Νέα

Αθηναϊκόν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gay_johnjohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

freegay

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2023
Like
218
Πόντοι
20
Πουστάρω να τον παίρνω πατόκορφα μου αρέσει να παίρνω τσιμπούκια να μου τον ακουμπάνε στα μάτια στα αυτιά στα μαλλιά και όταν τελειώνουν να γλύφω τα υπέροχα καβλιά μέχρι να στραγγίσουν εντελώς αλλά πιο καλά μου αρέσει να μου τον βάζουν από πίσω και να μου σκαμπυλίζουν την κωλάρα μου και όταν χύνουν να μου τα πετάνε στην πλάτη και στον κώλο μου και μετά να γυρίζω και να τον γλύφω έως να πέσει εντελώς. Για αυτό τον έκανα λάμπα και θα περιμένω ωραία καβλιά να με οργώσουν

Συνημμένα

• IMG_20250218_114420.jpg
    IMG_20250218_114420.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 9
Τελευταία τροποποίηση:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Πουστάρω να τον παίρνω πατόκορφα μου αρέσει να παίρνω τσιμπούκια να μου τον ακουμπάνε στα μάτια στα αυτιά στα μαλλιά και όταν τελειώνουν να γλύφω τα υπέροχα καβλιά μέχρι να στραγγίσουν εντελώς αλλά πιο καλά μου αρέσει να μου τον βάζουν από πίσω και να μου σκαμπυλίζουν την κωλάρα μου και όταν χύνουν να μου τα πετάνε στην πλάτη και στον κώλο μου και μετά να γυρίζω και να τον γλύφω έως να πέσει εντελώς. Για αυτό τον έκανα λάμπα και θα περιμένω ωραία καβλιά να με οργώσουν
γιατι δεν φορας στρινγκαρα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.
μπερδεψες τα ιδρυματα ρε φιλε,στον αθηναικον δεν πανε ασιατισσες μουναρες μονο ασιατες αστεγοι και γυφτοι,γιαυτο ειναι και φημισμενο σε ολη την αθηνα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.444
Πόντοι
206
Τύπε τράβα Πέμπτη Παρασκευή που θα έχει τέρμα ψωλοκρυο και θα είναι γεμάτο άστεγους συν τους φημισμένους γαμιαδες να σου ξεσκίσουν ακα το κωλαντερο :confused::confused: και να στο γεμίσουν χυσια.
προχτες ο τζιμης ο τανζανος ειχε πιασει εναν στο μπουντρουμι και τον γαμουσε καμια ωρα εκανα διαλειμμα μονο για να πιει μπυρα και συνεχιζε,μεχρι και οι ματακιδες βαρεθηκαν και εφυγαν

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.500
Πόντοι
3.506
προχτες ο τζιμης ο τανζανος ειχε πιασει εναν στο μπουντρουμι και τον γαμουσε καμια ωρα εκανα διαλειμμα μονο για να πιει μπυρα και συνεχιζε,μεχρι και οι ματακιδες βαρεθηκαν και εφυγαν
Φήμες λένε πως όταν τον γκάστρωσε κατουρησε και στο πάτωμα και τον έβαλε να τα γλυψει τον ξεκωλιάρη.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
153
Πόντοι
1
μπερδεψες τα ιδρυματα ρε φιλε,στον αθηναικον δεν πανε ασιατισσες μουναρες μονο ασιατες αστεγοι και γυφτοι,γιαυτο ειναι και φημισμενο σε ολη την αθηνα
Κι όμως τις είχα πετύχει. Πολύ καλό σεξ. Μιλήσαμε αγγλικά. Πρέπει να ξενέρωσαν με τις τουαλέτες. Είναι λίγο βρώμικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom