σοβαρη καταγγελια αυτη τυπε
Να ξεκαθαριζουμε το τοπιο.
Απο δω οι βασιλικοί, απο κει οι υπόλοιποι
σοβαρη καταγγελια αυτη τυπε
Μα θα γινει η δικη του.Ολο αυτο ειναι απλα τραγικο.
Συνεληφθηκε καποιος --τον κρατησαν 2,5 χρονια μεσα-- και τελικα το δικαστικο
συστημα υπηρξε ανικανο να τον δικασει και αν όντως ήταν ενοχος να τον φυλακισει.
Αποτελεσμα??
Το δηθεν κακαποιο στοιχειο τ οποιο εκριναν οτι επρεπε να προφυλακιστει κιολας
αυτη την στιγμη ειναι ελευθερο.
Νομιζω πρεπει να ερθουν τα εμπλεκομενα μερη στο Τσατ θρεντ να την αναλυσουμε και να πουμε τις αποψεις μας
Επισης θεωρω πολυ πιθανο να αποφυλακιστει και ο Τσοχατζοπουλος στα μεσα του Οκτωβρη.
Τωρα ξεκινανε οι αγορευσεις των δικηγορων, και ειναι συνολικά 40.
Καποιοι προφανως θα το τραβηξουν κιολας για να καθυστερησουν και να αποφυακιστει.
Δεν ξερω πώς θα το αντιμετωπισει αυτο το προβλημα η έδρα.
Δεν ειναι ευκολο να κοβεις δικηγορο στην αγορευση.
Στη δικη της 17Ν υπηρξε δικηγορος που μιλαγε τρεις μερες συνεχεια, μονο και μονο για να βριζει διαρκως την εδρα οτι ειναι οργανο του συστηματος.
Μα θα γινει η δικη του.
Δεν σημαινει οτι δεν θα δικαστει.
Απλως η ανακριση δεν εχει τελειωσει ακομη.
Ευκολο ειναι να τελειωσει η ανακριτικη διαδικασια για τοσο σημαντικα θεματα?
Πιστεψε με, το συστημα θα ηθελε παρα πολυ να γινει η δικη αμεσως.
Για να μην εχει γινει ακομη, ηταν εκ φυσεως αδυνατο.
Το θέμα είναι ου μπλέξεις με εκτελεστική εξουσία ! Μετά γάματα ! Άλλωστε ο Αριστοτέλης είπε : "Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων"Χρειαστηκαν 6 μηνες για να γίνει Εφεση και να
αποφασισουν ότι δεν μπορει να βρισκεται προφυλακιστεος
για πανω απο 30 μηνες? :S
Θα το δουμε. Εχω ικανο τον προεδρο απλα να αφαιρει το λογο στο διωρο και να λεει "πηγαινετε στα ευρωπαικα δικαστηρια να πειτε οτι σας εκοψα".ο Ακης θα βγει τυπε , ειναι συμφωνημενο .... τα ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι οι 40 μαστοροι δεν ειναι εκει για πλακα ;)
Οχι εκτελεστικη.Το θέμα είναι ου μπλέξεις με εκτελεστική εξουσία ! Μετά γάματα ! Άλλωστε ο Αριστοτέλης είπε : "Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων"
Οχι, να μην αυξηθει.Τους νόμους τους έχουμε για να μας εξυπηρετούν.
Παρα να γινονται τέτοιες κοροιδιες--ας αυξησουν το όριο προφυλακισης σε θεματα σαν κι αυτα.
Οχι, να μην αυξηθει.
Αρκετα εχουμε γινει ρεζιλι στην ευρωπη με το ρεκορ προφυλακισεων.
Εχουμε τις περισσοτερες προφυλακισεις και τη μεγαλυτερη διαρκεια.
Εδω στην Ισπανια ο οδηγος του τρενου σκοτωσε 80 ατομα και ειναι εξω. Ουδείς διαμαρτυρηθηκε γιατι εξω έχουν άλλη νοοτροπια.
Σου λενε οταν δικαστεις, θα πας φυλακη.
Εδω θελουμε αιμα αμεσως.
Και αν τελειωσει το 18μηνο, θεωρουμε οτι τον...χασαμε.
Εδω στην Αμερικη φονιαδες κυκλοφορουν εξω με εγγυηση, εχοντας απλα το περιφημο "βραχιολακι".
Έχω πάει σε δύο συνεδριάσεις τύπε και θα πάω και αύριο στην κατ' αντιπαράσταση. Είναι μορφή ο πρόεδρας τύπε. Είναι τύπος. Και υπογραμμός.Θα το δουμε. Εχω ικανο τον προεδρο απλα να αφαιρει το λογο στο διωρο και να λεει "πηγαινετε στα ευρωπαικα δικαστηρια να πειτε οτι σας εκοψα".
Τον ξερω κι εγω. Γι αυτο πιστευω οτι δεν θα του κανουν λαδιά.Έχω πάει σε δύο συνεδριάσεις τύπε και θα πάω και αύριο στην κατ' αντιπαράσταση. Είναι μορφή ο πρόεδρας τύπε. Είναι τύπος. Και υπογραμμός.
Σωστά ! εκ παραδρομής..Οχι εκτελεστικη.
Δικαστική.
Οχι, να μην αυξηθει.
Αρκετα εχουμε γινει ρεζιλι στην ευρωπη με το ρεκορ προφυλακισεων.
Εχουμε τις περισσοτερες προφυλακισεις και τη μεγαλυτερη διαρκεια.
Εδω στην Ισπανια ο οδηγος του τρενου σκοτωσε 80 ατομα και ειναι εξω. Ουδείς διαμαρτυρηθηκε γιατι εξω έχουν άλλη νοοτροπια.
Σου λενε οταν δικαστεις, θα πας φυλακη.
Εδω θελουμε αιμα αμεσως.
Και αν τελειωσει το 18μηνο, θεωρουμε οτι τον...χασαμε.
Εδω στην Αμερικη φονιαδες κυκλοφορουν εξω με εγγυηση, εχοντας απλα το περιφημο "βραχιολακι".
Το οτι αρνειται ειναι αδιαφορο.Οταν ειναι δημοσιος κινδυνος
σαφώς και πρέπει να προφυλακιστει.
Αλλα μετα να μπορουν να τον δικασουν κιολας οχι να τον αφηνουν ελευθερο. :S
Γελοιοποειται ολοκληρο το συστημα ετσι.
Και απόσο ξέρω στην υποθεση του Σακκα λενε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια και γιαυτό καθυστερει τόσο.
Θελουν να του φορτωσουν κατι υποθεσεις με Πυρηνες και ιστοριες
που ομως ο ιδιος αρνειται.
Προφανώς αστειεύεσαι. Πέρα από αυτό που ανέφερε ο Αλεξ ότι ο Σακκάς συνελήφθη εξερχόμενος από αποθήκη οπλισμού με Kalashnikov και Glock, έχει ο ίδιος τρενάρει την υπόθεσή του ζητώντας (και δυστυχώς παίρνοντας) 6 αναβολές με καθαρά παρελκυστικό σκοπό επικαλούμενος άλλοτε δυσαρέσκεια για τον ορισθέντα συνήγορό του και άλλοτε καρδιακό άλγος. Ούτε στοιχεία ψάχνουν να βρουν, ούτε να τον ενοχοποιήσουν, ούτε τίποτα. Απλώς στο 3ο αίτημα αναβολής έπρεπε να του πουν ένα "ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ" και να τον δικάσουν.Και απόσο ξέρω στην υποθεση του Σακκα λενε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια και γιαυτό καθυστερει τόσο.
Θελουν να του φορτωσουν κατι υποθεσεις με Πυρηνες και ιστοριες
λες να αργησαμε; :S
λες να αργησαμε; :Sολα καλα εδω μαγκες ?