ναι αλλα δεν θα γρατσουναει στο γατακι οταν το γλειφει.....θα ναι βελουδο....
σιγα μην ξυριστω γιατι το θελει μια καριολα... η και πολλες καριολες. ΟΥΣΤ ρουφιανες!!!
ναι αλλα δεν θα γρατσουναει στο γατακι οταν το γλειφει.....θα ναι βελουδο....
καλη φαση...κοιτα να δεις , αμα δε το ξυριζει η γκομενα αφηνει ενα πεπλο προστασιας η τριχα , οποτε δεν τσιμπας ;)
Ναι ρε προσεχτε μην σας πιασει καμια κραμπα στην γλωσα....απο το πολυ γλειψιμο...κοιτα να δεις , αμα δε το ξυριζει η γκομενα αφηνει ενα πεπλο προστασιας η τριχα , οποτε δεν τσιμπας ;)
Kατι τετοιο?δηλαδή ΕΛΕΟΣ με αυτό το στυλ..... καλύτερα να αφήσει μουστάκι,παρά αυτή την αηδία....
μπα .. το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αφυδατωσηΝαι ρε προσεχτε μην σας πιασει καμια κραμπα στην γλωσα....απο το πολυ γλειψιμο...
εμενα δεν με πιανει....απλα πιανομαι στον δεξιο δικεφαλο του ποδιου απο την σταση που παιρνω...Ναι ρε προσεχτε μην σας πιασει καμια κραμπα στην γλωσα....απο το πολυ γλειψιμο...
σου χει τυχει ετσι;
Να εχεις ενα ποτηρι με νερο ρε διπλα στο κομοδινο να την βουτας που και που...μπα .. το μεγαλυτερο προβλημα ειναι η αφυδατωση
εσυ εχεις εξυπνο χιουμορ...το πιασες.... ;)Kατι τετοιο?
Να εχεις ενα ποτηρι με νερο ρε διπλα στο κομοδινο να την βουτας που και που...
γαμα ταΝαι ρε προσεχτε μην σας πιασει καμια κραμπα στην γλωσα....απο το πολυ γλειψιμο...
Ρε φαουστιε για κλωνο του μπουρδελλομορτη μου φερνεις...
Να εχεις ενα ποτηρι με νερο ρε διπλα στο κομοδινο να την βουτας που και που...
Καλο ρε....
Όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες ομορφαίνουν......με τους άνδρες όμως τι σκατά γίνετε;;;
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας αυτό το πανηλίθιο στυλ,με το κοντό μαλλί και την αξυρισιά λες και είσαι γύφτος που πουλάει σώβρακα στη λαϊκή
Έλεος δηλαδή....βλέπεις νέα παιδιά 20-22 ετών να βγαίνουν έτσι.....και φαίνονται σαν να έιναι 30 και βάλε...δηλαδή ήμαρτον....αν αυτό είναι μόδα εμένα να με χέσεις
Πριν 10 χρόνια ήταν πιο γαμάτη η μόδα με το όρθιο μαλλί-πρόκες,με ανταύγιες....και φυσικά ούτε ίχνος τρίχας στο πρόσωπο!!!!
Όπως επίσης γαμάτο ήταν και το μαλλί αλά Nick Carter των Backstreet Boys ;)
Και φυσικά εννοείται χωρίς τρίχα......δηλαδή ΕΛΕΟΣ με αυτό το στυλ..... καλύτερα να αφήσει μουστάκι,παρά αυτή την αηδία....
Ρε φαουστιε για κλωνο του μπουρδελλομορτη μου φερνεις...
Οτι πεις....ουτε καν