Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
AYTOΣ.....
ποιος ειναι πιο αντρας;
AYTOΣ.....
ποιος ειναι πιο αντρας;
Δεν εχω διαβαει αν εχει γραφτει κατι σχετικο πιο πριν αλλα εχω παρατηρησει οτι ολοενα και περισσοτεροι ελληνες θεωρουν οτι ειναι της μοδας να κυκλοφορουν αξυριστοι ?
Οσες φορες ταξιδευω ευρωπη και βλεπω τους αντρες ξυρισμενους και καθαρους , παντα μου ερχονται συνειρμοι με τις διακοπες μου σε διαφορες αραβικες χωρες οπου εκει
οι ανθρωποι κυκλοφορουν αξυριστοι για θρησκευτικους κυριως λογους. ποσο περισσοτερα κοινα εχουμε με αραβες-αφρικανους σε σχεση με λευκους ευρωπαιους, μεχρι και στο πολυ απλο θεμα του ξυρισματος.
Ξυρισμα και καθαριοτητα σημαινει πολιτισμος... κατα τη δικη μου αποψη. τωρα υπαρχουν και καποιοι με μουσια περιποιημενα ωστοσο συνηθως ειναι γκριζομαλληδες στην καλυτερη.
τι λετε ?
Δεν εχω διαβαει αν εχει γραφτει κατι σχετικο πιο πριν αλλα εχω παρατηρησει οτι ολοενα και περισσοτεροι ελληνες θεωρουν οτι ειναι της μοδας να κυκλοφορουν αξυριστοι ?
Οσες φορες ταξιδευω ευρωπη και βλεπω τους αντρες ξυρισμενους και καθαρους , παντα μου ερχονται συνειρμοι με τις διακοπες μου σε διαφορες αραβικες χωρες οπου εκει
οι ανθρωποι κυκλοφορουν αξυριστοι για θρησκευτικους κυριως λογους. ποσο περισσοτερα κοινα εχουμε με αραβες-αφρικανους σε σχεση με λευκους ευρωπαιους, μεχρι και στο πολυ απλο θεμα του ξυρισματος.
Ξυρισμα και καθαριοτητα σημαινει πολιτισμος... κατα τη δικη μου αποψη. τωρα υπαρχουν και καποιοι με μουσια περιποιημενα ωστοσο συνηθως ειναι γκριζομαλληδες στην καλυτερη.
τι λετε ?
Σε μένα φαίνονται
Τέσπα...οι φώτο δείχνουν δημοφιλής ηθοποιούς,τραγουδιστές στη μία φώτο αξύριστοι,στην άλλη ξυρισμένοι.....
δε βλεπωωωωωωωωωωωω αν κ ειμαι σιγουρη οτι αξυριστοι ειναι καλυτεροι.
Κιθαρονι γιατι τετοιο αχτι με τα αξυριστα ποθητα μωρα?
μπας και ειναι ι-σπανος και τους εχει αχτι?Κιθαρονι γιατι τετοιο αχτι με τα αξυριστα ποθητα μωρα?
ελα μωρη μουναρα , γουσταρεις και εσυ αξυρισιες ?
εννοειται θα πρεπε να μου αρεσει το γκει clear cut baby face? μπλιαχ...
Συγνωμη,αλλα εγω νομιζα οτι ολοι οι γκευ ειναι οι αξυριστοι...πχ τζορτζ μαικλ....λαζοπουλος...κτλεννοειται θα πρεπε να μου αρεσει το γκει clear cut baby face? μπλιαχ...
Συγνωμη,αλλα εγω νομιζα οτι ολοι οι γκευ ειναι οι αξυριστοι...πχ τζορτζ μαικλ....λαζοπουλος...κτλ
Συγνωμη,αλλα εγω νομιζα οτι ολοι οι γκευ ειναι οι αξυριστοι...πχ τζορτζ μαικλ....λαζοπουλος...κτλ