Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γιαυτο δεν σταυρωνεις γκομενα ρε,κυκλοφορεις σαν γκει ντιτζιμον. :2funny: :2funny: :2funny: μη μου πεις οτι βαζεις μυρτω κολονια τυπε.

Αντόνιο Μπαντέρας βάζω και scorpio....

Και είπαμε......ας μη σταυρώσω ποτέ γκόμενα αν είναι να γίνω αξούριστος και ψευτόμαγκας :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ρε κιθαρα ... εσυ γουσταρεις πατουσα , ωραια ? υπεροχα ...
εγω οταν ειμαι με καποιον προσπαθω να μην βλεπω καν αυτο το σημειο γτ αναγουλιαζω ... ωραια ?? τελεια ...
ολα ειναι θεμα γουστου και "κλικ"
τι να κανουμε οσοι ειναι λιγο χιμπατζηδες μας αναβουν ... εχουν κατι προστυχο ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Επισκέπτης
χοντροκομμενος τι ειναι???!!!
ο χωριστρας κ ο καπελακιας δεν ξερω αν ειναι αντρες αλλα ξερω σιγουρα οτι ειναι γ γελια.

Ναι για γέλια.....και μετά λένε ότι τα 80ς είναι η πιο κιτς δεκαετία....που σίγουρα τότε οι άνδρες ήταν πολύ πιο ωραίοι απ'ότι σήμερα ;)

Χοντροκομμένος εννοώ βλάχος ρε παιδί μου....

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ρε κιθαρα ... εσυ γουσταρεις πατουσα , ωραια ? υπεροχα ...
εγω οταν ειμαι με καποιον προσπαθω να μην βλεπω καν αυτο το σημειο γτ αναγουλιαζω ... ωραια ?? τελεια ...
ολα ειναι θεμα γουστου και "κλικ"
τι να κανουμε οσοι ειναι λιγο χιμπατζηδες μας αναβουν ... εχουν κατι προστυχο ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Vilma γουστάρεις ξυρισμένο μαλλί και μουσάκι?
:rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ναι για γέλια.....και μετά λένε ότι τα 80ς είναι η πιο κιτς δεκαετία....που σίγουρα τότε οι άνδρες ήταν πολύ πιο ωραίοι απ'ότι σήμερα ;)

ναι...ο χιου τζακμαν πχ καραβλαχος.
συμφωνω.

τα 80ς μονο γ την τιβι κ την μουσικη αξιζαν,το ιδιο κ τα 90ς!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ τελικα εξελισσεσαι σε πουστικη ορχηστρα ολοκληρη

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αξυριστος κ διασημος...στα αρχιδια του κ τα ξυραφια...ολα σχετικα ειναι... ;)

Συνημμένα

• zack_wylde_and_dot.jpg
    zack_wylde_and_dot.jpg
    228,4 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Hugh-Jackman.jpg
colin-farrell.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.sevenart.gr/dynamicpics/ALL/thumbs/5879_%20%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.myworld.gr/assets/media/Top/prosopa/66802.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.im2.yupi.gr/y2/400_fragkakis1_large.jpg[/img[/URL]]
αρρωσταινωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεε  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]

Παναγία μου.....σαν γύφτοι της λαϊκής στο πιο κυριλλέ είναι :S

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Vilma γουστάρεις ξυρισμένο μαλλί και μουσάκι?
:rockon:

γουσταρω αξυριστους αντρες με εντονο βλεμμα ωραιο χαμογελο και πλαταρες ... εννοειτε μελαχρινους και οχι τπτ αλλο
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom