Νέα

Αυνανισμός με παρέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trompa86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.859
Πόντοι
446
Μετά θά πάει στις αλληλομαλακιες καί στις πίπες
Ειδικά τα πιτσιρίκια έχουν ξεσαλωσει με τέτοιους πειραματισμούς και το θεωρούν καί φυσιολογικό...οι μπαμπάδες κερνούσαν που έκαναν αγόρια:2funny::jerking:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.686
Πόντοι
11.956
Έχει δίκιο δημόσιες σχέσεις... γνωρίζεις κόσμο...εάν δεν έχεις δουλειά έχεις γνωστούς και ανοίγει ο κύκλος σου για ανταλλαγή των υγρών ....εεε απόψεων

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Έχει δίκιο δημόσιες σχέσεις... γνωρίζεις κόσμο...εάν δεν έχεις δουλειά έχεις γνωστούς και ανοίγει ο κύκλος σου για ανταλλαγή των υγρών ....εεε απόψεων
Και άμα γούσταρεις ανωμαλία την κάνεις το κλαρίνο είναι παραδοσιακό στην Ελλάδα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
οταν ημουν γυμνασιο μαζευομασταν ολη η παρεα στο σπιτι αυτου που ο πατερας του ειχε βιντεοκασετες τσοντες, και μετα μετρουσαμε ποιος θα χυσει πιο μακρια
Όταν ήμουν εγώ στο γυμνάσιο, ένας πιτσιρικάς από τη γειτονιά είχε αδερφό ναυτικό που είχε φέρει βίντεο απ'έξω. Όσο καιρό ταξίδευε ο αδερφός του, του έδινα χαρτζιλίκι και μου έδινε τα κλειδιά του δωματίου του. Ήταν με δική του ανεξάρτητη είσοδο. Έβλεπα τσοντούλα πριβέ και τον έπαιζα!!! Ο μικρός ήταν μεγάλος επιχειρηματίας!!! Σιγά σιγά απόκτησε πελάτες όλα τα παιδιά της γειτονιάς ώσπου μια μέρα γύρισε η μάνα του από τη δουλειά πιο νωρίς και πέτυχε το μικρό να φυλάει σκοπιά γιατί μέσα τον έπαιζε ένας άλλος!!!! :grin::grin::grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
Τυπε το επομενο θεμα σου θα ειναι..
Υπαρχει καποιος που να του αρεσει να φιλαει φιλο του χωρις να κανει σεξ? :confused:

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
300
Πόντοι
21
Και να υπήρχε κάποιος αγαπητέ νηματοθέτα που να ήταν ψιλο-ΟΚ να εκπαιδεύσει το δράκο του μαζί με συναγωνιστές, το να το θέτεις έτσι φόρα παρτίδα μάλλον θα φοβηθεί μήπως πάνω στο αμπαλαέο με την πάρτη σου γίνει η φτιάξη και τραγουδάει μπιρ αλάχ και είναι και μέρα μεσημέρι...

OP
OP
T

trompa86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Like
62
Πόντοι
0
Και να υπήρχε κάποιος αγαπητέ νηματοθέτα που να ήταν ψιλο-ΟΚ να εκπαιδεύσει το δράκο του μαζί με συναγωνιστές, το να το θέτεις έτσι φόρα παρτίδα μάλλον θα φοβηθεί μήπως πάνω στο αμπαλαέο με την πάρτη σου γίνει η φτιάξη και τραγουδάει μπιρ αλάχ και είναι και μέρα μεσημέρι...
Και όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει όλη τη φάση

OP
OP
T

trompa86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Like
62
Πόντοι
0
Και όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει ολ
υποβόσκουσα κρυπτο-ομοφυl

υποβόσκουσα κρυπτο-ομοφυλοφιλία
κοιτα ονομασέ το οπως θες εγω τρόμπα ψαχνω μόνο. τώρα ναι μπορεί να ναι και αυτο που λες, αλλα δεν θέλω ούτε θα θέλω κάτι παραπάνω.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ο νηματος φτιαχνεται με το να βαραει μαλακια με καποιον αλλον αντρα... Οκ το διαβασα και αυτο στα τεσσερα χρονια που ειμαι μελος:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Τελικα οσο ειμαστε μελη στο site κατι καινουργιο θα μαθαινουμε και παντα καποια παπαρια θα ακουμε :rockon::rockon::rockon::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Και όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει ολ

κοιτα ονομασέ το οπως θες εγω τρόμπα ψαχνω μόνο. τώρα ναι μπορεί να ναι και αυτο που λες, αλλα δεν θέλω ούτε θα θέλω κάτι παραπάνω.
μπορει να θες να του παρεις καμια πιπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom