loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οοοοοχι!!!!
αν δεν σκαμπαζει...
στη πυρα,στη πυρα με τις ξενερωτεςςςςςςςςς........
ναι ρε απλα δουλεια χρειαζοντε στο σπορ.
Να τριφτουν με το αθλημα...να το πιασουν και να το αγαπησουν
Εχω μεγαλες βλεψεις για τα κοριτσια μας
GATOULA28
Το θεωρειτε φυσιολογικο για εναν αντρα να θελει να κανει σεξ μονο μια φορα /μηνα??Του ζηταω πιο συχνα και συνηθως μου λεει οτι ειναι κουρασμενος...
δε σε εστειλα γ να δεις το θεμα μαρη!!!GATOULA28
Το θεωρειτε φυσιολογικο για εναν αντρα να θελει να κανει σεξ μονο μια φορα /μηνα??Του ζηταω πιο συχνα και συνηθως μου λεει οτι ειναι κουρασμενος...
ε καλα ποσο κουρασμενος κ αυτος... ζει ενα δραμα η καημενη
εγω λεω της τα φοραει κ οπως παει θα του τα φορεσει κ αυτη χαχαχα
ε καλα ποσο κουρασμενος κ αυτος... ζει ενα δραμα η καημενη
αν δεν μουδιασουν τα χειλακια δεν εχει γλυκα το θεμα.....
GATOULA28
ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ, 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ 1ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ Ή ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ .ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
liathemi
poios kserei ti mpazola eisai... kamia tsonta vlepei toulaxiston na tou anevei????
ποιος σου ειπε πως δεν σκαμπαζω τπτ βρε???να σου πω
βλεπω βελτιωνεσε σε γνωσεις
ρε συ εβαλες το ποστ και ταυτοχρονα ξεκινησες μικροφωνο?
μετα απο την θητεια μου σε τ.ε.ε πιστεψε με αθολου παραξενο δε μου κανει...δεν νομιζω να ναι γκομενα κ να μιλαει ετσι
αγορακι που σας δουλευει ειναι χαχα
Embrance
Ρε παιδια εχω καραφλιασει με αυτα που βλεπω.Μια αβυζη τελιως φοραει τετοιο νεκοντε που...φαινοντε τα κοκαλο-παιδια της!Η αλλη τελιως επιπεδη...αποο πισω,και φοραει εφαρμοστο παντελονακι γι ανα δειξει τι ωραραιο κωλο εχει!Θα μαθουν οι αγαπητες μας κυριες τι να φορανε αναλογα με τον σωματοτυπο τους?Αντε,γιατι ξενερωνω,και μου αρρεσει να κολαζομαι!ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ=KICK ASS!
μα ειδες?εμεις δεν ημαστε φορουμ!κοινοφελες ιδρυμα ειμαστε!συγχαρητηρια στο κοσμοφορουμ ...
εχω εμπλουτισει τον λεκτικο μου κωδικα !
μην ανησυχείς, θα πεταχτεί σαν την πούτσα του λαγού σύντομα...δεν κρατιέται αυτή με τίποτα
μα ειδες?εμεις δεν ημαστε φορουμ!κοινοφελες ιδρυμα ειμαστε!
1.συνεχιζει..respect στο κοσμοφορουμ . αααααα , τα σωστα να λεγονται ...
αλλα δεν συνεχιστηκε το θεματακι ... μαλλον το κλειδωσανε ...
εδω ειναι το λινκ :
διαβαστε το ειναι θεικο !