Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
βρήκες τελικά κάποιον ,τύπε;δεν θέλω πίπα, δεν θέλω φιλια κλπ δεν θέλω σεξ. απλα τρομπα και αραγμα με τσοντα διπλα διπλα
βρήκες τελικά κάποιον ,τύπε;δεν θέλω πίπα, δεν θέλω φιλια κλπ δεν θέλω σεξ. απλα τρομπα και αραγμα με τσοντα διπλα διπλα
oxi endiaferesai?βρήκες τελικά κάποιον ,τύπε;
το "αυνανισμός με παρέα" είναι πιο ποιοτικόυπαρχει νήμα ήδη "ΑλληλοΜαλακία"
Νομίζειςδεν θέλω πίπα, δεν θέλω φιλια κλπ δεν θέλω σεξ. απλα τρομπα και αραγμα με τσοντα διπλα διπλα
το γελάκι το έβαλα για τη σκηνή. Έχω ρίξει χοντρό γέλιο με τις ταινίεςΣαντ μαν μπαίνει σε κλαμπ να γνωρίσει γκομενακι
επος!!το γελάκι το έβαλα για τη σκηνή. Έχω ρίξει χοντρό γέλιο με τις ταινίες
Κάτω Ομόνοια γίνεται χαμός από τέτοιες φάσειςΣε τσοντοσινεμα βρισκεις οση παρεα θελεις για τετοια κολπα αλλα μην ξεχνας οι περισσοτεροι ειναι και γκει...
Ρε παίδες γιατί να πληρώσετε στο Ζάππειο και στο Λυκαβηττό είναι τσάμπα και με θέα ζωντανή μετάδοση καμία περίπτωση να γαμιετε ακόμη και ζώα για τους ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδεςΚάτω Ομόνοια γίνεται χαμός από τέτοιες φάσεις
Λυκαβηττο που μπορώ να αραξω να βρω φιλαρακια να αρμεξουμε παρέα; Μου αρέσει να με παίρνουν και να παίρνω ματιΡε παίδες γιατί να πληρώσετε στο Ζάππειο και στο Λυκαβηττό είναι τσάμπα και με θέα ζωντανή μετάδοση καμία περίπτωση να γαμιετε ακόμη και ζώα για τους ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες
Γιατί μωρή καργιόλα? Αν κάνεις σεξ με άντρα δεν είσαι άντρας φάση?Μετά θά πάει στις αλληλομαλακιες καί στις πίπες
Ειδικά τα πιτσιρίκια έχουν ξεσαλωσει με τέτοιους πειραματισμούς και το θεωρούν καί φυσιολογικό...οι μπαμπάδες κερνούσαν που έκαναν αγόρια
Είσαι gay άντρας.Γιατί μωρή καργιόλα? Αν κάνεις σεξ με άντρα δεν είσαι άντρας φάση?
Γαμώ το μεσαίωνα σου μέσα
Στον ΆγιοΛυκαβηττο που μπορώ να αραξω να βρω φιλαρακια να αρμεξουμε παρέα; Μου αρέσει να με παίρνουν και να παίρνω ματι
Στον Άγιο Ισίδωρο φιλαράκι εκεί μέσα έχει ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες που σου γίνονται βεντούζεςΛυκαβηττο που μπορώ να αραξω να βρω φιλαρακια να αρμεξουμε παρέα; Μου αρέσει να με παίρνουν και να παίρνω ματι
Με οίκους ανοχής ασχολουμαστε...θα ανεχόμαστε ,κατά το δυνατόν,κάθε τι καινούριο....Ο νηματος φτιαχνεται με το να βαραει μαλακια με καποιον αλλον αντρα... Οκ το διαβασα και αυτο στα τεσσερα χρονια που ειμαι μελος
Τελικα οσο ειμαστε μελη στο site κατι καινουργιο θα μαθαινουμε και παντα καποια παπαρια θα ακουμε
Νάι εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής της ηδονής και άγριος ηδονοβλεψίας κυνηγός στα τσονταδικα οι επιστήμονες με λένε καταστροφέα επικίνδυνο και έχω πάρει την υπεθρο τώρα ακόμη δεν έχω φάει ξύλο από κανένανΚαιρό είχες να εμφανιστείς. Εσύ δεν είσαι που βαράς κιόλας και ψαχνόσουνα στα τσοντάδικα;;
Ναι το σάιτ υποστηρίζει τά μπουρδέλα και τά στουδιο κυρίως γαμηστρωνες τώρα θα δούμε και όλη την φάρα των υπολοίπων μελών είναι φυσικό γιατί υπάρχουν θρεντ και άλλα μαγαζιά που στην ουσία στα μπουρδέλα ανοίκουν και αυτάΜε οίκους ανοχής ασχολουμαστε...θα ανεχόμαστε ,κατά το δυνατόν,κάθε τι καινούριο....