Διαβάζω το νήμα με ενδιαφέρον αλλά πρέπει να επέμβω. Μερικοί καλά τα λέτε αλλά φοβάστε και τον ίσκιο σας. Αυτό το σπορ έχει μια δόση ρισκου. Απειροελάχιστη για σοβαρά ΣΜΝ και ελάχιστη για ποιο ήπια που γίνονται καλά με αντιβιωσεις. Και μιλάω πάντα για ακα πίπες και κάνα γλυφοκωλακι ή γλυφομούνι. Δε μιλάμε φυσικά για ακα γαμησια που κι εκεί οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να κολλήσεις σοβαρό ΣΜΝ αλλά αρκετες να κολλήσεις σύφιλη, γονορροια, έρπη, μύκητες, μολυσματική τερμυνθο, έρπη γεννητικών οργάνων και άλλα.
Απλά ρε παιδιά μερικοί μη το βασανίζετε. Ξεκινήστε 5 επί 5. Κι εκεί θα ιδρώσετε. Μια χαρά θα περασετε. Αφήστε το γαμησι για άλλους.
Συμβουλές του Διανοούμενου: βρειτε 4-5 κοπέλες σεξεργατριες που θα τις εμπιστεύεστε και θα ξέρετε ότι αν κολλήσουν κάτι θα σας πουν "ξέρεις έχω κολλήσει κάτι, παίρνω αγωγή και όταν γίνω καλά θα βρεθούμε πάλι με ασφάλεια".
Εγώ έτσι παίζω μπαλιτσα και ελάχιστες φορές πάω σε κάνα νέο κομμάτι αλλά έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες από εδώ μέσα για την καθαριότητα της και την επιμέλεια της.
25 χρόνια, αμέτρητες κοπέλες, ούτε σπυρί δεν κόλλησα και κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις για όλα τα αφροδίσια καθώς και καλλιέργειες σπέρματος για εναεροβια αερόβια μικρόβια.
Βέβαια σε οίκους δεν δίνω ακα πίπα ούτε βάζω τη γλώσσα μου πουθενά!