Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Hugh_Jackman_300.jpg

ποιος ειναι πιο αντρας; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
AYTOΣ.....

Συνημμένα

• imagesCAMUIX8H.jpg
    imagesCAMUIX8H.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν εχω διαβαει αν εχει γραφτει κατι σχετικο πιο πριν αλλα εχω παρατηρησει οτι ολοενα και περισσοτεροι ελληνες θεωρουν οτι ειναι της μοδας να κυκλοφορουν αξυριστοι ?

Οσες φορες ταξιδευω ευρωπη και βλεπω τους αντρες ξυρισμενους και καθαρους , παντα μου ερχονται συνειρμοι με τις διακοπες μου σε διαφορες αραβικες χωρες οπου εκει
οι ανθρωποι κυκλοφορουν αξυριστοι για θρησκευτικους κυριως λογους. ποσο περισσοτερα κοινα εχουμε με αραβες-αφρικανους σε σχεση με λευκους ευρωπαιους, μεχρι και στο πολυ απλο θεμα του ξυρισματος.

Ξυρισμα και καθαριοτητα σημαινει πολιτισμος... κατα τη δικη μου αποψη. τωρα υπαρχουν και καποιοι με μουσια περιποιημενα ωστοσο συνηθως ειναι γκριζομαλληδες στην καλυτερη.

τι λετε ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν εχω διαβαει αν εχει γραφτει κατι σχετικο πιο πριν αλλα εχω παρατηρησει οτι ολοενα και περισσοτεροι ελληνες θεωρουν οτι ειναι της μοδας να κυκλοφορουν αξυριστοι ?

Οσες φορες ταξιδευω ευρωπη και βλεπω τους αντρες ξυρισμενους και καθαρους , παντα μου ερχονται συνειρμοι με τις διακοπες μου σε διαφορες αραβικες χωρες οπου εκει
οι ανθρωποι κυκλοφορουν αξυριστοι για θρησκευτικους κυριως λογους. ποσο περισσοτερα κοινα εχουμε με αραβες-αφρικανους σε σχεση με λευκους ευρωπαιους, μεχρι και στο πολυ απλο θεμα του ξυρισματος.

Ξυρισμα και καθαριοτητα σημαινει πολιτισμος... κατα τη δικη μου αποψη. τωρα υπαρχουν και καποιοι με μουσια περιποιημενα ωστοσο συνηθως ειναι γκριζομαλληδες στην καλυτερη.

τι λετε ?

Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα φίλε, τη γνώμη μου την έχω εκφράσει άλλωστε παραπάνω..

Επισκέπτης

τι λετε ?

Γιατί νομίζουν ότι είναι πιο μπρούταλ,τρομάρα τους..... :jerking:

Επισκέπτης
brad_pitt_celebrities_beard.jpg

ashton_kutcher_celebrities_beard.jpg

justin_timberlake_celebrities_beard.jpg

bruce_willis_celebrities_beard.jpg

edward_norton_celebrities_beard.jpg

george_clooney_celebrities_beard_1.jpg

heath-ledger_celebrities_beard.jpg

hugh_jackman_celebrities_beard.jpg

jake_gyllenhaal_celebrities_beard.jpg

jared_leton_celebrities_beard.jpg

kevin_costner_celebrities_beard.jpg

pierce_brosnan_celebrities_beard.jpg

Αν ένας από αυτούς είναι καλύτερος,ως αξύριστος....να μου τρυπήσετε τη μύτη :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε φαινεται ουτε μια φωτο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τέσπα...οι φώτο δείχνουν δημοφιλής ηθοποιούς,τραγουδιστές στη μία φώτο αξύριστοι,στην άλλη ξυρισμένοι..... :grin:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
δε βλεπωωωωωωωωωωωω αν κ ειμαι σιγουρη οτι αξυριστοι ειναι καλυτεροι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κιθαρονι γιατι τετοιο αχτι με τα αξυριστα ποθητα μωρα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγνωμη,αλλα εγω νομιζα οτι ολοι οι γκευ ειναι οι αξυριστοι...πχ τζορτζ μαικλ....λαζοπουλος...κτλ

βρηκες 2 εξαιρεσεις τωρα και συ... :P ολα αυτα τα Boy bands που κατα καιρους μας εχουν ζαλισει τα @@ τι ειναι? ολο αυτο το μετροσεξουαλ λαιφσταιλ που θελει αυτο που ειπα πριν clear cut baby face τι ειναι? τωρα τελευταιως εχει ξεκινησει η επιστροφη στα παραδοσιακα αρσενικα :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1ον.... O λασοπουλος ειναι μπαι    :birdman: :birdman:

2ον.... η μοδα της αξυρισιας εχει γινει συγκεκριμενα στην ελλαδα επιδημια....

αμα πας σε κανα νησι το καλοκαιρι κανενας τουριστας απο καθε εθνηκοττα δεν ειναι αξυριστος....

.....

δεν ξερω το αξυριστο 2-4 ημερων το βρισκω ομορφο, αλλα η αξυρισια 1-2 μηνες δεν υπάρχει ειδικα στους νεους....

...........

υ.γ δλδ νιτσα εγω που ειμαι αξυριστος ειμαι γκει?  :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom