diakoreytis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
τον ειχε 2 ποντους και τον εκανε 4 ποντουςΤι εννοείς τον έχω μεγαλώσει?
τον ειχε 2 ποντους και τον εκανε 4 ποντουςΤι εννοείς τον έχω μεγαλώσει?
Όταν ξεκίνησα 11 ετών ήταν μικρός, τώρα που είμαι 38 ετών έχει μεγαλώσει 4 πόντουςΤι εννοείς τον έχω μεγαλώσει?
Και τώρα θέλει δουλειά ακόμη είναι νωρίς ακόμα....τον ειχε 2 ποντους και τον εκανε 4 ποντους
Χαίρω πολύ!!!Όταν ξεκίνησα 11 ετών ήταν μικρός, τώρα που είμαι 38 ετών έχει μεγαλώσει 4 πόντους
Όχι φίλε καλό, εννοείται!!Ναι γιατί?? Κακκο είναι...???, μπωρει και δύο φορές την ημέρα
Δεν είμαι από τους υποστηρικτές του ότι η μαλάκια είναι αμαρτία, και τον βαράω τρεις φορές την ημέρα δυνατά, και γούσταρω πολύ όταν βάζω και λάδιΌχι φίλε καλό, εννοείται!!
Και εγώ φίλε σήμερα επί τω έργω,τσόντα και λάδι,χαχα!!Δεν είμαι από τους υποστηρικτές του ότι η μαλάκια είναι αμαρτία, και τον βαράω τρεις φορές την ημέρα δυνατά, και γούσταρω πολύ όταν βάζω και λάδι
Τόν βαράω τρεις φορές την ημέρα και είμαι 38 στα 19 μου τον βαραγα 5 φορές την ημέρα, τώρα λιγότερο, αλλά γούσταρω πολύ το μουνιΚαι εγώ φίλε σήμερα επί τω έργω,τσόντα και λάδι,χαχα!!
Και ξενερωνο πολύ όταν ο άλλος μύστης είναι πουστρακι και θέλει αλλά,η μαλάκια είναι ιερή στιγμή,τα πουστρακια θέλουν πίπεςΦιλαράκι βαράω 2 φορές την ημέρα κ γω γουστάρω πολύ βυζάρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ 43 φίλε
Νά βρεθούμε Νάι, αλλά αν θέλεις κάτι άλλο, θα πρέπει εγώ να κάνω την αρσενική βίζιτα να το κάνουμε επί πληρωμή, τότε,αν έχω κέφια ίσως Νάι μπωρειναι να βρεθουμε ολοι μαζι να το παιξουμε παρεα ! ααα και αν καποιος γουσταρει το βαζει ο ενας στον αλλον φιλικα παντα !
Έχω πάντως, να ξέρεις, δέχομαι φιλικά πειραγματα, αν γίνονται με καλή πρόθεση...!ναι να βρεθουμε ολοι μαζι να το παιξουμε παρεα ! ααα και αν καποιος γουσταρει το βαζει ο ενας στον αλλον φιλικα παντα !
Ρε φίλε τότε να βρεθούμε μια μέρα να την χύσουμε παρέα, και να την γαμας εσύ και ν σε πάρω μάτι εγώεμενα μ αρεσει η ομαδικη μαλακια με θεμα την κωλαρα της γυναικας μου
Δίνεις πίπα φυλικα δηλαδή μια χαράΈχω πάντως, να ξέρεις, δέχομαι φιλικά πειραγματα, αν γίνονται με καλή πρόθεση...!
Δίνω τα πάντα, φιλικά εννοείται!Δίνεις πίπα φυλικα δηλαδή μια χαρά
και κανα ευρω να δινει γιατι εχει ακριβει η ζωη συναγωνηστη μυστη πανιδονηστη φατσεαΔίνεις πίπα φυλικα δηλαδή μια χαρά
Όχι ρε μύστη συνάδελφε ευρώ, εγώ μόνο ρούβλια δέχομαι, για να αγοράσω αερίο να ζεσταθώ το χειμώνα, άκου εκεί ευρώ....και κανα ευρω να δινει γιατι εχει ακριβει η ζωη συναγωνηστη μυστη πανιδονηστη φατσεα