lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
του πουλαω την δικια μου που φοραω στην γυναικα μου,μια 300αραΔεν θα βρει μασκεs...............Εχουν εξαντληθει
του πουλαω την δικια μου που φοραω στην γυναικα μου,μια 300αραΔεν θα βρει μασκεs...............Εχουν εξαντληθει
Αυτη θελει φορτηγο για να την μαζεψειΈχουν περισσέψει κάτι τελευταία κομμάτια του Πάγκαλου...
Αρα πετυχε το σχεδιο του ΠΑΣΟΚ...Ξεπουλημα Δ.περιουσιαsτου πουλαω την δικια μου που φοραω στην γυναικα μου,μια 300αρα
Καλημέρα σε όλους σας! Με λένε Πέτρο και είμαι κοντά στα 40. με το αγοραίο έρωτα δεν έχω καμία σχέση και ο λόγος αυτού είναι ότι την πρώτη μου και τελευταία φορά που το επιχείρησα ...τζίφος! Ήμουν και παρθένος τότε και γενικά η πρώτη μου εμπειρία ήταν χάλια και δεν έχω ξαναπάει. Με την γυναίκα μου τελευταία δεν κάνω και το καλύτερο σεξ που θα μπορούσα να κάνω βαρετό, πολύ βαρετό θα έλεγα ενώ προσπαθούμε και οι δύο για κάτι καλύτερο. Λοιπόν μου έχει "καρφωθεί τελευταία να δοκιμάσω τη τύχη μου στα μπουρδέλα αλλά νιώθω τόσο κότα που νομίζω ότι θα γίνω "τσιμπούκι". Θέλω να μου δώσετε κάποιες ιδέες - συμβουλές, αν είχε και άλλος από εδώ το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν πρέπει να προσέξω κάτι στη αρχή (είτε σε θέματα ασφαλείας είτε οτιδήποτε) και αν νομίζεται ότι θα φτιάξει την ερωτική μου σχέση με την γυναίκα μου. Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση Πέτρος Α.
Αυτη θελει φορτηγο για να την μαζεψει
Πετρε Α. ... αμα δεν εισαι κανενα κωλοπαιδο που κανει πλακα πηγαινε στα ωραια τα μπορδελα να παιξεις αλλα προσοχη γιατι οι γυναικες καταλαβαινουν αμα κατι παει στραβα...αμα εισαι ενοχος λογω απειριας θα αρχισει να σε ρωταει διαφορα και θα το φας το κεφαλι σου...Καλημέρα σε όλους σας! Με λένε Πέτρο και είμαι κοντά στα 40. με το αγοραίο έρωτα δεν έχω καμία σχέση και ο λόγος αυτού είναι ότι την πρώτη μου και τελευταία φορά που το επιχείρησα ...τζίφος! Ήμουν και παρθένος τότε και γενικά η πρώτη μου εμπειρία ήταν χάλια και δεν έχω ξαναπάει. Με την γυναίκα μου τελευταία δεν κάνω και το καλύτερο σεξ που θα μπορούσα να κάνω βαρετό, πολύ βαρετό θα έλεγα ενώ προσπαθούμε και οι δύο για κάτι καλύτερο. Λοιπόν μου έχει "καρφωθεί τελευταία να δοκιμάσω τη τύχη μου στα μπουρδέλα αλλά νιώθω τόσο κότα που νομίζω ότι θα γίνω "τσιμπούκι". Θέλω να μου δώσετε κάποιες ιδέες - συμβουλές, αν είχε και άλλος από εδώ το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν πρέπει να προσέξω κάτι στη αρχή (είτε σε θέματα ασφαλείας είτε οτιδήποτε) και αν νομίζεται ότι θα φτιάξει την ερωτική μου σχέση με την γυναίκα μου. Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση Πέτρος Α.
με τροπο να παρετε αλλη μια κοπελα αναμεσα σας στπ κρεβατι
συμφωνω με τον jackie treehorn..θα γλυκαθεις και απ οτι καταλαβα εχεις και φραγκα και θα διαλισεις το σπιτι σου..σε βλεπω απο βδομαδα να ξεπερνας ολους τους παλιους εδω μεσα και να μας δινεις ημερησια ενημερωση μεχρι και για μαυρες στην μαρνης..θα σε ξερουν οι τσατσαδες με το μικρο ονομα και θα παιζεις σφαλιαρες με τους τσιλιαδορους της φυλης στο βενζιναδικο.μακρια απο πουτανες
φιλε..μην αρχισεις τις βολτες..παρε τηλεφωνο σπιτι καμια αμα θες,κανε την δουλεια σου και ξεκινα τα παιχνιδια και τις αλλαγες με την γυναικα σου.εν αναγκη παρε και κανα σιαλς-βιαγκρα..ντυστην νοσοκομα και δωσε να χεις..ο ερωτας παει και ερχεται.ετσι ειναι..καλη επιτυχια..
Υ.Γ κανονισε σε καμια βδομα να σαι δω siloam:ο παλιος ειναι αλλιως
Καλημέρα σε όλους σας! Με λένε Πέτρο και είμαι κοντά στα 40. με το αγοραίο έρωτα δεν έχω καμία σχέση και ο λόγος αυτού είναι ότι την πρώτη μου και τελευταία φορά που το επιχείρησα ...τζίφος! Ήμουν και παρθένος τότε και γενικά η πρώτη μου εμπειρία ήταν χάλια και δεν έχω ξαναπάει. Με την γυναίκα μου τελευταία δεν κάνω και το καλύτερο σεξ που θα μπορούσα να κάνω βαρετό, πολύ βαρετό θα έλεγα ενώ προσπαθούμε και οι δύο για κάτι καλύτερο. Λοιπόν μου έχει "καρφωθεί τελευταία να δοκιμάσω τη τύχη μου στα μπουρδέλα αλλά νιώθω τόσο κότα που νομίζω ότι θα γίνω "τσιμπούκι". Θέλω να μου δώσετε κάποιες ιδέες - συμβουλές, αν είχε και άλλος από εδώ το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν πρέπει να προσέξω κάτι στη αρχή (είτε σε θέματα ασφαλείας είτε οτιδήποτε) και αν νομίζεται ότι θα φτιάξει την ερωτική μου σχέση με την γυναίκα μου. Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση Πέτρος Α.
Πέτρο, επειδή βαριέμαι να γράφω, θα στα πώ τηλεγραφικά
μπου - άκυρο
στούντιο - ακυρο
κόλ γκέρλ - άκυρο
σίτυ τουρ - άκυρο
τι μένει ?
...πήγαινε !
Κοίτα μη παρεξηγείς ! Ο SPEED, ψάχνει τεκνά (60-70 εκεί) !
Ε, ναι σωστά !
Γιατί λένε "ο γέρος ή απο χέσιμο ή απο πέσιμο" , ....απο γαμήσι δε λένε !
40 - 60 Βαρια βαρια 70! Οχι παραπανω!
Α Γεια σου! Αυτό ακριβώς! Με βλέπω με διασειση στο νοσοκομείο!Το να πεις την γυναικα σου με τροπο να παρετε αλλη μια κοπελα αναμεσα σας στπ κρεβατι παιζει ??? Αν οχι καποια καλη και ωραια φιλη σας, μια call girl που να δεχεται τριο...
Η θα σου ριξει την κατσαρολα στο κεφαλι? πως το βλεπεις ???
Τι πλάκα να κάνω; Δεν το κατάλαβα αυτό;Πετρε Α. ... αμα δεν εισαι κανενα κωλοπαιδο που κανει πλακα πηγαινε στα ωραια τα μπορδελα να παιξεις αλλα προσοχη γιατι οι γυναικες καταλαβαινουν αμα κατι παει στραβα...αμα εισαι ενοχος λογω απειριας θα αρχισει να σε ρωταει διαφορα και θα το φας το κεφαλι σου...