papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
μυστηρια πραγματαΔεν είναι μοναχικός τύπος για αυτό
μυστηρια πραγματαΔεν είναι μοναχικός τύπος για αυτό
τυπε πες οτι ψαχνεις να πάρεις πίπα και άσε τα υπόλοιπαΥπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
Όχι δεν ψάχνω αυτό ειλικρινά . Δεν μαρεσει αυτό .τυπε πες οτι ψαχνεις να πάρεις πίπα και άσε τα υπόλοιπα
υπαρχει νήμα ήδη "ΑλληλοΜαλακία"Όχι δεν ψάχνω αυτό ειλικρινά . Δεν μαρεσει αυτό .
αμα το κανεις με παρεακαλα ρε παιχτη, μονος σου δε μπορεις να τονε παιξεις... θες και παρεα δηλαδη ?
Με σκότωσες ρεεεεεε....λολ ρε που λένε τα μικρά!!!!τυπε τουλαχιστον καθαριζατε μετα;
εννοεις για το ακολουθο γαμησι μεταξυ σας η' θα μεινετε απλα στο χειροκινητο μονο?αμα το κανεις με παρεα
κανεις και δημοσιες σχεσεις
Και άμα γούσταρεις ανωμαλία την κάνεις το κλαρίνο είναι παραδοσιακό στην ΕλλάδαΈχει δίκιο δημόσιες σχέσεις... γνωρίζεις κόσμο...εάν δεν έχεις δουλειά έχεις γνωστούς και ανοίγει ο κύκλος σου για ανταλλαγή των υγρών ....εεε απόψεων
Όταν ήμουν εγώ στο γυμνάσιο, ένας πιτσιρικάς από τη γειτονιά είχε αδερφό ναυτικό που είχε φέρει βίντεο απ'έξω. Όσο καιρό ταξίδευε ο αδερφός του, του έδινα χαρτζιλίκι και μου έδινε τα κλειδιά του δωματίου του. Ήταν με δική του ανεξάρτητη είσοδο. Έβλεπα τσοντούλα πριβέ και τον έπαιζα!!! Ο μικρός ήταν μεγάλος επιχειρηματίας!!! Σιγά σιγά απόκτησε πελάτες όλα τα παιδιά της γειτονιάς ώσπου μια μέρα γύρισε η μάνα του από τη δουλειά πιο νωρίς και πέτυχε το μικρό να φυλάει σκοπιά γιατί μέσα τον έπαιζε ένας άλλος!!!!οταν ημουν γυμνασιο μαζευομασταν ολη η παρεα στο σπιτι αυτου που ο πατερας του ειχε βιντεοκασετες τσοντες, και μετα μετρουσαμε ποιος θα χυσει πιο μακρια
Τυπε το επομενο θεμα σου θα ειναι..Υπάρχει κάποιος που να του αρέσει απλα να βαράει με φίλο χωρίς να κάνει σεξ ?
Και όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει όλη τη φάσηΚαι να υπήρχε κάποιος αγαπητέ νηματοθέτα που να ήταν ψιλο-ΟΚ να εκπαιδεύσει το δράκο του μαζί με συναγωνιστές, το να το θέτεις έτσι φόρα παρτίδα μάλλον θα φοβηθεί μήπως πάνω στο αμπαλαέο με την πάρτη σου γίνει η φτιάξη και τραγουδάει μπιρ αλάχ και είναι και μέρα μεσημέρι...
υποβόσκουσα κρυπτο-ομοφυλοφιλίαΚαι όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει όλη τη φάση
Και όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει ολΚαι να υπήρχε κάποιος αγαπητέ νηματοθέτα που να ήταν ψιλο-ΟΚ να εκπαιδεύσει το δράκο του μαζί με συναγωνιστές, το να το θέτεις έτσι φόρα παρτίδα μάλλον θα φοβηθεί μήπως πάνω στο αμπαλαέο με την πάρτη σου γίνει η φτιάξη και τραγουδάει μπιρ αλάχ και είναι και μέρα μεσημέρι...
υποβόσκουσα κρυπτο-ομοφυl
κοιτα ονομασέ το οπως θες εγω τρόμπα ψαχνω μόνο. τώρα ναι μπορεί να ναι και αυτο που λες, αλλα δεν θέλω ούτε θα θέλω κάτι παραπάνω.υποβόσκουσα κρυπτο-ομοφυλοφιλία
μπορει να θες να του παρεις καμια πιπαΚαι όμως πολύ συνειδητά ψάχνω μόνο αυτό , ίσα ίσα το παραπάνω με ξενερώνει μου χαλάει ολ
κοιτα ονομασέ το οπως θες εγω τρόμπα ψαχνω μόνο. τώρα ναι μπορεί να ναι και αυτο που λες, αλλα δεν θέλω ούτε θα θέλω κάτι παραπάνω.
δεν θέλω πίπα, δεν θέλω φιλια κλπ δεν θέλω σεξ. απλα τρομπα και αραγμα με τσοντα διπλα διπλαμπορει να θες να του παρεις καμια πιπα