House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Περισσότερα εδώ
το κερί καίει τον εγκέφαλο.Δίκιο έχει ο πολυκατοικίας ρε μπόλντεμορτ......φαντάσου πόσο καλή σχέση έχεις με τον εαυτό σου,για να λες το ζελ "ζελέ".....παρεπιμπτόντως θα σου δώσω και μια συμβουλή,βάζε κερί αντί για ζελ,γιατί το ζελ τα "καίει" τα μαλλία... ;)
το κερί καίει τον εγκέφαλο.
εσυ καλιτεχνη μου ποιος εισαι και εχεις τετοιες ανησυχιες ? ο τρυφωνας σαμαρας ?
27 ειναι η μουρη σου ρε αορατε!εσυ τι εισαι ρε αγαμητο μπαζο που φορας στα 27 σου σιδερακια?
27 ειναι η μουρη σου ρε αορατε!
ελλας,ελλαςΌχι.....ο Αντώνης Σαμαράς......
Εγώ φταίω ρε μαλάκες,που σας συμβουλεύω και πως να φτιάξετε την εμφάνιση σας....αφήστε λοιπόν παπαδίστικα μούσια,και αφήστε τα μαλλιά σας μες τη λίγδα.....
μπιουτι κολ,σελιδα 27 ;)προσεχε ;)μαζεψου ;)για το καλο σου το λεω ;)27 ειναι η μουρη σου ρε αορατε!
ρε αορατε..στο ιντερνετ εισαι...αν ψαξεις κ στο κοσμο κ εδω εχω πει 15 διαφορετικες ηλικιες.τοσο αφελης?μπιουτι κολ,σελιδα 27 ;)προσεχε ;)μαζεψου ;)για το καλο σου το λεω ;)
22 κριος με αφροδιτη στο βοδι.25; Λέων στο ζώδιο;
ελλας,ελλας
αντωνης σαμαρας
και ετσι τυπε?
ρε αορατε..στο ιντερνετ εισαι...αν ψαξεις κ στο κοσμο κ εδω εχω πει 15 διαφορετικες ηλικιες.τοσο αφελης?
22 κριος με αφροδιτη στο βοδι.
ρε αορατε..στο ιντερνετ εισαι...αν ψαξεις κ στο κοσμο κ εδω εχω πει 15 διαφορετικες ηλικιες.τοσο αφελης?
22 κριος με αφροδιτη στο βοδι.
ειμαι κ μαλιστα χαζοχαρουμενο!!!!
Όσο και να είσαι.....φαίνεσαι παιδάκι.....
σε κοβω απο τις επαφες μου.σε κόβω περί τα 32-33
ειμαι κ μαλιστα χαζοχαρουμενο!!!!
σε κοβω απο τις επαφες μου.
δεν ειμαι ομως...Καλά δε σει είπε και 73.....33 σε είπε....νεότατη
Θα σε πρακαλεσω οταν παραθετεις το νικ μου να μιλας κοσμια...δεν σε εχω θιξει ειρωνευτει η κατι αλλο...αυτα..σινερμαν και δημητρηςς αν κατάλαβα σωστά απο τα ποστς σας, με τον μόρτη δεν αξίζει να ασχολούμαστε και με τον κιθάρα θα πρέπει να δείχνουμε κατανόηση στην διαφοτετικότητα της σκέψης του, τις μαλακιες που λεει δηλαδή..
αν ειναι ετσι εχω να προτείνω να φτυσετε τα μπούτια σας και να πάτε να φυστικωθείτε
ακόμη και σαν αμπελοφιλόσοφοι ειστε του κόλου!
Εγώ φταίω ρε μαλάκες,που σας συμβουλεύω και πως να φτιάξετε την εμφάνιση σας....αφήστε λοιπόν παπαδίστικα μούσια,και αφήστε τα μαλλιά σας μες τη λίγδα.....
μια φορα ειχα πιασει απο το μαλλι
εναν φιλο και ο μαλακας ειχε βαλει τονους και κολλησαν τα χερια μου αλλα μετα
τα σκουπισα πανω στην μπλουζα του ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ