Νέα

Άβγαλτος......αλλά το ζητάει ο οργανισμός μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siloam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

siloam

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους σας! Με λένε Πέτρο και είμαι κοντά στα 40. με το αγοραίο έρωτα δεν έχω καμία σχέση και ο λόγος αυτού είναι ότι την πρώτη μου και τελευταία φορά που το επιχείρησα  ...τζίφος! Ήμουν και παρθένος τότε και γενικά η πρώτη μου εμπειρία ήταν χάλια και δεν έχω ξαναπάει. Με την γυναίκα μου τελευταία δεν κάνω και το καλύτερο σεξ που θα μπορούσα να κάνω βαρετό, πολύ βαρετό θα έλεγα ενώ προσπαθούμε και οι δύο για κάτι καλύτερο. Λοιπόν μου έχει "καρφωθεί τελευταία να δοκιμάσω τη τύχη μου στα μπουρδέλα αλλά νιώθω τόσο κότα που νομίζω ότι θα γίνω "τσιμπούκι". Θέλω να μου δώσετε κάποιες ιδέες - συμβουλές, αν είχε και άλλος από εδώ το ίδιο πρόβλημα με μένα, αν πρέπει να προσέξω κάτι στη αρχή (είτε σε θέματα ασφαλείας είτε οτιδήποτε) και αν νομίζεται ότι θα φτιάξει την  ερωτική μου σχέση με την γυναίκα μου. Ευχαριστώ!
Με εκτίμηση Πέτρος Α.

Επισκέπτης
Βάλτη να κάνει λογαριασμό εδώ και δεν θα προλαβαίνεις...  :rolleyes:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Πρώτα απ'όλα θα σου έλεγα να μην δοκιμάσεις μπουρδέλα αλλά κάποιο studio. Εκεί τα πράγματα είναι πιό ανθρώπινα: καθαριότητα, περιβάλλον κλπ. Τα μπουρδέλα είναι πιό hard-core κατάσταση και θα σου πρότεινα για αρχή να τα αποφύγεις.
Κάνε μερικές βόλτες σε μερικά στούντιο, δες τις κοπέλλες (εδώ μπορείς να δεις και τα προγράμματα τους και το ποιές ώρες δουλευει η κάθε μία κλπ) και όταν κάποια σου κάνει το κλικ τότε μπες μέσα κάνε το ντουζάκι σου και χαλάρωσε. Μπορείς ακόμα να της πεις ότι είσαι πρωτάρης και θα σε φροντίσει αυτή. Διάβασε τις κριτικές των κοριτσιών και προσπάθησε να βρεις κάποια που να προσφέρει GFE (Girl friend experience) που σημαίνει ότι θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είναι η γκόμενά σου. Βέβαια σ'αυτό ίσως είναι καλύτερα τα Call Girls αλλά είναι και πολύ πιό ακριβά.
Ελπίζω να βοήθησα

ΥΓ.: και κάτι πολύ σημαντικό....το ότι η πρώτη φορά δεν ήταν καλή δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα είναι και οι υπόλοιπες..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Για να είμαι ειλικρινής...δεν κατάλαβα τίποτα!

Ο συναγωνιστής κάνει χιούμορ. Εννοεί, να ανοίξει η γυναίκα σου λογαριασμό εδώ στο bou και θα δεις ότι θα μάθει (θα της μάθουν) νέα πράγματα και θα ανανεώσετε τη σχέση σας.... ;)

OP
OP
S

siloam

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Πρώτα απ'όλα θα σου έλεγα να μην δοκιμάσεις μπουρδέλα αλλά κάποιο studio. Εκεί τα πράγματα είναι πιό ανθρώπινα: καθαριότητα, περιβάλλον κλπ. Τα μπουρδέλα είναι πιό hard-core κατάσταση και θα σου πρότεινα για αρχή να τα αποφύγεις.
Κάνε μερικές βόλτες σε μερικά στούντιο, δες τις κοπέλλες (εδώ μπορείς να δεις και τα προγράμματα τους και το ποιές ώρες δουλευει η κάθε μία κλπ) και όταν κάποια σου κάνει το κλικ τότε μπες μέσα κάνε το ντουζάκι σου και χαλάρωσε. Μπορείς ακόμα να της πεις ότι είσαι πρωτάρης και θα σε φροντίσει αυτή. Διάβασε τις κριτικές των κοριτσιών και προσπάθησε να βρεις κάποια που να προσφέρει GFE (Girl friend experience) που σημαίνει ότι θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είναι η γκόμενά σου. Βέβαια σ'αυτό ίσως είναι καλύτερα τα Call Girls αλλά είναι και πολύ πιό ακριβά.
Ελπίζω να βοήθησα

ΥΓ.: και κάτι πολύ σημαντικό....το ότι η πρώτη φορά δεν ήταν καλή δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα είναι και οι υπόλοιπες..
Ευχαριστώ πάρα πολύ φιλαράκι και κυρίως για το ΥΓ!!! Τα χρήματα πραγματικά δεν θεωρώ ότι είναι το πρόβλημα αλλά να εγκλιματιστώ όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!

Επισκέπτης
εγω παλι θα σου προτεινα αντι για στουντιο γιατι πλεον και εκει εχουν γινει πολυ ξεπετα να πας σε μασατζιδικο.εκει θα εχεις παρα πολυ χρονο και σογουρα θα χαλαρωσεις πολυ καλυτερα απο οτι σε μπουρδελο η στουντιο. ;)

OP
OP
S

siloam

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Γενικά, εκτός από την κακή ποιότητα υπηρεσιών έχω να φοβηθώ και κάτι ...άλλο στα studios και τα μασάζ;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κάτσε  να ανακαλύψουν  το thread οι «γνωστοί άγνωστοι»  και  θα  σου  πω  εγώ

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Στα studio πας για να γαμήσεις. Ξεκάθαρο.
Στα μασατζίδικα τα πράγματα είναι φλου. Θα σου κάνει μασάζ και θα την πληρώσεις παραπάνω για να σου τον παίξει (φραπέ το λεγόμενο), και παραπάνω για την πηδήξεις (μπριζόλα η ονομαζόμενη), και αν είσαι καλός πελάτης, και αν σε ξέρει κλπ κλπ. :jerking:
Προσωπικά πήγα πολύ παλιά μία και μοναδική φορά και έκτοτε δεν ξαναπάτησα το πόδι μου.
Στα studio τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βλέπεις την κοπέλα, σου λέει ο/η στουντιάρχης/ισα τα προγράμματα και το κόστος και αποφασίζεις.
Piece of cake!  :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

Επισκέπτης
Στα studio πας για να γαμήσεις. Ξεκάθαρο.
Στα μασατζίδικα τα πράγματα είναι φλου. Θα σου κάνει μασάζ και θα την πληρώσεις παραπάνω για να σου τον παίξει (φραπέ το λεγόμενο), και παραπάνω για την πηδήξεις (μπριζόλα η ονομαζόμενη), και αν είσαι καλός πελάτης, και αν σε ξέρει κλπ κλπ. :jerking:
Προσωπικά πήγα πολύ παλιά μία και μοναδική φορά και έκτοτε δεν ξαναπάτησα το πόδι μου.
Στα studio τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Βλέπεις την κοπέλα, σου λέει ο/η στουντιάρχης/ισα τα προγράμματα και το κόστος και αποφασίζεις.
Piece of cake!  :grin:
μαλλον επεσες σε περιπτωση.στα μασατζιδικα που υπαρχουν αν διαβασεις σχεδον σε ολα πηδας.ολα στη στουρναρη στη συγρου στη μαρνης ακομα και αν πας ανυποψιαστος δεν υπαρχει περιπτωση να μην πηδηξεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Θα σου προτεινα στουντιο  φιλε,μια καλη περιπτωση ειναι στο φυλης 104

OP
OP
S

siloam

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Έχετε ανοίξει ήδη διάλογο, με έναν από αυτούς.  :cool2:
Καλά σε κατάλαβα thesaint! Όλοι ήταν με μάσκες  και καδρόνια ψες στη πλατεία και εσύ ήσουν με ένα κιλοτάκι στη μούρη για τα χημικά και ένα dildo ανα χείρας!! Καλά θυμάμαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom