antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αμ έτσι όπως το πάμε.,.,.μου φαίνεται ότι ο συνηθισμένος άνδρας του 2020 θα είναι κάπως έτσι
Χαχαχα σωστός!!!
Και πάντα με μαύρα ρούχα μην πολυφαίνεται η βρωμιά
Αμ έτσι όπως το πάμε.,.,.μου φαίνεται ότι ο συνηθισμένος άνδρας του 2020 θα είναι κάπως έτσι
μα μποι...
εγω ξυριζομαι γιατι αλλιως γρατσουναει στο γλειφομουνι και μου κανουν παραπονα οτι δεν μπορουν να χυσουν.....
εσυ αν δεν εισαι ο πρωην μου πρεπει να γνωρισεις.
Και για την απλυσιά ισχύει που λες...επίσης άμα θέλουν να έχουν τρίχες στο πρόσωπο,καλό θα είναι να τις περιποιούνται....και να μην έχουν τρίχα σε όλο το πρόσωπο σαν γύφτοι....
π.χ. θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα τετράγωνο μούσι που δείχνει πιο ωραίο πιο σοβαρό....ή μούσι αλά σφακιανάκης...ή και φαβορίτες επίσης αρκεί να μην είναι σαν του Κόκοτα sr. ;)
Γυρίσαμε στην εποχή των χίπυς μου φαίνεται.....
εσυ δεν εχεις σχεση εδω και μια δεκαετια ρε μας δουλευειςεσυ αν δεν εισαι ο πρωην μου πρεπει να γνωρισεις.
και μολις μου θυμησες γτ τον παρατησα...
Εννοούσα έτσι:
Έτσι έκανα και γω το μαλλί μου σήμερα και ήμουν γαμάτος
Τα 90ς είχαν γαμάτη μόδα
εσυ αν δεν εισαι ο πρωην μου πρεπει να γνωρισεις.
και μολις μου θυμησες γτ τον παρατησα...
οχι !8 χρονια.αλλα ειχα γκομενο κ πριν.δεν ειμαι 20.εσυ δεν εχεις σχεση εδω και μια δεκαετια ρε μας δουλευεις
25 δεν εισαιοχι !8 χρονια.αλλα ειχα γκομενο κ πριν.δεν ειμαι 20.
κανε κ καπελακι!!!
κατι τετοιους δειχνω με το δαχτυλο στο δρομο....
εγω ξυριζομαι γιατι αλλιως γρατσουναει στο γλειφομουνι και μου κανουν παραπονα οτι δεν μπορουν να χυσουν.....
πριν τα 17 με ειχαν εσωκλειστη?25 δεν εισαι
ρε ασε το δουλεμα αξυριστολαγνα
δηλαδη γουσταρες μεγαλυτερους οταν ησουν πιτσιρικαπριν τα 17 με ειχαν εσωκλειστη?
δηλαδη γουσταρες μεγαλυτερους οταν ησουν πιτσιρικα
κανε κ καπελακι!!!
κατι τετοιους δειχνω με το δαχτυλο στο δρομο....
ναι γενικα το πετυχαινω....γτ χυνουν γενικα???
δεν αντιλεγω...οντως κατι μικρο θα εχεις.μυαλο.Τα έχω κάνει και καπελάκι που σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από την αξυρισιά.....
Και ας με δείχνεις και με το δάκτυλο.....τουλάχιστον μικροφέρνω ;)