Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 727
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.566
Πόντοι
206
μετά από λίγο με κάρφωσε και επιτέλους πήρε φωτιά ο κωλος μου .
μηπως σου εχωσε καμια καυτερη πιπεργια μεσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξύπνησες πρωϊνιάτικα κανάν άστεγο και σε ξεκώλιασε ανελέητα, τύπισσα;
για να ζεσταθει τοσο πολυ η τρυπα του θα τον εχυσε μεσα στον κωλο

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
230
Πόντοι
20
μηπως σου εχωσε καμια καυτερη πιπεργια μεσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να ζεσταθει τοσο πολυ η τρυπα του θα τον εχυσε μεσα στον κωλο
Ήταν πιπεριά Φλωρίνης από τις μεγάλες

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Βραβείο καθαριότητας στο κατάστημα. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια οργάνωση και καθαριότητα σε μαγαζί. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Ο Κωστάκης πάει καθόλου εδώ; Στο ντάουν έχει φάει πόρτα είπε χωρίς καν να αναφέρει τον λόγο. Μισές δουλειές. :confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
Ο Κωστάκης πάει καθόλου εδώ; Στο ντάουν έχει φάει πόρτα είπε χωρίς καν να αναφέρει τον λόγο. Μισές δουλειές. :confused:
Τα έχω γράψει ρε τύπε, ξεστραβωσου και διάβασε τις πίσω σελίδες του νήματος :confused::confused:. Ναι στο αθηναϊκό μπαίνω ακόμα αν έχεις την απορία. Δεν ενοχλούνται που ρευομαι τα πιτογυρα και κλάνω όλο το βράδι :confused::confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Τα έχω γράψει ρε τύπε, ξεστραβωσου και διάβασε τις πίσω σελίδες του νήματος :confused::confused:. Ναι στο αθηναϊκό μπαίνω ακόμα αν έχεις την απορία. Δεν ενοχλούνται που ρευομαι τα πιτογυρα και κλάνω όλο το βράδι :confused::confused:
Καλά, μια ερώτηση κάναμε. Έφαγες τίποτα ψιλές ή σε έτζασαν με λονδρέζικο ύφος; :confused:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
Καλά, μια ερώτηση κάναμε. Έφαγες τίποτα ψιλές ή σε έτζασαν με λονδρέζικο ύφος; :confused:
Μ ετζασαν με λονδρέζικο ύφος τύπε :confused::confused:. Πρώτο τσονταδικο προς το παρών που μου έχει ρίξει πόρτα μετά τα 3 σουιγκεραδικα :confused::confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Μ ετζασαν με λονδρέζικο ύφος τύπε :confused::confused:. Πρώτο τσονταδικο προς το παρών που μου έχει ρίξει πόρτα μετά τα 3 σουιγκεραδικα :confused::confused:
Εγώ με αυτό το ποστ έμαθα ότι υπάρχουν 3 σουιγκεράδικα. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Τα κρος ψάχνουν που θα γαμηθούν. Ρε παιδιά λυπηθείτε τα και ρίξτε τους έναν πούτσο. Δεν τα γαμάει κανένας κι έχουν τρελλαθεί. :2funny:

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Παρασκευή απόγευμα-βράδυ νομίζω ήρθε η ώρα να ξανα επισκεφτώ το σινεμά γτ μου έχουν λείψει οι μαύρες πουτσες των Πακιστανών

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.714
Πόντοι
3.506
Παρασκευή απόγευμα-βράδυ νομίζω ήρθε η ώρα να ξανα επισκεφτώ το σινεμά γτ μου έχουν λείψει οι μαύρες πουτσες των Πακιστανών
Πήγαινε καλύτερα πρωΐ να ξυπνήσεις τον μονόφθαλμο να σου κάνει τη κωλότρυπα γαρύφαλλο, συνοδεία απαξιωτικού ξύλου.

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
118
Πόντοι
0

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
Στον ύπνο σου τους είδες τους Πακιστανούς ρε τύπισσα :confused::confused:,πάρε και την κροσσοπαρεα του νταουνταουν που τις έχει φάει η μαλακια να σας ξεκωλιασουν παρέα οι Πακιστανοί άστεγοι,αφού τους παρακαλεσετε βέβαια :confused::confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Στον ύπνο σου τους είδες τους Πακιστανούς ρε τύπισσα :confused::confused:,πάρε και την κροσσοπαρεα του νταουνταουν που τις έχει φάει η μαλακια να σας ξεκωλιασουν παρέα οι Πακιστανοί άστεγοι,αφού τους παρακαλεσετε βέβαια :confused::confused:
Μόνο με παρακάλι γαμιούνται τα κρος. Πρόκειται για κατάντια. Δεν τις πλησιάζει κανείς. Ο Τζιμ ο Τανζανος τις πηδάει; φαντάζομαι πως όχι. :confused:

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Πάντως εγώ τους έχω δει και στον ύπνο και στον ξύπνιο γτ με έχουν γαμησει πολλές φορές και ειδικά στο αθηναικο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Πάντως εγώ τους έχω δει και στον ύπνο και στον ξύπνιο γτ με έχουν γαμησει πολλές φορές και ειδικά στο αθηναικο
Γιατί δεν πας στο ντάουν; Δεν μαζεύει τίποτα παρά μόνο ζόμπι και κρος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom