Νέα

Αυνανισμός με παρέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trompa86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.421
Πόντοι
5.646

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κάτω Ομόνοια γίνεται χαμός από τέτοιες φάσεις
Ρε παίδες γιατί να πληρώσετε στο Ζάππειο και στο Λυκαβηττό είναι τσάμπα και με θέα ζωντανή μετάδοση καμία περίπτωση να γαμιετε ακόμη και ζώα για τους ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες

Kons(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2021
Like
42
Πόντοι
0
Ρε παίδες γιατί να πληρώσετε στο Ζάππειο και στο Λυκαβηττό είναι τσάμπα και με θέα ζωντανή μετάδοση καμία περίπτωση να γαμιετε ακόμη και ζώα για τους ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες
Λυκαβηττο που μπορώ να αραξω να βρω φιλαρακια να αρμεξουμε παρέα; Μου αρέσει να με παίρνουν και να παίρνω ματι

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
493
Πόντοι
36
Μετά θά πάει στις αλληλομαλακιες καί στις πίπες
Ειδικά τα πιτσιρίκια έχουν ξεσαλωσει με τέτοιους πειραματισμούς και το θεωρούν καί φυσιολογικό...οι μπαμπάδες κερνούσαν που έκαναν αγόρια:2funny::jerking:
Γιατί μωρή καργιόλα? Αν κάνεις σεξ με άντρα δεν είσαι άντρας φάση?

Γαμώ το μεσαίωνα σου μέσα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Λυκαβηττο που μπορώ να αραξω να βρω φιλαρακια να αρμεξουμε παρέα; Μου αρέσει να με παίρνουν και να παίρνω ματι
Στον Άγιο
Στον Άγιο Ισίδωρο φιλαράκι εκεί μέσα έχει ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες που σου γίνονται βεντούζες

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Καιρό είχες να εμφανιστείς. Εσύ δεν είσαι που βαράς κιόλας και ψαχνόσουνα στα τσοντάδικα;;
:erection: :erection:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ο νηματος φτιαχνεται με το να βαραει μαλακια με καποιον αλλον αντρα... Οκ το διαβασα και αυτο στα τεσσερα χρονια που ειμαι μελος:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:
Τελικα οσο ειμαστε μελη στο site κατι καινουργιο θα μαθαινουμε και παντα καποια παπαρια θα ακουμε :rockon::rockon::rockon::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:
Με οίκους ανοχής ασχολουμαστε...θα ανεχόμαστε ,κατά το δυνατόν,κάθε τι καινούριο....

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Καιρό είχες να εμφανιστείς. Εσύ δεν είσαι που βαράς κιόλας και ψαχνόσουνα στα τσοντάδικα;;
:erection: :erection:
Νάι εγώ είμαι φανατικός υποστηρικτής της ηδονής και άγριος ηδονοβλεψίας κυνηγός στα τσονταδικα οι επιστήμονες με λένε καταστροφέα επικίνδυνο και έχω πάρει την υπεθρο τώρα ακόμη δεν έχω φάει ξύλο από κανέναν

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Με οίκους ανοχής ασχολουμαστε...θα ανεχόμαστε ,κατά το δυνατόν,κάθε τι καινούριο....
Ναι το σάιτ υποστηρίζει τά μπουρδέλα και τά στουδιο κυρίως γαμηστρωνες τώρα θα δούμε και όλη την φάρα των υπολοίπων μελών είναι φυσικό γιατί υπάρχουν θρεντ και άλλα μαγαζιά που στην ουσία στα μπουρδέλα ανοίκουν και αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom