Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βιλμα χανω πασα ιδεα για τα πιθηκοφιλα γουστα σου.... :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το περίμενα ότι θα σ'άρεσε :headbang:

Κοίτα που φτάσαμε....εμείς οι περιποιημένοι με το στυλιζαρισμένο μαλλί και τις κολώνιες μας,να θεωρούμαστε δακτυλοδεικτούμενοι,και οι αξύριστοι να θεωρούνται σέξυ... :2funny:
ελα ντε.... :headbang: :headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Κοίτα που φτάσαμε....εμείς οι περιποιημένοι με το στυλιζαρισμένο μαλλί και τις κολώνιες μας,να θεωρούμαστε δακτυλοδεικτούμενοι,και οι αξύριστοι να θεωρούνται σέξυ... :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Hugh-Jackman.jpg
colin-farrell.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/ALL/thumbs/5879_%20%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myworld.gr/assets/media/Top/prosopa/66802.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.im2.yupi.gr/y2/400_fragkakis1_large.jpg[/img[/URL]]
αρρωσταινωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεε  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]εκτος απο τον κροου(?) με ολους τους αλλους  :cum:!!! γ τον στανκογλου διπλο! :cum: :cum:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
αυριο θα περασεται επιθεωρηση  :tickedoff:
μην δω αξυριστο :tickedoff:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

γιαυτο δεν σταυρωνεις γκομενα ρε,κυκλοφορεις σαν γκει ντιτζιμον. :2funny: :2funny: :2funny: μη μου πεις οτι βαζεις μυρτω κολονια τυπε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
βιλμα χανω πασα ιδεα για τα πιθηκοφιλα γουστα σου.... :headbang: :headbang: :headbang:
ασε με γιατι για παρτη τους θα γινω και γω φοιτητης22οπα και θα " :cum: χυνω " σε ολες τις σελιδεςςςς!!!!!

γουσταρω νεατερνταλ 25+  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
υπαρχουν βεβαια κ καποιοι που γαμουν ξυρισμενοι.
αλλα θελει κ μια αλφα μουρη.
αλλιως.... :headbang:

Επισκέπτης
δεν αντιλεγω...οντως κατι μικρο θα εχεις.μυαλο.

πλακα πλακα δεν ξερω καμια ΝΟΡΜΑΛ κοπελα που θα καθοταν σε καποιον με αυτο το μαλλι.

ειχα μια συμμαθητρια στοπ λυκειο-καλο μουνι-που της κολουσε ενας με χωριστρα στην μεση σαν τον νικ.
και αυτη ολο πηγαινε πιο κει γ να μην καταλαβουν οτι μιλαει μαζι της κ γινει ρεζιλι.

2 χρονια μετα που εγινε κανονικος ανθρωπος αυτος πηγανε γ ποτο/.

Ο κανονικός άνθρωπος να υποθέσω είναι ο αξύριστος και ο "χοντροκομμένος";; :jerking:

Και να σου πω και κάτι.....καλύτερα να μη μου κάτσει καμιά γκόμενα αν είναι να γίνω έτσι "κανονικός άνθρωπος",παρά να χαλάσω το στυλ μου....

Λες και ο χωρίστρας ή ο καπελάκιας λόγω εμφάνισης δεν είναι άνδρες........ :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ο κανονικός άνθρωπος να υποθέσω είναι ο αξύριστος και ο "χοντροκομμένος";; :jerking:

Και να σου πω και κάτι.....καλύτερα να μη μου κάτσει καμιά γκόμενα αν είναι να γίνω έτσι "κανονικός άνθρωπος",παρά να χαλάσω το στυλ μου....

Λες και ο χωρίστρας ή ο καπελάκιας λόγω εμφάνισης δεν είναι άνδρες........ :headbang:
χοντροκομμενος τι ειναι???!!!
ο χωριστρας κ ο καπελακιας δεν ξερω αν ειναι αντρες αλλα ξερω σιγουρα οτι ειναι γ γελια.

μου βαζε η μανα μου οταν ημουν 10 χρονων  :S :S
τι βιωματα εχεις κ συ?! :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom