Νέα

Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
'
Δεν μας ενδιαφέρει κύριε το εφάγγελμα.
Η καταγωγή, η εντοποιότης και η ποιότης μας ενδιαφέρει.

Λοιπόν  στο Λονδίνο παρατήρησα οτι όσοι κατοικούν έστω και προσωρινώς μπορούν να ψηφίζουν και για τον τόπο στον οποίο κατοικούν. Αυτό με εντυπωσιάσε.
Αναλογικά σκέφτομαι ότι οι περισσότεροι αθηναίοι αν και κατοικούν στην Αθήνα ψηφίζουν στα χωριά τους .. και συνεπώς αυτοί που ψηφίζουν για τον Αθηναίο Δήμαρχο είναι οι "πιο αθηναίοι..". Συνεπώς τα χάλια που έχει η Αθήνα μαλλον δεν τα στηρίζουν και πολύ οι "χωριάτες" ΑΘηναίοι.
Μα κάνω κάτι συλλογισμούς ώρες ώρες... :2funny:
Ανεβαινεις στην εκτιμηση μου. :thumbsup:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
[size=10pt]ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΤΥΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!![/size] :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :tickedoff:

Πες δεν μου αρεσουν τα τυρια...δεν ειναι τροπος αυτος... ;) ;) ;)

Αμα μιλουσαμε για ζαμπονοειδη θα σιγονταριζες.....????   :uglystupid: :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

"Ενα χωριό περίπου δέκα χιλιάδων κατοίκων γύρω από την Ακρόπολη ήταν η Αθήνα όταν ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους στις 18/9/1834. Ηταν ένα χωριό τριγυρισμένο από ελαιώνες, βοσκοτόπια, περιβόλια και ρέματα. Στην Αθήνα άρχισαν να έρχονται οικογένειες από όλη την Ελλάδα που σιγά σιγά διαμόρφωσαν τη φυσιογνωμία της πόλης, μαζί με εκείνους τους πρώτους Αθηναίους, τους γκάγκαρους."

Βρείτε μου ενα γκάγκαρο...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αυτό θα κάνω αν συνεχιστεί αυτό το βιολί! :headbang: :headbang: :headbang:
τι ειναι αυτααααα?
δημοκρατια !
δεν θα περασει.....
Πες δεν μου αρεσουν τα τυρια...δεν ειναι τροπος αυτος... ;) ;) ;)

Αμα μιλουσαμε για ζαμπονοειδη θα σιγονταριζες.....????   :uglystupid: :uglystupid:
ειδες τροπος!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μα κι εσύ βάζεις αμέσως τη φωνή!!
Αφού το είχα απορία παιδί μου, πες το ήρεμα και θα'σκαγα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμ το πιστεύεις ότι σε μια φάση μου ρθε ζαλάδα από τις αναλύσεις για τα τυριά! Ε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καταρχην να σου απαντησω πηγα στο κολλεγιο αθηνων..επειδη με πρηζεις και δε κτλβ το λογο..
μαλλον με αμφισβητεις..
αν δεις τα ποστ που εκανα θα καταλαβεις αλλα επιμενω οτι ειναι αστειο να λεω οτι εγω ειμαι αθηναιος και
ο αδερφος μου που μετακομισε στη κηφησια να μην ειναι...
απαντα PLZ

προφανώς και σε αμφισβητώ

Αν κατάλαβες ότι αμφισβητώ το δικαίωμα του αδερφού σου να δηλώνει αθηναίος, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια, διάβασε ξανά

Αν υπάρχουν και άλλες απορίες, στη διάθεση σου

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
"Ενα χωριό περίπου δέκα χιλιάδων κατοίκων γύρω από την Ακρόπολη ήταν η Αθήνα όταν ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους στις 18/9/1834. Ηταν ένα χωριό τριγυρισμένο από ελαιώνες, βοσκοτόπια, περιβόλια και ρέματα. Στην Αθήνα άρχισαν να έρχονται οικογένειες από όλη την Ελλάδα που σιγά σιγά διαμόρφωσαν τη φυσιογνωμία της πόλης, μαζί με εκείνους τους πρώτους Αθηναίους, τους γκάγκαρους."

Ομονοια κεντρο.....
Σφηζει απο βερους Αθηναιους.... :piss:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:o :o :o
Μόνο 10.000; Ε πάει, τι γκάγκαρο, εδώ και ο αθηναίος τρίτης γενιάς είναι είδος υπό εξαφάνιση  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Καλά ας μη γινόταν και η ανταλλαγή πλυθησμών και θα σου λεγα τι θα ήταν και η Θεσσαλονίκη. Πόντιοι και μικρασιάτες είναι σήμερα οι "Θεσσαλονικείς".

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
'
Δεν μας ενδιαφέρει κύριε το εφάγγελμα.
Η καταγωγή, η εντοποιότης και η ποιότης μας ενδιαφέρει.

Λοιπόν  στο Λονδίνο παρατήρησα οτι όσοι κατοικούν έστω και προσωρινώς μπορούν να ψηφίζουν και για τον τόπο στον οποίο κατοικούν. Αυτό με εντυπωσιάσε.
Αναλογικά σκέφτομαι ότι οι περισσότεροι αθηναίοι αν και κατοικούν στην Αθήνα ψηφίζουν στα χωριά τους .. και συνεπώς αυτοί που ψηφίζουν για τον Αθηναίο Δήμαρχο είναι οι "πιο αθηναίοι..". Συνεπώς τα χάλια που έχει η Αθήνα μαλλον δεν τα στηρίζουν και πολύ οι "χωριάτες" ΑΘηναίοι.
Μα κάνω κάτι συλλογισμούς ώρες ώρες... :2funny:
Ναι. Οι χωριατες Αθηναιοι στις εκλογες στηριζουν τα χαλια που εχουν τα χωρια τους. Αυτο λεμε να μεινουν στα χωρια τους. Και την ακρη με την Αθηνα θα τη βρουμε μονοι μας οι πραγματικοι Αθηναιοι.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Άσε ρε με τα τυριά και τα ζαμπονοειδή! Θα πάω να φάω σε λίγο ευτυτχώς γιατί μου έχει ανοίξει και η όρεξη! :cheesy:

Ειδες αρχηγε μου οτι το μπου νοιαζεται για τον φτωχο πλην τιμιο και πεινασμενο μοντερειτορρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Η Θεσσαλονικη ΤΙ ΗΤΑΝ το 1834?
Το πηγες πολυ πισω " καρντασινα ", φερτο πιο κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom