Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οντως πολυ σιχαμερο πραγμα να βλεπεις νεα παιδια με μουσι βδομαδων απλυτα μεσα στιν μπιχλα το μαλλι και αυτο αν θεωρειται κολ οτι και καλα ειμαι χυμα.ολοι μας πρεπι αν αφιερωνουμε πλυ χρονο στον εαυτο μας.εχει ξεφυγει πολυ η νεολαια με την μπιχλα που εχει για μοδα και αναφερομαι στους αντρες.ελεος ρε...οχι αλλη αξυρυσια και μπιχλα.οκ ωραιο το γενακι μερικων ημερων να το περιποιησαι οπως και την φαβοριτα αν εχεις αλλα οχι αυτη η αξυρισια η μπιχλα και η απλυσια ορισμενες φορες.ελεος ρε βρωμιαριδες που νομιζετε οτι ετσι ειστε αρσενικα βαρβατα ενω ειστε μεσα στην αθλια αξυρισια και την μπιχλα στο απεριποιητο λιγδιασμενο μαλλι σας.

:grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σιλβα ξυριστηκες ? .. εχω εναν Ορο περισιο  :sunglasses:

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση. εχει να κανει με τα μουσια γενικα η και με την βρωμα ? γιατι υπαρχουν ανθρωποι με μουσι που κανουν το μπανακι τους αν οχι καθημερινα , μερα παρα μερα. Αρα μουσι = μπιχλα, βρωμιαρης κτλ κτλ FAIL.
Μηπως θελει να μας πει κατι αλλο ο ποιητης ?  :huh:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και μπιχλα και λιγδα και απλυσια και αξυρισια και ντυσιμο αθλιο αν και αυτο ειναι κατα περιπτωσεις πλεον...

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Όντως τι αιδία και μπίχλα!! :idiot: :idiot:
Εγώ αφήνω τα γένια αξύριστα για λίγες μέρες και μετά τα περιποιούμαι..

Επισκέπτης
οντως πολυ σιχαμερο πραγμα να βλεπεις νεα παιδια με μουσι βδομαδων απλυτα μεσα στιν μπιχλα το μαλλι και αυτο αν θεωρειται κολ οτι και καλα ειμαι χυμα.ολοι μας πρεπι αν αφιερωνουμε πλυ χρονο στον εαυτο μας.εχει ξεφυγει πολυ η νεολαια με την μπιχλα που εχει για μοδα και αναφερομαι στους αντρες.ελεος ρε...οχι αλλη αξυρυσια και μπιχλα.οκ ωραιο το γενακι μερικων ημερων να το περιποιησαι οπως και την φαβοριτα αν εχεις αλλα οχι αυτη η αξυρισια η μπιχλα και η απλυσια ορισμενες φορες.ελεος ρε βρωμιαριδες που νομιζετε οτι ετσι ειστε αρσενικα βαρβατα ενω ειστε μεσα στην αθλια αξυρισια και την μπιχλα στο απεριποιητο λιγδιασμενο μαλλι σας.

:thumbsup:

Και για την απλυσιά ισχύει που λες...επίσης άμα θέλουν να έχουν τρίχες στο πρόσωπο,καλό θα είναι να τις περιποιούνται....και να μην έχουν τρίχα σε όλο το πρόσωπο σαν γύφτοι....

π.χ. θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα τετράγωνο μούσι που δείχνει πιο ωραίο πιο σοβαρό....ή μούσι αλά σφακιανάκης...ή και φαβορίτες επίσης αρκεί να μην είναι σαν του Κόκοτα sr. ;)

Γυρίσαμε στην εποχή των χίπυς μου φαίνεται..... :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω οταν ημουνα Ελλαδα τελευταια φορα αρχες Ιουνιου ειδα οτι παρα πολλοι ειχαν αυτο το στυλ.Δεν ειναι μονο το μουσι ειναι το ολο στυλ καταρχην οι σαγιοναρες απο το παζαρι η απλησια το διαφημιστικο μπλουζακι που γραφει ζαντολαστιχα ταδε.Εγραψα γι'αυτο τοτε στο Thread της Ρωσσιας.Εκανα και ενα μικρο Γκαλοπ στην Ελλαδα.Ρωτησα ολες της γνωστες μου αν τους αρεσει αυτο το στυλ?ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΙΝΕΙ!το μονο θετικο που εχει αυτο το στυλ ειναι οτι δεν χρειαζεται να ξοδευεις λεφτα για ντυσιμο!και κανεις οικονομια και στα ξυραφια :2funny:!Εδω στη Ρωσσια δυσκολο να κυκλοφωρισεις ετσι!θα σε μαζεψει η αστυνομια θα σε περασουνε για Ταλιμπαν :2funny:

Επισκέπτης
nick_carter_5_21_08.jpg

Εννοούσα έτσι:

nick+carter.jpg

Έτσι έκανα και γω το μαλλί μου σήμερα και ήμουν γαμάτος :rockon:

Τα 90ς είχαν γαμάτη μόδα :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δε καταλαβαινω τι κοφτει τον καθενα για το αν ξυριζεται ο αλλος ή οχι? Εκτος κι αν θελετε να σας γαμησουν και δεν γκαβλωνετε, οποτε αλλαζει το θεμα. Δηλαδης, εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εννοούσα έτσι:

nick+carter.jpg

Έτσι έκανα και γω το μαλλί μου σήμερα και ήμουν γαμάτος :rockon:

Τα 90ς είχαν γαμάτη μόδα :)
Μαυτη τη φατσα και αυτο το μαλλι αν εκρυβες το εργαλειο αναμεσα στα ποδια σου σε μπερδευα με λεσβια και σε πηδαγα  :s&m_1:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
george+michael.jpg

αλλο ενα αξυριστο "τρελο αγορι"  :2funny:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το θρεντ αναφέρεται στο θέμα καθαρά αισθητικά.
Μη θίγεστε οι αναρχο-άπλυτοι....
Πράγματι η βρώμα έχει γίνει μόδα τελευταία.... >:(

Επισκέπτης
Ρε κιθαρονι εγω μεχρι πριν 6 μηνες ξυριζομουν γιαλι...ασε που δεν βγαζω και πολλα,ομως 3 γκομενες που νταραβεριστικα του 6 αυτους μηνες δεν ηθελαν να ξυριζομαιγιατι λεει ειμαι πιο σεξυ με γενια....εεεε τι να κανω?ξυριζομαι καθε 20 μερες...

Ε όχι ρε φίλε......και άμα δηλαδή η γκόμενα σε θέλει να φορέσεις πορτοκαλί παντελόνι με πράσινο πουκάμισο και κόκκινα παπούτσια θα το έκανες; :think:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι λετε ρε μαγκες γαμαει η αξυρισια!  :rockon:

Επισκέπτης
Το θρεντ αναφέρεται στο θέμα καθαρά αισθητικά.
Μη θίγεστε οι αναρχο-άπλυτοι....
Πράγματι η βρώμα έχει γίνει μόδα τελευταία.... >:(

Αμ έτσι όπως το πάμε.,.,.μου φαίνεται ότι ο συνηθισμένος άνδρας του 2020 θα είναι κάπως έτσι :headbang:

depp-sparrow.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom