Νέα

Ατομική υγιεινή κοριτσιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eros82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.456
Πόντοι
206
Προφυλακτικό στα πάντα. Ακάποτο στοματικό μόνο με γυναίκα σε μονογαμική σχέση.

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.119
Πόντοι
7.626
Παίδες ανοίγω για απόψεις το θέμα. Κάθε πόσο πιστεύετε ελέγχονται από γυναικολογους αφροδισιολογους οι κοπέλες του χώρου. Επίσης εκτός από γραφεία και οι ανεξαρτητες πρέπει να ελέγχονται συχνά, δεδομένου ότι βλέπουν 3,4 τη μέρα άντρες.
Αν βλέπουν 3-4 να ειναι ευτυχισμένες ….. υπάρχουν βέβαια και κάποιες που βάζουν τα όρια τους αλλά αν είναι σε μεγάλα γραφεία τις αναγκάζουν για δωδεκαωρα ….

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
777
Πόντοι
301
Σύμφωνοι, αλλά το να γαμάς μια ελαφρόμυαλη νεαρά που εκδίδεται σε κλειστό κύκλο με λιγότερες προφυλάξεις δε σου εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερη προστασία έναντι του να γαμάς μια πρεζού φορώντας στολή βατραχανθρώπου.
Καλα σίγουρα αλλά ποιος θέλει να γαμαει με στολή βατραχάνθρωπου. Θέλω κ τα φιλιά μου και το ακαποτο τσιμπούκι κλπ

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.349
Πόντοι
201
Καλα σίγουρα αλλά ποιος θέλει να γαμαει με στολή βατραχάνθρωπου. Θέλω κ τα φιλιά μου και το ακαποτο τσιμπούκι κλπ

Ελπίζω όχι από πρεζούδες. Αλλά και από μη πρεζούδες κατ' ελάχιστον θα φιλήσεις την ψωλή του προηγούμενου αν πρόκειται για κοπέλα που κάνει απανωτά ραντεβού!

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Διαβάζω το νήμα με ενδιαφέρον αλλά πρέπει να επέμβω. Μερικοί καλά τα λέτε αλλά φοβάστε και τον ίσκιο σας. Αυτό το σπορ έχει μια δόση ρισκου. Απειροελάχιστη για σοβαρά ΣΜΝ και ελάχιστη για ποιο ήπια που γίνονται καλά με αντιβιωσεις. Και μιλάω πάντα για ακα πίπες και κάνα γλυφοκωλακι ή γλυφομούνι. Δε μιλάμε φυσικά για ακα γαμησια που κι εκεί οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να κολλήσεις σοβαρό ΣΜΝ αλλά αρκετες να κολλήσεις σύφιλη, γονορροια, έρπη, μύκητες, μολυσματική τερμυνθο, έρπη γεννητικών οργάνων και άλλα.
Απλά ρε παιδιά μερικοί μη το βασανίζετε. Ξεκινήστε 5 επί 5. Κι εκεί θα ιδρώσετε. Μια χαρά θα περασετε. Αφήστε το γαμησι για άλλους.

Συμβουλές του Διανοούμενου: βρειτε 4-5 κοπέλες σεξεργατριες που θα τις εμπιστεύεστε και θα ξέρετε ότι αν κολλήσουν κάτι θα σας πουν "ξέρεις έχω κολλήσει κάτι, παίρνω αγωγή και όταν γίνω καλά θα βρεθούμε πάλι με ασφάλεια".
Εγώ έτσι παίζω μπαλιτσα και ελάχιστες φορές πάω σε κάνα νέο κομμάτι αλλά έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες από εδώ μέσα για την καθαριότητα της και την επιμέλεια της.

25 χρόνια, αμέτρητες κοπέλες, ούτε σπυρί δεν κόλλησα και κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις για όλα τα αφροδίσια καθώς και καλλιέργειες σπέρματος για εναεροβια αερόβια μικρόβια.
Βέβαια σε οίκους δεν δίνω ακα πίπα ούτε βάζω τη γλώσσα μου πουθενά!
όταν πηγαίνετε σε οίκο ανοχής φέρνετε το δικό σας προφυλακτικό ή χρησιμοποιείτε το δικό τους;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
όταν πηγαίνετε σε οίκο ανοχής φέρνετε το δικό σας προφυλακτικό ή χρησιμοποιείτε το δικό τους;
Δύσκολο να αφήσει η κοπέλα να φορέσεις δικό σου. Πολλοί σκίζουν τα προφυλακτικά τους για να γαμανε ακα να το ξέρεις.

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Δύσκολο να αφήσει η κοπέλα να φορέσεις δικό σου. Πολλοί σκίζουν τα προφυλακτικά τους για να γαμανε ακα να το ξέρεις.
Δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιείς τα δικά τους προφυλακτικά; Και αν δεν νιώθουν άνετα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom