House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τον ζελέ ή τον περσινό Μάιο να σχολιάσω?Ενα ζελε πηρα τον περσινο Μαιο
Τον ζελέ ή τον περσινό Μάιο να σχολιάσω?Ενα ζελε πηρα τον περσινο Μαιο
Τον ζελέ ή τον περσινό Μάιο να σχολιάσω?
Εχεις δικιο ...................αν δεν εχεις γκομενα και δεν πηδας καμια καβατζα
καλο ειναι να πηγαινεις γιατι γινεσαι κομπλεξικος και ευεξαπτος.
Και δεν καταλαβα δηλαδη? η πιπα που μου κανει ψευδαισθηση ειναι?
πως ειναι ψευδαισθηση αφου μου την κανει
Εχεις δικιο ...................
Ρώτα τον Κιθάρα.εκανα καποιο λαθος
Ρώτα τον Κιθάρα.
στο λεζέ έκανες
http://[URL unfurl="true"]www.fifo.gr/wp-content/uploads/2011/02/festival-ellinikou-cult-kinimatografou-lezes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχα οκ τωρα καταλαβα....
τυπε τον κιθαρα μην τον κλαις... την καμπουρα μας να λυπασαι
για να ασχολειται με αυτα ο κιθαρας γυρευε τι ευκολιες θα του εχουν δωσει
;)
Ζελέ είναι το γλύκισμα που τρώμε για τα μαλλιά ειναι το τζελ.Λέμε πέρσι τον Μάη ή τον περασμένο Μάιο όχι τον περσινό.οκ?αφου εσυ μου το επισημανες
Ζελέ είναι το γλύκισμα που τρώμε για τα μαλλιά ειναι το τζελ.Λέμε πέρσι τον Μάη ή τον περασμένο Μάιο όχι τον περσινό.οκ?
Αυτός που λέει για τη μάνα του δεν υπάρχουν λόγια..Σκέφτομαι ρε γαμώτο πόσο πάτο έχουμε πιάσει σαν Έλληνες.Πόσο μαλάκες έχουμε γίνει και πόσο ξεφτίλες.Δυστυχώς μέσα στην δεκαετία μπορεί οι Τουρκοι να κάνουν έφοδο και θα μας λιανίσουν.Θα μας τσακίσυον γιατί δεν είμαστε ρε άντρες.Άλλος έχει φαντασιώσεις με τη μάνα του..Άλλος με την αδερφή του και την πρώτη ξαδέρφη του..Άλλος γουστάρει τραβέλια ή να τον γαμάνε με τον πλαστικό πούτσο οι πόρνες..
Λίγοι αντρες την προκοπής δεν υπάρχουν;Να ξέρουν να σηκώνουν κεφάλι;Να χουν τιμή και αξία και να λεει ο κόσμος για τη ντομπροσύνη τους και τη μαγκιά τυος;;Όταν λέω μαγκιά δε λέω για κάτι μαλάκες του στυλ να ρίχνει μπουνιές,αλλά να κπιτάει τη δουλειά του και να μη δίνει δικαίωμα για σχόλια.
O Σαν Χτες είναι λέμε.ρε Χαουζ μου εβγαλε τον Βαν περσι στο γκουκλ που εψαξα μηπως κανεις λαθος
O Σαν Χτες είναι λέμε.
Σαν Χτες(βράδυ).Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ(Φαν Πέρσι παίζει σ αυτή) 3-1.Οκ now?πατα μια στον browser
στην αναζητηση που θα βγαλει βαλε Van persie
1η σειρα 5η φωτογραφια απο τα αριστερα προς τα δεξια. ;)
Σαν Χτες(βράδυ).Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ(Φαν Πέρσι παίζει σ αυτή) 3-1.Οκ now?