gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Απορώ που δεν έχει ανοίξει για το περίφημο Αθηναικό ...το πιο ανώμαλο στέκι για ανώμαλα γαμήσια...βρώμικο...με πακιστανούς και κάθε λογής ξένους...ΝΑΙΙΙΙ
Είναι ανοιχτό καθημερινά?Απορώ που δεν έχει ανοίξει για το περίφημο Αθηναικό ...το πιο ανώμαλο στέκι για ανώμαλα γαμήσια...βρώμικο...με πακιστανούς και κάθε λογής ξένους...ΝΑΙΙΙΙ
από το πρωί μέχρι το βράδυ αργά… αλλά κόσμο πολύ μαζεύει κυρίως Σαβ/ακα… μη περιμένεις όμως κυριλέ κόσμο… αλλοδαποί … μεγάλης ηλικίας ανώμαλοι… έχει πατάρι που αν γουστάρεις μένεις ολόγυμνος και παρτουζώνεσαι… υπόγειο με σκοτεινές βρωμερές καμπίνες… εγώ προτιμώ φάσεις σε ανοιχτό χώρο , για να μαζεύονται όλοι …Είναι ανοιχτό καθημερινά?
Σε γαμάνε σκληρά και απαξιωτικά τύπε, ε;από το πρωί μέχρι το βράδυ αργά… αλλά κόσμο πολύ μαζεύει κυρίως Σαβ/ακα… μη περιμένεις όμως κυριλέ κόσμο… αλλοδαποί … μεγάλης ηλικίας ανώμαλοι… έχει πατάρι που αν γουστάρεις μένεις ολόγυμνος και παρτουζώνεσαι… υπόγειο με σκοτεινές βρωμερές καμπίνες… εγώ προτιμώ φάσεις σε ανοιχτό χώρο , για να μαζεύονται όλοι …
έτσι την βρίσκω… πειράζει ;;Σε γαμάνε σκληρά και απαξιωτικά τύπε, ε;
Γτ να πειράζειέτσι την βρίσκω… πειράζει ;;
Τυπε τέτοια θρεντ τα έχουμε τεράστια ανάγκη, θα έπρεπε να τα διδάσκουν και οι μλκς οι δάσκαλοι στα σχολεία, συνέχισε.Απορώ που δεν έχει ανοίξει για το περίφημο Αθηναικό ...το πιο ανώμαλο στέκι για ανώμαλα γαμήσια...βρώμικο...με πακιστανούς και κάθε λογής ξένους...ΝΑΙΙΙΙ
επιτελους ενα θεμα για το μεγαλο αυτο ιδρυμαΤυπε τέτοια θρεντ τα έχουμε τεράστια ανάγκη, θα έπρεπε να τα διδάσκουν και οι μλκς οι δάσκαλοι στα σχολεία, συνέχισε.
δηλαδη πως? ετυχε να περνας και αφου μπηκες εσκυψες να δεσεις το κορδονι και στον εχωσαν?στο αθηναικο ξεκινησα με αντρες στα 45 μου, και αναπαντεχα
σε κωλοδαχτυλησε κανενας καθως εκανες πασαρελα?Κυριακή απογευματάκι… χθες…γύρω στις 4… κυκλοφορούσα έτσι μέσα στο σινεμά… υπόγειο εξώστη αίθουσα… περπατούσα και μου έπιαναν τον κώλο… γονατιστός πίσω στην αίθουσα έγλυφα ψωλές… έλληνες και πακιστανοί… απόλυτη κάβλα με καλτίλα μαζι !!!
ηταν απαλο η βιαιο οταν στο εχωσε?Εμενα ναι!
Ευχαριστώ και μένα μου αρέσουν τα πολλά γαμησιαΕίναι ανοιχτό καθημερινά?
Μια χαρά είναιέτσι την βρίσκω… πειράζει ;;
αν κουνιεσαι στο αθηναικο να ξερεις θα την πληρωσει ο κωλος σου,θα κωλοδαχτυλιστεις θα γαμηθεις και θα χυθεις πατοκορφαΜου το εχωσε με τη ΜΙΑ οπως περνουσα, κουνιομουν επιτηδες βεβαια...
Το πηρα το μαθημα μου!αν κουνιεσαι στο αθηναικο να ξερεις θα την πληρωσει ο κωλος σου,θα κωλοδαχτυλιστεις θα γαμηθεις και θα χυθεις πατοκορφα
δεν ειναι το καταλληλο μερος για πολλα κουνηματα