Νέα

Αθλητικά παπουτσια. Κερδος. Ξερει κανεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ξερει κανεις ενα ευρος τικης κερδους στα επωνυμα αθλητικα παπουτσια
Adidas, Nike, Puma, Asics, κλπ

Απο τη μια γενικα βλεπεις τιμες πανω κατω ιδιες απο την αλλη καπου καπου βλεπεις και κατι 50% εκπτωση σε καποια

Εχουμε κανενα μελος εδω που να ξερει τι κερδος εχουν;

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.082
Πόντοι
456
Όλα τα ρούχα - παπούτσια έχουν 100% κέρδος.

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Δηλαδη ενα adidas πχ εχει χοντρικη 50 και φευγει 124 τελικη;
50 συν 50 = 100 συν 24% ΦΠΑ;

Το ξερεις η το υποθετεις;

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καμια σχεση, τα ρούχα παίζουν από 50% έως 500% ανάλογα με το brand και το είδος. Τα αθλητικά παππούτσια (επώνυμα) παίζουν από 150% έως 250%. Βεβαίως αυτός είναι ο κανόνας και όπως και κάθε κανόνας σιγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τουλαχιστον!!!
Στα ηλεκτρονικα ειναι που κονταροχτυπιουνται τα μαγαζια και το κερδος τους πεφτει αρκετα! Για μικρα συνοικιακα μαγαζακια μιλαω κυριως!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_1:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καμια σχεση, τα ρούχα παίζουν από 50% έως 500% ανάλογα με το brand και το είδος. Τα αθλητικά παππούτσια (επώνυμα) παίζουν από 150% έως 250%. Βεβαίως αυτός είναι ο κανόνας και όπως και κάθε κανόνας σιγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.

καλα που το μαθαμε και αυτο γιατι ειχα στο μυαλλο μου να παω να ψωνισω τιποτα τωρα στις εκπτωσεις να στηριξω λιγο τον καταστηματαρχη... αλλα αν θελει να παιζει με τετοια ποσοστα ασε, καλυτερα απο το ιντερνετ.... σε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις τα ποσοστα κερδους ειναι μεχρι 10-15% και ειναι θεμιτα, αν οι τυποι παιζουν με 50 και 100% δεν τους λυπαμαι καθολου καιρος για κλεισιμο!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλα που το μαθαμε και αυτο γιατι ειχα στο μυαλλο μου να παω να ψωνισω τιποτα τωρα στις εκπτωσεις να στηριξω λιγο τον καταστηματαρχη... αλλα αν θελει να παιζει με τετοια ποσοστα ασε, καλυτερα απο το ιντερνετ.... σε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις τα ποσοστα κερδους ειναι μεχρι 10-15% και ειναι θεμιτα, αν οι τυποι παιζουν με 50 και 100% δεν τους λυπαμαι καθολου καιρος για κλεισιμο!!!

με αθλητικα nike ριχνεις τις γκομενες εσυ

λογικο που δε σου καθονται

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Βαγόνααα??μάλλον η άλλη θα θέλει καλό αθλητικό παπούτσι να τρέχει και να λακίζει άμα βλέπει κάποιους αγαποπριξαρχήδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Απο τη μια γενικα βλεπεις τιμες πανω κατω ιδιες απο την αλλη καπου καπου βλεπεις και κατι 50% εκπτωση σε καποια

20 ευρο χονδρικη 100 λιανικη.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καμια σχεση, τα ρούχα παίζουν από 50% έως 500%  περιθωριο κερδους ανάλογα με το brand και το είδος. Τα αθλητικά παππούτσια (επώνυμα) παίζουν από 150% έως 250%. Βεβαίως αυτός είναι ο κανόνας και όπως και κάθε κανόνας σιγουρα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.

στο διορθωσα λιγο - ειναι το μεγιστο θεωρητικο κερδος (αν δεν εχει αποσβεσεις, δανεια, νοικια, προσωπικο, δεη κλπ εξοδα τοτε ναι του μενει ολο στην τσεπη σαν κερδος) συνηθψς το πραγματικο κερδος ειναι περιπου στο 1/4 με 1/3 απο το περιθωριο κερδους

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Να θέμα για μένα.
Κυριακή απόγευμα μπορεί να γράψω κάτι.

Αλλά πρέπει να πέσει κάτι από τον Αντισθένη ...

τσάμπα τζέρτζελο θα κάνω ;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
με αθλητικα nike ριχνεις τις γκομενες εσυ

λογικο που δε σου καθονται

ρε φιλαρακι αυτο που δεν εχεις καταλαβει και λερωνεις ολα τα θρεντ ειναι οτι εγω δεν κανω καποια προσπαθεια να τις ριξω... απλονω την πουτσα μου πανω στο τραπεζι δειχνω τι εχω μεσα στο μυαλλο μου λεω αυτος ειμαι και περιμενω (απαιτω) να ερθουν γονυπετεις. οχι ακριβως δηλαδη αλλα δεν αισθανομαι οτι πρεπει να κανω καποια προσπαθεια..

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
ρε φιλαρακι αυτο που δεν εχεις καταλαβει και λερωνεις ολα τα θρεντ ειναι οτι εγω δεν κανω καποια προσπαθεια να τις ριξω... απλονω την πουτσα μου πανω στο τραπεζι δειχνω τι εχω μεσα στο μυαλλο μου λεω αυτος ειμαι και περιμενω (απαιτω) να ερθουν γονυπετεις. οχι ακριβως δηλαδη αλλα δεν αισθανομαι οτι πρεπει να κανω καποια προσπαθεια..

για βαλε καμμια φωτο με τη μαλαπερδα πανω στο τραπεζι να γουσταρουμε....

και για να μη βγουμε κι  εκτος θεματος αθλητικα παντα αγοραζω τελος Ιουλη κι απο μαγαζι κι ετσι παιρνω παπουτσι των 200 στα 100 ευρω..ποτε απο ιντερνετ γιατι παιζουν μαιμουδες

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.424
Πόντοι
6.955
Απο τότε που ανακάλυψα το sportsdirect.com περιόρισα δραματικά τις αγορές απο Ελληνες καταστηματαρχες.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Καταστηματάρχης μου είπε ότι είναι 3 προς 1 το κέρδος δηλαδη:

Δηλαδή αν εχει αξια 50 ευρω το παπούτσι το πουλάνε 150

Τα αθλητικά όμως δεν έχουν αξία πάνω από 100 ευρω συνηθως οποτε μαξ πραγματικη μεχρι 30 ευρω ειναι

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Απο τότε που ανακάλυψα το sportsdirect.com περιόρισα δραματικά τις αγορές απο Ελληνες καταστηματαρχες.

Με τη συνηθισμένη τεχνική? Πας δοκιμάζεις στα ντοπια καταστηματα το μοντελο που κοζαρες και μετα το παραγγελεις? Καλό ειναι  ;)

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Παλιότερα , συγγενής διευθυντή σε γνωστό μαγαζί με αθλητικα στη Σαλονίκη, Πίτερ ταδε, μου είπε οτι παίρνανε μερικα ζευγάρια απο σαντάνσκι κ τα πετούσαν μέσα στα υπόλοιπα.. Γνωστή τακτική..

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.424
Πόντοι
6.955
Με τη συνηθισμένη τεχνική? Πας δοκιμάζεις στα ντοπια καταστηματα το μοντελο που κοζαρες και μετα το παραγγελεις? Καλό ειναι  ;)

ΟΧΙ....παράγγειλα ενα φθηνό karrimor για να δω εαν μου κάνει....βρήκα τον νούμερο μου ετσι οπως αντιστοιχει στα karrimor αθλητικα παπουτσια και εφεξης ειμαι πιστος σε αυτην την φιρμα.
Σε οτι αφορα παντελονια η αληθεια ειναι οτι υπηρχε αστοχια στο νουμερο κι εχασα καποια λιγα λεφτα.
Σε μπλουζες και πουκαμισα παραγγελνω το μίντιουμ κι είναι όλα καλά.
Σημείωση: στο κουριερ που πάω να τα παραλάβω στην Αγία με εξυπηρετεί κι ενα ωραίο μωρακι :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom