Νέα

Αθάνατοι !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο πατέρας μου-ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ-βγήκε λίγο μετα την πτώση των άτυχων παιδιών.Θα μπορούσε να ήταν κ ο δικός μου θύμα.
όντως τότε καθόντουσαν ανακατεμεένοι οι οπαδοί.Έχω ζήσει πολλά τέτοια ματς στην δεκαετία του 80 που είχα δίπλα μου βάζελους ή γαύρους κ ξεσκονίζω το μυαλό μου να θυμηθώ αν είχαν γίνει ποτέ επεισόδια έστω λεκτικά...αλλά μάταια.

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ο πατέρας μου-ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ-βγήκε λίγο μετα την πτώση των άτυχων παιδιών.Θα μπορούσε να ήταν κ ο δικός μου θύμα.
όντως τότε καθόντουσαν ανακατεμεένοι οι οπαδοί.Έχω ζήσει πολλά τέτοια ματς στην δεκαετία του 80 που είχα δίπλα μου βάζελους ή γαύρους κ ξεσκονίζω το μυαλό μου να θυμηθώ αν είχαν γίνει ποτέ επεισόδια έστω λεκτικά...αλλά μάταια.

Το μόνο που γινότανε ΤΟΤΕ ήταν ακατάσχετη πλάκα.
Και τώρα για ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ σκοτωνόμαστε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραίες εποχές τότε.Χαίρομαι που τις πρόλαβα έστω κ πιτσιρικι.

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ μάγκες θυμάμαι το '87 στο ΟΑΚΑ ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 2-2 είχαμε έρθει από το χωριό 6 άτομα μέσα στο ταξί του πατέρα μου 2 αεκτζήδες, 2 ολυμπιακοί και 2 παναθηναικοί!Στα γκολ του Μανωλά πανυγήρισα κανονικά και κανείς δε μου είπε τίποτα και ας καθόμουν στην 7 στο ΟΑΚΑ,ωραίες εποχές τώρα όλο  :jerking: :jerking:.

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ θυμάμαι την Φιλαδέλφεια γεμάτη και στην θύρα 3 να έχουμε δίπλα μας Ολυμπιακούς και να μας κάνουν πλάκα.
Θυμάμαι όμως και το 4-1 του κυπέλου στο Καραισκάκη (ήμουν 20 χρονών τότε) που πήγα να φύγω μόνος μου 5 λεπτά πρίν λήξει το ματς και βρέθηκα αναίσθητος στην αποβάθρα του σταθμού απο τα κλωτσομπουνίδια περίπου 30 ατόμων και με μια κατσαβιδιά στο μπούτι!!! (ευτυχώς).

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org//multimedia/image/2003_12/2033.gif[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.olympiacos.org/mini-sites/gate7/index.html[/URL]

[URL unfurl="true"]http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=17027[/URL]

Συνημμένα

• aderfiazeite.jpg
    aderfiazeite.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.648
Πόντοι
12.056
Respect σε ολα τα παιδια που χαθηκαν  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Και ποιοι είναι οι απόγονοι αυτών των 21 παλικαριών?οι επιστήμονες, οι μαχαιροβγάλτες και τα πρεζάκια των θυρών 7,13,21 και πολλών άλλων που πάνω στον φανατισμό και την μαστούρα τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, βιάζουν (το είδαμε και αυτό!!!!!)καιντροπιάζουν την ιστορία αυτών των 21 παλικαριών....ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και ποιοι είναι οι απόγονοι αυτών των 21 παλικαριών?οι επιστήμονες, οι μαχαιροβγάλτες και τα πρεζάκια των θυρών 7,13,21 και πολλών άλλων που πάνω στον φανατισμό και την μαστούρα τους σκοτώνουν εν ψυχρώ, βιάζουν (το είδαμε και αυτό!!!!!)καιντροπιάζουν την ιστορία αυτών των 21 παλικαριών....ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ
www.freesmileys.org] εσυ[/URL] που γραφεις τετοια μερα τετοια τι εισαι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλύτερα να μην ανοίξουμε μέρα που είναι τις σύνηθεις προστριβές μας.Και αύριο μέρα είναι.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]9K23zptY6eI[/youtube]
[size=30pt]ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ[/size]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τώρα φίλε Νικ30 μπορείς να δείς για ποιό λόγο δεν ήθελε κανείς να ποστάρει τίποτα τέτοιο σήμερα.
Ξεκινάει το σώου....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να μείνουμε Ο Λ Ο Ι σε εκδηλώσεις μνήμης.
Για περαιτέρω θέματα όπως π.χ. βία,το φόρουμ βρίθει από ανάλογα θρεντ-προσιτά στους ενδιαφερόμενους.
Τουλάχιστον όσοι γράφουμε σε αυτό το θρεντ ας μείνουμε μόνο σε εκδηλώσεις μνήμης των άτυχων παιδιών.
ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ,όποτε χρειάζεται.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα φίλε Νικ30 μπορείς να δείς για ποιό λόγο δεν ήθελε κανείς να ποστάρει τίποτα τέτοιο σήμερα.
Ξεκινάει το σώου....
κρητικε παλικαρε επειδη καποιοι γραφουν μαλακιες δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να γραψουμε εμεις αυτο που θεωρουμε σωστο!!
το εχω ξαναπει!!!
ο καθενας χαρακτηριζετε απο τα γραπτα του!!
αν καποιος θελει να βγαλει χολη σε τετοιο θρεντ ειναι αξιος της μοιρας του!!
εγω ηθελα να εκφρασω την λυπη μου και το εκανα!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
..................

Συνημμένα

• thira-vi.jpg
    thira-vi.jpg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 25

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είναι δυνατόν οι γαύρικες τουλάχιστον εφημερίδες να το περάσουν σαν μια μικρή ενημέρωση κάπου στα δεξιά-αριστερά και να έχουν τεράστιο προτωσέλιδο τον Κρόκο και τον Μπελούτσι??????????? Και από την sportday/goal περίμενα να δω κάτι άλλο...........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Sony αδελφέ μου μην ασχολούμαστε με άκυρους και άκαιρους παρά μόνο με την μνήμη των αδικοχαμένων.
Για κάποιες εφημερίδες τα έχουμε πει.Αλλά δεν είναι επί του παρόντος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom