας ντουλάπα αλλά έχουν βάλει στα μαγαζιά όλοι φωτογραφία την μάπα μου με ψάχνουν ακόμα στα κλαμπ της ανταλλαγής συντρόφον τώρα τη τους έχω κάνει δεν ξέρω ηδονοβλεψίας είμαι άρρωστος

Άξιος

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536
Πρόσεχε τα σκοτεινά σημεία τύπε....
Κρύβουν εκπλήξεις...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Πρόσεχε τα σκοτεινά σημεία τύπε....
Κρύβουν εκπλήξεις...
Πριν καιρό είχα ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό με το μηχανάκι αλλά δεν καταλαβαίνω τη ήταν ίσως μου έριξαν στο ποτό κάτι εκεί μέσα που ειμουν αλλά γενικά με ψάχνουν και εδώ μέσα που γράφω καυλονουν ακόμη περισσότερο να με βρουν

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536
Πριν καιρό είχα ένα τροχαίο αρκετά σοβαρό με το μηχανάκι αλλά δεν καταλαβαίνω τη ήταν ίσως μου έριξαν στο ποτό κάτι εκεί μέσα που ειμουν αλλά γενικά με ψάχνουν και εδώ μέσα που γράφω καυλονουν ακόμη περισσότερο να με βρουν
Αφού έχεις την αδερφή στο άβαταρ.
Λογικό.....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Αφού έχεις την αδερφή στο άβαταρ.
Λογικό.....
Όχι και αδερφή ρε φίλε ένας βραβευμένος με αριστεία Ανδριάς στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο υπάρχει κανένας άλλος Έλληνας πατριώτης όλοι είναι να περάσουμε καλά να έχουμε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536
Όχι και αδερφή ρε φίλε ένας βραβευμένος με αριστεία Ανδριάς στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο υπάρχει κανένας άλλος Έλληνας πατριώτης όλοι είναι να περάσουμε καλά να έχουμε
Τον έπαιρνε λίγο μάν.
Τόσο όσο...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εσύ πάντως είσαι υποψήφιος για Όσκαρ μαλακίας.

:tooth:
Δηλαδή οκ εσύ δηλώσες κουμουνιστής τώρα με βούλα εσύ θέλεις καυτό λάδι στα αυτιά και και τσαπου κάθε μέρα για να ξεκαυλοσω και εγώ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536
Δηλαδή οκ εσύ δηλώσες κουμουνιστής τώρα με βούλα εσύ θέλεις καυτό λάδι στα αυτιά και και τσαπου κάθε μέρα για να ξεκαυλοσω και εγώ
Κομμουνιστής?Γιατί με βρίζεις?
Είσαι και μαλάκας τελικά....
Δεν γαμάω άρρωστες κρυφόπουστες σαν και του λόγου σου.
Πήγαινε σε κανα τσονταδικο μήπως αρπάξεις καμμια πακιστανική πούτσα και ασε τα αντριλίκια πριγκηπέσα....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι γκέι ή ότι θα γίνει γκέι αν πιάσει ή παίξει ή ακόμα κι αν γλείψει μία ψωλή. Τεσπα, νομίζω ότι ο καθένας μας σκέφτεται με αυτά που τον έμαθαν/μεγάλωσαν, οπότε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας θα το θεωρούν εντελώς ανήκουστο/απαράδεκτο ενώ νεότερης ηλικίας άτομα εδώ μέσα θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη.
οχι ε ουτε αυτοι ειναι γκειδες? τι πρεπει να κανει δλδ ο γκεις αλλο για να μπει στο σωματιο?

βασικα και μονο που βλεπετε βιντεο με πουτσες γκει ειστε αλλα οκ οτι δηλωσει και οπως νιωθει ο καθενας :thumbsup:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
Κατ' εμέ πάντα (έτσι γράφεται αυτό; ούτε που ξέρω)...
Γκέι είναι αυτός που έχει αισθήματα κιόλας, που ερωτεύεται έναν άλλο άντρα...
Το να πιάσει ή και να γλείψει μία πούτσα είναι απλά παιχνίδι, εμπειρία, ξεκαύλωμα.

Θέλω να πω... σε όλους εδώ μέσα σας αρέσει να σας γλείφει πουτάνα τον κώλο ή να σας βάζει δάχτυλο.
Την ίδια αίσθηση θα έχεις αν στο κάνει άντρας αυτό :confused: αν έχεις κλειστά μάτια...
Δεν σημαίνει ότι είσαι γκέι. Υπάρχουν πολλά αισθητηριακά νεύρα σε αυτές τις περιοχές και όταν τα ακουμπάει κάτι σου προκαλούν μία ευχάριστη αίσθηση...
Τώρα αν τον ερωτευτείς τον άλλο, και τον σκέφτεσαι όλο το βράδυ και δεν μπορείς να κοιμηθείς τότε... :effemine:
ο ποδολαγνος εισαι ρε? :2funny:

αυτο το κολπο με τα κλειστα ματια πιανει σε ολα? δλδ αν ερθει ενας και σε βαψει πρασινο και εχεις κλειστα ματια δεν θα εισαι πρσινος?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
Δε το έπιασα αλλά τεσπα...
Τη γνώμη μου είπα... ποιός ξέρει αν είναι σωστή η λάθος...
Το σίγουρο είναι ότι η μαλακία δεν θεωρείται σεξ, επομένως ούτε και ερωτική επαφή...
Οπότε όποιος θέλει να το δοκιμάσει ή του αρέσει ελεύθερα... και δεν χρειάζεται και να μας το πει ή να ανεβάσει την εμπειρία του εδώ.
Πάντως ωραίο θρεντ για τα γούστα μου, θα κοιτάξω αν υπάρχουν κι άλλα παρόμοια.
να ενα ακομη :dunno:
Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985 - bourdela.com forum

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κομμουνιστής?Γιατί με βρίζεις?
Είσαι και μαλάκας τελικά....
Δεν γαμάω άρρωστες κρυφόπουστες σαν και του λόγου σου.
Πήγαινε σε κανα τσονταδικο μήπως αρπάξεις καμμια πακιστανική πούτσα και ασε τα αντριλίκια πριγκηπέσα....
ευτηχως δεν εισαι κουμμουνιστης οκ τοτε χαλαρα και σου ζητω συγγνωμη

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.780
Πόντοι
6.536

Stories